Πέμπτη

Της πουτανας γινεται.Και αλλη Εβραια στην ηγετικη ομαδα της ΝΔ.Σαν να μην υπαρχουν αξια Ελληνακια Σαμαρας και Αβραμοπουλος παραδιδουν την Πατριδα στον Διεθνη Σιωνισμο !!!

asimakopoulou


«Αν ποτέ αυτός ο άνθρωπος ερχόταν στην εξουσία θα έβαζαν τη μάνα μου, εμένα και τον 11χρονο γιο μου να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας έβαζαν στο κρεματόριο», τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου , απαντώντας σε αυτά που είπε στην ομιλία του ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής .

Και πρόσθεσε:

«Ναι είχα ψωνίσει και εγώ και η μητέρα μου στο κατάστημα οικιακών ειδών του κ. Παππά. Ήταν συνειδητή επιλογή του η αναφορά στη θρησκευτική καταγωγή της μητέρας μου. Ήταν αηδιαστικό ό,τι συνέβη χθες στη Βουλή. Αυτοί είναι οι αγωνιστές της δημοκρατίας;» αναρωτήθηκε η κυρία Ασημακοπούλου.

Σημείωσε, δε, ότι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας οικιακών ειδών αφαίρεσε από τον κ. Παππά την αντιπροσωπεία όταν έμαθε ότι πολιτεύεται με τη Χρυσή Αυγή.


Τι είπε ο Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής:

«Αφού είμαστε στα Γιάννενα, λοιπόν, ας μας πει η πολύ γνωστή μου, η κυρία Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν τη συναντούσα ή την εξυπηρετούσα στο κατάστημά μου την ίδια, αλλά και την αμερικανοεβραϊκής καταγωγής μητέρα της, δεν διέκρινε η κυρία Ασημακοπούλου τα τσιγκέλια στο ταβάνι, τα μαστίγια, τον πάγο, τους θαλάμους βασανιστηρίων; Δεν τα διέκρινε αυτή η πανέξυπνη; Εκπρόσωπο Τύπου την έχετε. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το λέω για την Ασημακοπούλου, δεν μ’ ενδιαφέρει. Το λέω για να καταδείξω και να καταρρίψω συγχρόνως το φαιδρό επιχείρημα του δήθεν αντισημιτισμού. Ναι, είμαστε αντισιωνιστές, όχι όμως αντισημίτες».

Να σημειωσουμε οτι πουθενα στην Ιστοσελιδα της www.asimakopoulou.gr   στα βιογραφικα της η εν λογω κυρια δεν αναφερει τα της Εβραικης της καταγωγης . 


Είχε πέσει ουρανοκατέβατη στις τελευταίες εκλογές και αμφισβητήθηκε όταν ο πρωθυπουργός την έκανε εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. Αλλά η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, παρά τις προβλέψεις, κατόρθωσε να ενσωματωθεί στο ανδροκρατούμενο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις στα κανάλια.
Το βιογραφικό της είναι περίεργο για τα ελληνικά κοινοβουλευτικά χρονικά αλλά πλούσιο. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967, διαθέτει και αμερικανικό διαβατήριο, έχει αμερικανική νοοτροπία, ομιλεί με ελαφρώς αμερικανικό αξάν, έχει νονά την Αννα-Μαρία και νονό τον τέως βασιλέα Κωνσταντίνο και το σημαντικότερο άφησε μια δουλειά στη Νέα Υόρκη και άλλη στο Λουξεμβούργο, για να έρθει στην Ελλάδα να ασχοληθεί με την πολιτική: «Εχασα πολλά λεφτά σε επαγγελματικό επίπεδο για να γίνω πολιτικός» παραδέχεται.
Μικρή με τους γονείς της

Το όνομά της μπερδεύει αλλά έχει έναν κοσμοπολίτικο αέρα.

«Στα Γιάννινα όπου εκλέγομαι είμαι περισσότερο γνωστή ως Αννα και όχι ως Μισέλ» λέει. Αλλωστε, το «Μισέλ» στα ελληνικά σημαίνει… Μιχάλης. Πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα να μπορεί να λέγεται και… Μιχάλης; Η ίδια εξηγεί: «Ξέρετε, ο παππούς μου λεγόταν Μιχάλης, ήταν οικονομικός σύμβουλος στο Ιδρυμα Αϊνστάιν, η οικογένεια δεν είχε τότε αγόρια και ο παππούς απαίτησε από τους νονούς μου να με βαφτίσουν και Μισέλ, αφού όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να με φωνάζουν Μιχάλη. Αλλωστε, το Μισέλ στα γαλλικά είναι και γυναικείο όνομα» εξηγεί.
Με τους γονείς της στην Αμερική

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Bryn Mawr της Πενσυλβάνια. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης. Έχει κάνει ειδίκευση στον London School of Economics και στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα ειδίκευσης στο Institut d’ Etudes Francais d’ Avignon. Είναι γνώστης της Αγγλικής, Γαλλικής και Ισπανικής γλώσσας.

Από τρύγο της οικογένειας

Το 2007 εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ιωαννιτών, ενώ επανεξελέγη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010. Από το 2010 έως και της εκλογής της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο χρημάτισε Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, αρμόδια για ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στις Εκλογές του Ιουνίου 2012, εξελέγη βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννίνων με τη Νέα Δημοκρατία.

Η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά στις επαναληπτικές εκλογές πέτυχε να εκλεγεί στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου: «Ηταν μια σουρεαλιστική εμπειρία για εμένα μόλις εισήλθα στη Βουλή. Ξαφνικά βλέπεις τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο, τον Καμμένο στο ίδιο ασανσέρ με σένα, μία ανάσα από σένα, τους οποίους μέχρι πρότινος τους έβλεπα μόνον από την τηλεόραση. Ολη η Βουλή είναι μια εμπειρία» δήλωσε στο Βήμα.

Mε τον εξάδελφό της Νίκο Σοφιανό, γενικό γραμματέα του ΕΒΕΑ

Οι νονοί της είναι γαλαζοαίματοι. Στο σπίτι της άλλωστε στα Γιάννινα υπάρχουν φωτογραφίες, σε περίοπτη θέση, του τέως βασιλέα Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας. Τη βάφτισαν στη Ρώμη, όταν ο Κωνσταντίνος είχε καταφύγει εκεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον των συνταγματαρχών: «Ξέρετε, ο Κωνσταντίνος βάφτιζε τότε όλα τα παιδιά των συμμαθητών του. Και ο πατέρας μου Παναγιώτης Ασημακόπουλος, καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής, ήταν συμμαθητής του στα Ανάβρυτα». Φαίνεται όμως ότι ο τέως βασιλιάς δεν εγκαταλείπει τα βαφτιστήρια του. Επικοινωνεί συχνά με τη βαφτισιμιά του Αννα Ασημακοπούλου και μάλιστα την επισκέφθηκε δύο φορές στο σπίτι της στα Γιάννινα. Η πρώτη ήταν το Πάσχα του 2003, όταν η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ήταν έγκυος και τότε το διασκέδασαν παραδοσιακά με ηπειρώτικα τραγούδια.

Η δεύτερη ήταν πιο πρόσφατα, στις εορτές για την απελευθέρωση της πόλης: «Είναι ένας απλός, καταδεκτικός άνθρωπος. Του αρέσει η ελληνική κουζίνα. Αποφεύγει τις πολιτικές συζητήσεις, αρνείται να σχολιάσει την παρούσα πολιτική κατάσταση και κυρίως μαζί μου οι συζητήσεις του είναι κοινωνικής φύσεως» λέει για τον νονό της η κυρία Ασημακοπούλου, επιδεικνύοντας και αναμνηστικές φωτογραφίες. Τον αποκαλεί «νονό», σκέτο, και έτσι αποφεύγει, όπως αναφέρει γελώντας, τις όποιες κακοτοπιές με τις προσφωνήσεις.
Με την Αννα Μαρία

Γνώρισε τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες, ως ευρωβουλευτή, τότε που ο κ. Σαμαράς νοίκιαζε, μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία, το σπίτι του πρώην ευρωβουλευτή Ιωάννη Αβέρωφ (ανιψιός του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ). Η κυρία Ασημακοπούλου ανήκε τότε στην επιστημονική ομάδα του κ. Αβέρωφ, εργαζόταν παράλληλα και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η συνεργασία της με τον κ. Σαμαρά ήταν συχνή: «Είναι ένας καλός τύπος ο Πρωθυπουργός» λέει ξεκινώντας να ξετυλίγει τα προσόντα που κατά τη γνώμη της διαθέτει ο Πρωθυπουργός: «Είναι απίστευτα δουλευταράς, εργάζεται με εξοντωτικούς ρυθμούς, αλλά παράλληλα είναι ανθεκτικός στα δύσκολα, επιμένει στις λεπτομέρειες, είναι συνεπής, έχει λίστα για τα «to do» του μήνα, δηλαδή αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν, και είναι και οργανωτικός».
O πρώην ευρωβουλευτής Γιάννης Αβέρωφ

Mε τον γιό της Χρήστο το 2004

Αποφοίτηση από τη νομική σχολή των ΗΠΑ το 1991

Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου με το νέο της look, ως βουλευτής και εκπρόσωπος

Το «βασιλικό» Πόθεν Εσχες της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Με 16 ακίνητα και "βασιλικό λάδι" η ιστορία της εκπροσώπου της ΝΔ, Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου μοιάζει με παραμύθι. "Παραμυθένιο" και το "Πόθεν Εσχες".







«Βασιλική περιουσία» με 16 ακίνητα στην κατοχή της διαθέτει η νεόκοπη εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Και αν το όνομα Αννα-Μισέλ θυμίζει το Αννα Μαρία ίσως δεν είναι σύμπτωση. Η κυρία Ασημακοπούλου έχει ...βασιλικό λάδι αφού την έχουν βαφτίσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Αννα Μαρία και μάλιστα στη Ρώμη.
Τον Οκτώβριο η εκπρόσωπος της ΝΔ φιλοξένησε το υιό του τέως Νικόλαο μαζί με την αιώνια αρραβωνιαστικιά του στο σπίτι της στην Ηπειρο, ενώ στο βιογραφικό της στο διαδίκτυο φιγουράρει, ποια άλλη, η νονά Αννα Μαρία.
Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου διαθέτει και καταθέσεις της σε διάφορες τράπεζες ξεπερνούν τις 510.000 ευρώ ενώ έχει τοποθετημένα σε χρεόγραφα 197.000 ευρώ. Α έχει και τρια όχηματα. Βασιλική άμαξα δεν έχει πάντως δηλώσει!
asimakopoulou_paleuei
 Σύμφωνα με αποκλειστικές στον επικείμενο ανασχηματισμό για προορίζουν για αντικαταστάτρια του Σίμου Κεδίκογλου την Άννα Μισέλ Ασημακκοπούλου. Προφανώς όσοι είχαν την συγκεκριμένη ιδέα δεν υπολόγιζαν τις αντιδράσεις της κεντροαριστεράς καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις της Άννας Μισέλ με τον τέως βασιλιά αλλά και το γεγονός ότι η κ. Ασημακοπούλου δεν έχει μάθει να μιλάει ακόμη καλά ελληνικά. Τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στο βασικό πλεονέκτημα που διαθέτει η κυρία Ασημακοπούλου, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι λέει σε όλα «ναι», ακόμη και στον Μουρούτη.Επι πλεον ειναι και η κολητη του γνωστου

David Harris

David Harris

AJC Executive Director

David Harris

AJC Executive Director
Edward and Sandra Meyer Office of the Executive Director

AJC Executive Director, David A. Harris David Harris is one of the Jewish people's leading advocates and most eloquent spokesmen. He has led AJC, the premier global advocacy organization, since 1990. Mr. Harris travels the globe meeting with world leaders to advance the well-being of Israel, combat anti-Semitism, monitor the condition of Jewish communities, and promote intergroup and interreligious understanding.
- See more at: http://www.ajc.org/site/c.7oJILSPwFfJSG/b.8563259/k.8575/David_Harris.htm#sthash.BlVP7LEI.dpuf
David Harris (AJC).jpg
Born David Harris
June 2, 1949 (age 65)
New York, New York, U.S.
Occupation Advocate; Executive Director, American Jewish Committee (AJC), Edward and Sandra Meyer Office of the Executive Director



The Greek media took painstaking efforts to hide a recent visit from Jewish supremacist David Harris with his contacts in Greece (because they wish to hide this from the Greek people), but fortunately the KIS (Central Jewish Council of Greece) could not help to remind us that Greece is a colony of global Zionism.
This last meeting was very much newsworthy. This closed door conference with the American Jewish Committee did not just include Venizelos and the local Zionist fifth column, but also half the cabinet, Antonis Samaras, (controlled) “opposition” SYRIZA’s Alexis Tsipras, his closest Leftist advisors, and half the parliament.
Here is the big revelation on the Zionist KISE website:

On the 5th and 6th of March 2014, a large delegation of the American Jewish Committee (AJC) headed by Chairman Stanley Bergman and Executive Director David Harris visited Athens and had high-level meetings. The delegation, accompanied by the President of KISE Benjamin Albala, Minister of Culture Panos Panagiotopoulos, Minister of Public Safety Nikos Dendias, Education Minister Konstantinos Arvanitopoulos along with Secretary of Religious Affairs George Kalantzis and Minister of National Defense Dimitris Avramopoulos. Mr Harras had a special meeting with Prime Minister Antonis Samaras, who due to illness was not able to meet the entire delegation. Mr Harris, Mr Richard Berkman President of the Government Council of the AJC , Mr John Shapiro Chairman of the Board and member of the Executive committee of the AJC , and entrepreneur Matthew Bronfman, accompanied by the President of KISE B. Albala.  Secretary Victor Isaac Eliezer also had a meeting with SYRIZA president Alexis Tsipra in his office in the Parliament, who was accompanied by SYRIZA MP’s Rene Dourou and Nikos Pappas.
The delegation concluded its visit to Athens with a working lunch with members of the Parliamentary Friendship Committee of Greece and Israel, which was attended by MP’s Kostas Karagounis, Vasilis Kikilias, Anna Asimakopoulos, Angela Gkerekou, Vassilis Oikonomou, Avramidis Gabriel, and Nasos Athanasiou. “
So what were the topics of the meeting between the Jewish supremacists and their pawns in Greece?
“Common issues identified in all the meetings were the historical ties and the contribution of Hellenism and Judaism to humanity, and the principles of Western Civilization. Also discussed were international developments, racism, and the firm stance of Greece against neo-Nazism”
And finally, here we finally get to the actual point of their meetings with all of these people in Greece:
“In all of our meetings we have seen strong support for strategic ties with Israel and the United States, as well as condemnation of racism and neo-Nazi ideology promoted by the Golden Dawn.”
Question 1: We ask again: Why did the media hide this huge meeting with Zionists oligarchs so thoroughly?  Did they really escape the press, or is there something they want to hide from the awakened people of Greece?
Question 2:  Second, a bit naïve : does this visit by global Jewish power brokers  have anything to do with their ‘final solution’ to the problem of Golden Dawn, which continues to defy the united in decay political system?
Question 3: They said “In all our meetings”. So does that mean that supposed “radical” Leftist Tsipras “supports dynamic strategic ties with Israel and the United States”. Oh yes it does!















images (5)

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου. Να σημειώσουμε ότι η θέση του εκπροσώπου Τύπου στο κόμμα της ΝΔ ήταν ορφανή από τη στιγμή που ο Γιάννης Μιχελάκης, ο τελευταίος που βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση, εκλέχθηκε βουλευτής Επικρατείας.
Η κυρία Ασημακοπούλου, οικονομολόγος και νομικός, εξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου 2012.
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967. Είναι διπλωματούχος Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Bryn Mawr της Πενσυλβάνια. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης και έκανε εξειδίκευση στο London School of Economics, στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και στο Institut d’ Etudes Francais d’ Avignon.
Ωστόσο το γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και ώρες φήμες – αν όχι και κάτι παραπάνω – για το πραγματικό βιογραφικό της κ. Ασημακοπούλου.  Τo www.anatropinews.gr,  παραθέτει τα στοιχεία, χωρίς να τα υιοθετεί για ευνόητους λόγους, τόσο το βιογραφικό της, όσο και τα σχόλια στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι η κ. Ασημακοπούλου δεν φοίτησε ποτέ σε Πανεπιστήμιο παρόλο που αναφέρει κάτι τέτοιο στο βιογραφικό της όπως θα δείτε παρακάτω. Άνθρωπποι που γνωρίζουν φαίνεται πρόσωπα και πράγματα, έψαξαν και ανακάλυψαν ότι όχι απλώς δεν υπάρχει Πανεπιστήμιο με τέτοιο όνομα   αλλά πρόκειται για ένα τυπικό αμερικανικό ιδιωτικό Κολέγιο .
 
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967.
Οικογενειακή Κατάσταση:
Έγγαμη με το Βασίλη Παπαϊωάννου με τον οποίο έχει ένα γιο.
Επάγγελμα: Οικονομολόγος – Νομικός.
Σπουδές:
Διπλωματούχος Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Bryn Mawr της Πενσυλβάνια. Μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης.
• Εξειδίκευση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα: London School of Economics, Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και Institut d’ Etudes Francais d’ Avignon.
Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική,Ισπανική.
 
ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΛΚΕΥΣΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΦΟΙΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!  
«Αγαπητο blog  επειδή είδα ότι προβάλετε κι εσείς την τοποθέτηση της κ. Ασημακοπούλου ως εκπροσώπου της ΝΔ μαζί με το βιογραφικό της, θέλω να σας ενημερώσω για την καταγγελία που έχει υπάρξει σε βάρος της από την προεκλογική περίοδο. Κατηγορείται ότι έχει κάνει αλχημεία στο βιογραφικό της εμφανίζοντας ένα απλό Κολέγιο ως … Πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές απορίες» τονίζει αναγνώστης ενός εκ των ηλεκτρονικών εφημερίδων που αναδημοσιεύουν το ρεπορτάζ σήμερα:  Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι -όπως φαίνεται- η ίδια όχι μόνο δεν έχει απαντήσει στην καταγγελία αλλά το ίδιο ακριβώς βιογραφικό έχει αναρτήσει και στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής μετά την εκλογή της ως βουλευτής Ιωαννίνων. Τώρα που έγινε και σε επίσημη θέση εκπρόσωπος της ΝΔ, θα της κάνει κάποιος την ερώτηση (σε αυτή ή τον γραμματέα του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννη) για να δώσει διευκρινίσεις;» αναρωτιέται ο αναγνώστης.
Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.
Ιδού και  η αρχική καταγγελία ανηρτημένη στο διαδίκτυο:
«…Στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της http://www.asimakopoulou.gr/bio.php  η κυρία Άννα Ασημακοπούλουαναφέρει ότι έλαβε πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Bryn Mawr. Έψαξα όλα τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ αλλά δεν βρήκα να υπάρχει Πανεπιστήμιο με αυτό το όνομα. Πιθανότατα, η κ. Ασημακοπούλου θα εννοεί το Κολλέγιο Bryn Mawr College http://www.brynmawr.edu στην Πολιτεία της Πενσυλβανίας, το οποίο και αναφέρει ως… Πανεπιστήμιο! Επειδή όμως είναι άλλο πράγμα το Πανεπιστήμιο και άλλο το Κολλέγιο, είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως γίνεται η κ. Ασημακοπούλου να εμφανίζεται ως οικονομολόγος και ταυτόχρονα και ως δικηγόρος.» τονίζεται στο email του αναγνώστη που καταγγέλλει κάτι ακόμα πιο σοβαρό: «…Το αναφέρω αυτό γιατί -όπως γράφει η κ Ασημακοπούλου-σπούδασε σε προπτυχιακό επίπεδο οικονομικά (σε Κολλέγιο) και εν συνεχεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο Νομικά. Όμως ο μεταπτυχιακός τίτλος, είναι τίτλος εξιδείκευσης σε κάποιο επιστημονικό αντικείμενο (Νομικά) το οποίο όμως η ίδια δεν έχει σπουδάσει σε προπτυχιακό επίπεδο. Συνεπώς, σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί βασικό τίτλο σπουδών. Επειδή με τις σπουδές στα Κολλέγια επικρατεί στην κυριολεξία ένα μπάχαλο για το ποια αναγνωρίζονται και ποια όχι, καλό θα είναι να δηλώσει η ίδια στο βιογραφικό της και τις αντίστοιχες αναγνωρίσεις από τον ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)» και το μήνυμα καταλήγει ως εξής : «Χωρίς να συσχετίζω τίποτα με την περίπτωση της κ. Άννα Ασημακοπούλου θα σας υπενθυμίσω ότι στο κόμμα μας (ΝΔ) ελέγχονται με διαφάνεια τα πάντα και έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν αποπομπές υποψηφίων από τα κομματικά ψηφοδέλτια, σε περιπτώσεις όπου έχει διαπιστωθεί παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, μέσα από τη χρήση ψευδών στοιχείων».

David Harris

AJC Executive Director
Edward and Sandra Meyer Office of the Executive Director

AJC Executive Director, David A. Harris David Harris is one of the Jewish people's leading advocates and most eloquent spokesmen. He has led AJC, the premier global advocacy organization, since 1990. Mr. Harris travels the globe meeting with world leaders to advance the well-being of Israel, combat anti-Semitism, monitor the condition of Jewish communities, and promote intergroup and interreligious understanding.
- See more at: http://www.ajc.org/site/c.7oJILSPwFfJSG/b.8563259/k.8575/David_Harris.htm#sthash.BlVP7LEI.dpuf

David Harris

AJC Executive Director
Edward and Sandra Meyer Office of the Executive Director

AJC Executive Director, David A. Harris David Harris is one of the Jewish people's leading advocates and most eloquent spokesmen. He has led AJC, the premier global advocacy organization, since 1990. Mr. Harris travels the globe meeting with world leaders to advance the well-being of Israel, combat anti-Semitism, monitor the condition of Jewish communities, and promote intergroup and interreligious understanding.
- See more at: http://www.ajc.org/site/c.7oJILSPwFfJSG/b.8563259/k.8575/David_Harris.htm#sthash.BlVP7LEI.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: