Τρίτη

Aντρο Αναρχιας και Εγκληματος η Πατριδα μας!!!!!

Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Σήμερα η Ελλάδα ζει για άλλη μια φορά μια τραγωδία. Την περίοδο που σκοτώθηκε- ο μικρός Αλέξανδρος κάηκε όλη η Αθήνα. Όταν κάηκαν αδικοχαμένα οι ψυχές στη Marfin δεν τόλμησε καμία οργάνωση να ξεσηκώσει το κόσμο γύρω της. Όταν δολοφονήθηκαν τα παλικάρια της ΔΙΑΣ δεν έτρεξε κανείς, δεν διαδήλωσε κανείς. Έτσι και σήμερα που σκότωσαν άδικα έναν πολίτη σαν όλους εμάς κανείς δεν θα πάει κόντρα στο κατεστημένο, κόντρα στην κοινωνία μου που σαπίζει. Πως θα εξηγήσει αυτή η μάνα ότι παιδί μου τον πατέρα σου τον σκότωσαν λίγο πριν γεννηθείς. Εύχομαι να βάλει πείσμα η αστυνομία και να πιάσει τους δολοφόνους και να πράξει το σωστό και όχι να τους αφήνουν ελεύθερους για να σκοτώσουν αύριο έναν από εμάς. Η πολιτεία πρέπει να καταλάβει ότι έχει ξεκινήσει ο πόλεμος και τα θύματα είναι μπροστά μας, θύματα που άλλοτε γίνονται είδηση και άλλοτε μένουν γνωστά μόνο στους οικείους του. Αιωνία σας η μνήμη Ήρωες που χαθήκατε από χέρια δολοφόνων
 
 
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έκρυβε πίσω του και μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.


Θύμα του φονικού ήταν ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. Η ημέρα όμως που θα γεννιόταν το μωρό έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή του πατέρα.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί (ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για μελαψά άτομα) σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.


Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.


Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.


Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέννησε το δεύτερο παιδί της, λίγες ώρες μετά το φονικό.


Η είσοδος της πολυκατοικίας του θύματος







Το σημείο όπου έπεσε αιμόφυρτος ο άτυχος άντρας




 








11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπά μου, (πρώην) σοσιαλιστή, (πρώην) ιδεολόγε, ρομαντικέ μπαμπά μου...λυπάμαι, αλλά η κόρη σου θα ψηφίσει χρυσή αυγή στις επόμενες εκλογές. Δεν της άφησαν άλλη επιλογή. Σε λίγο καιρό η κόρη σου θα φέρει στον κόσμο άλλον ένα χρεωμένο, απαξιωμένο Έλληνα. Όχι, μπαμπά, δεν έχω άλλη επιλογή...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι ξενοι αδελφια μας, και ολοι οι Ελληνες εχθροι μας ετσι...?? Για βγειτε ψευτοκουλτουριαρηδες, προοδευτικοι, αριστεριστες να μας πειτε ρατσιστες τωρα....... Αλλα δεν εχουν γινει ακομα γκετο των αδελφων σας των μεταναστων τα βορεια προαστεια, να δειτε τη γλυκα....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ! ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ; ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ... ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ "ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΩ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ-ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΕΛΛΗΝΑ) ΓΕΙΤΟΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ, ΑΜΕΣΑ,ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ- ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΓΥΦΤΟΥΣ... ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΧΩΡΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ... ΚΑΝΤΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ -ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ... ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΟΦΘΑΛΜΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ)... ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ... ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ (ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;)... ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Η ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΚΗΠΟ!)... ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ (ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΑΧ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!)... ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ... ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ, (ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠ ΟΣΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ)... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ... ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ; ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΩ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΗ"! ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ, ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ή ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ή ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αλλο μεταναστης και αλλο λαθρομεταναστης. Ο μεταναστης μεταναστευει με νομιμα μεσα γνωριζοντας η χωρα που θα τον υποδεχτει ολα τα στοιχεια του και το μερος που μενει.

Στην Ελλαδα υπαρχει παρανομη μεταναστευση κατα 90% και μονο ενα 10% ειναι μεταναστες με τη καθολικη ερμηνεια του ορου.

Κανεις δεν ξερει απο που ειναι, πως λεγονται που μενουν. Σου λενε ενα ονομα και πρεπει να το πιστεψεις. Θυμαμαι πριν 20 χρονια οταν ερχοντουσαν κατα κυματα οι Αλβανοι παρανομως, ολοι συστηνονταν με χριστιανικα ονοματα. Θανασης, Πετρος, Γιωργος, Γιαννης και παει λεγοντας…! Χρειαστηκε 20 χρονια για να μαθεις τα πραγματικα ονοματα!

Υπαρχει αραγε καλυτερο αλλοθι για καποιον που εχει τασεις εγκληματικοτητας απο το να μη γνωριζει κανεις απο που ειναι, πως τον λενε και που μενει?

Βρειτε εναν Ελληνα που να πηγε στη Γερμανια χωρις να ξερει λεξη γερμανικα και να συστηθηκε ως Χανς…. Και εγω μενω στο εξωτερικο, ηρθα αγνωστος μεταξυ αγνωστων αλλα ηρθα με αξιοπρεπεια στη χωρα που με φιλοξενει!

Κατα τα αλλα οι Ελληνες ειναι εκροδεξιοι και εθνικιστες οταν διαμαρτυρονται διοτι δεν αντεχεται αλλο η κατασταση.

Πως θα δικασεις εναν ανθρωπο που δεν εχει χαρτια, που δεν ξερεις καν πως τον λενε, απο που ειναι? Ουτε να τον απελασεις δεν μπορεις! Να τον πας που?

Η ελλαδα εαν δεν κλεισει τα συνορα θα εξαφανισθει. Θα θρηνουμε και αλλα θυματα για πενταροδεκαρες!

Αλλα τι να πεις το κατεστημενο στην Ελλαδα ειναι απλο. Εαν εχεις τετοιες αποψεις εισαι ακροδεξιος!! Εκει καταντησαμε!

Εδω πειναμε οι ιδιοι, μας φερνουν και καραβανια απο εξαθλιωμενους αγνωστους….

Ας αναπαυθει η ψυχη του αδικοχαμενου πατερα…

Ανώνυμος είπε...

Αφήνοντας τους πολιτικούς να κάνουν ότι θέλουν τα τελευταια χρόνια φτάσαμε στην χρεωκοπημένη χώρα με πλούσιους πολιτικούς, γραφειοκράτες και πλουτοκράτες χωρίς να αντιδράσουμε.
Αφήνοντας τους πολιτικούς να μας επιβάλλουν με την βία μια πολυπολιτισμική αθήνα χωρίς να μας ρωτήσουν και τις ομαδούλες των ψευτοαριστερών του συριζα και βλαχοφοιτητών που ήρθαν στην αθήνα για να μας αλλάξουν φτάσαμε στην γκετοποιήση της αγαπημενης μας πόλης.
Παρακολουθούμε σαν απλοί θεατές τον επίλογο μιας τραγωδίας με τα νιάτα της χώρας παραδομένα στον χουλιγκανισμό, στα μπάρ, στην ψευτοκουλτούρα της αδράνειας και στα ναρκωτικά μακριά από την καθημερινότητα που τους χρειάζεται τόσο πολύ, με τους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας φοβισμένους και φυλακισμένους στα σπίτια τους με την πατρίδα να έχει ξεχάσει ότι πρόσφεραν και εμείς να γράφουμε μονόλογους στο διαδίκτυο αποκομένοι στην μοναξιά μας. Με τους εχθρούς της δημοκρατίας αριστερούς και δεξιους να προσπαθούν να την κατασπαράξουν.
Αλήθεια ντρέπομαι που ανήκω στην πιο βρώμικη γεννιά της νεοελληνικής ιστορίας στην λεγόμενη γενιά του πολυτεχνείου.
Το κλείσιμο της παράστασης έρχεται και δυστυχώς θα διαπιστώσουμε και εμεις η τυχερή πρώτη γεννιά ελλήνων που δεν έζησε καταστροφές πως οι νόμοι της ιστορίας και της ζωής είναι αθάνατοι και πως απαιτείται να πεθάνει κάτι για να γεννηθεί το καινούργιο και το όμορφο ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που οι δύσμοιροι Έλληνες πολίτες προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτά που συμβαίνουν γύρω τους, το καθεστώς, φροντίζει να καταπνίξει την οργή τους με τα εντεταλμένα του όργανα. Εν προκειμένω υπήρχε ή μάλλον υπάρχει, αγανάκτηση σε βάρος αλλοδαπών εισβολέων αδίστακτων δολοφόνων. Ποιοι λοιπόν εμφανίστηκαν για να εκφράσουν ( σσ. καπελώσουν) τη “λαϊκή οργή”; Στην περίπτωσή μας, οι “ακροδεξιοί” καθεστωτικοί…
Έτσι, όποιος τολμά, όχι να ψελλίσει κουβέντα αγανάκτησης, αλλά ακόμα και να την σκεφτεί, βαπτίζεται ακροδεξιός, φασίστας, ρατσιστής. Από ποιους; Μα φυσικά από τα εχιδνοτόκα ΜΜΕ ή από ΜΚΟ-καρκινώματα, που μέχρι και εχθές έκαναν “αντι-ρατσιστικές” διαδηλώσεις και οι οποίες θα συνεχίσουν και στο μέλλον, με τον ίδιο ζήλο, το αποδομητικό της ελληνικής κοινωνίας έργο τους – ο ζήλος είναι πάντα ανάλογος της χρηματοδότησης…

Ανώνυμος είπε...

Και τα χειρότερα έρχονται…
Κάνω μία πρόταση. Σε κάθε δήμο, ή διαμέρισμα να οργανωθούν ομάδες εθελοντών κατοίκων της περιοχής, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, και την αστυνομία, και να γίνονται περιπολίες από ομάδες τριών ατόμων, με αυτοκίνητα ιδιωτικά, και με εξοπλισμό VHF, σφυρίχτρες, προβολείς, πάντως όχι όπλα. Με τηλέφωνικό κέντρο στους δήμους, θα παρέχουν βοήθεια στην κίνηση των κατοίκων στην περιφέρεια αρμοδιότητας τους, και θα ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία σε περίπτωση που βλέπουν κάτι ύποπτο.. Υπάρχουν σε πολλές χώρες τέτοια εθελοντικά σώματα, άλλωστε εύκολα ο καθένας μας μπορεί να διαθέσει ένα βράδυ το μήνα, δίνοντας έτσι και το σήμα της κοινωνικής συμμετοχής και ευθύνης. Ας το σκεφτούμε, ας το οργανώσουμε, για να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη,ασφαλέστερη, και ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος, αφού έτσι κι αλλοιώς ξέρουμε ότι δεν θα κάνει τίποτα, ότι και να μας υποσχεθούν οι πολιτικοί. Ας πάρουμε λοιπόν το θέμα επάνω μας, ας σηκωθούμε από τους καναπέδες μας…

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ντρεπονται αυτοι να ειναι “αντιεξουσιαστες”, γιατι θα πρεπει να ντραπω εγω αν με πουνε “χρυσαυγιτη”, επειδη αρνιεμαι να φοβηθω!
Επειδη αρνιεμαι να τους δωσω οτι μου ανηκεΙ, επειδη δεν καθομαι να με τσακισουν σαν ανθρωπο, σαν προσωπικοτητα, με απειλη τη ζωη μου, με οπλο τον τρομο!
τον ειπαν ηλιθιο τον συνανθρωπό μασ, που τον απειλησαν με τους σουγιαδες να τους δωσει την καμερα, λες και ειναι σιγουροι οτι τον προιδοποιησαν για τις προθεσεις τους! Φτασαμε στο σημειο η αξιοπρεπεια και η οντοτητα μας σαν ανθτωποι, να μπαινουν στο ζυγι του να “ζησω η να πεθανω!”.
Η αποφαση σου να υπερασπιστεις την περιουσια σου , την οικογενεια σου την τιμη σου , την επιλογη σου να πεθανεις για να μεινεις αυτο που σεβεσαι να εισαι, να ειναι καταγελαστο!
Μας τυπτουν οτι το λαθος(!) ενος η δυο παρανομων δεν ειναι “συλλογικη ευθυνη”, αυτοι που για το εγκλημα ενος κορκονεα καταστρεψαν την Ελλαδα. την πυρπολησαν! την ματωσαν ! προσφεραν φρεσκο κρεας τα ιδια τους τα παιδια για τη δημιουργια πυρηνων καταστροφης και σεχτων μαλακιας!
Ψαχνοντας αντιβαρα στην αλητεια τους, υφαλες σιχαμερες δικαιολογιες της προδοδιας εναντιον του τοπου που τους εθρεψε, τα πουλημένα αθυρματα, που οριζουν παντου σαν πανουκλα,την υγεια προπαντων της ψυχης μας, ταμπελωνουν με τις λεριες τις οντοτητες μας!
Αλλα να προσεξουν οι Πυλοφοροι το μυστρι τους. Η λασπη μια χαρια γινεται σωμα κα ισχυροποιει το πληθι που μας μεμφονται οτι κατοικησαμε! Μια χαρα εμεις οι κυνηγημενοι αυτοι που θελουν να διαβρωσουν με τον τρομο και την απαξια της ρετσινιας την ζωη μας, να δουμε σ´ αυτο το τσαρδι και το καταφυγιο και μονοι μας να επιλεξουμε τις ταμπελες τους ως τιτλους τιμης!
γιατι ετσι θα ξεχωριζουμε απο τις σιχαμερες τους εργολαβιες! Τις αδρα αμοβομενες, με το αιμα μας και την πατριδα μας!