Πέμπτη

Νέα επίδειξη κτηνωδίας από τους σιωνιστές:Αφου εκαναν επαγγελμα το Ολοκαυτωμα- Μουνγκα για τις κατεδαφισεις των σπίτιων των αμαχων Παλαιστινιων!!!!

Για να δουμε ο κομμουνιστολαγνος Αγοραστος ,ο μπολσεβικος Καλογιαννης και ο ανεκδηγητος Ρουστας μετα το προσφατο κλαψουρισμα στην εβραικη συναγωγη της Λαρισας για τα θυματα του  ολοκαυτωματος θα συγκινηθουν αραγε να ριξουν τα ιδια δακρυα για τους αθωους Παλαιστινιους?Να πουν εστω δυο λογια για το μισος  Νέα επίδειξη κτηνωδίας από τους σιωνιστές: Κατεδάφισαν σπίτια Παλαιστινίων στην Δυτική Όχθη
Λοιπον νεα... ανδραγαθήματα του ισραηλινού στρατού κατοχής στην Παλαιστίνη. Συγκεκριμένα, δυνάμεις του ισραηλινού στρατού κατεδάφισαν 24 παλαιστινιακά σπίτια σε χωριό της Δυτικής Όχθης, νότια της Χεβρώνας, αφήνοντας άστεγες 12 οικογένειες.
Ανάμεσα στα σπίτια που κατεδαφίστηκαν περιλαμβάνονταν και 10 κατοικίες που κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωπος της οποίας καταδίκασε την ενέργεια του ισραηλινού στρατού και κάλεσε την κυβέρνηση Νετανιάχου να αλλάξει πολιτική στο κρίσιμο θέμα των εποικισμών.
Εξάλλου, το ισραηλινό Κοινοβούλιο ψήφισε χθες νόμο με τον οποίο παρέχεται η δυνατότητα στην αστυνομία να σταματά πολίτες στον δρόμο και να διεξάγει σωματική έρευνα χωρίς συγκεκριμένο λόγο.
Ένα κράτος – όνειδος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που έχει μετατρέψει τον ρατσισμό σε επίσημη κυβερνητική επιλογή,
 που καταπατεί την γη των Παλαιστινίων, αλλά για τους φιλελεύθερους (και όχι μόνον) στην Ελλάδα και το εξωτερικό θεωρείται ως «η μόνη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή».
Αλλα για σας παλιοκοπριες του κερατα ολα αυτα 
δεν εχουν σημασια!!!Για τα εγκληματα που διαπρατουν οι Εβραιοι -μουνγκα στη Λαρισα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: