Τετάρτη

Ληστές έκαναν γυαλιά-καρφιά κοσμηματοπωλείο


Γυαλιά-καρφιά έκαναν ένα κοσμηματοπωλείο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι έσπασαν ολόκληρη την πρόσοψη του καταστήματος και άρπαξαν κοσμήματα και ακριβά ρολόγια!

Η… κατεδάφιση του κοσμηματοπωλείου πραγματοποιήθηκε στις 04.30 τα ξημερώματα στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για τη δεύτερη κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της ίδιας οδού μέσα σε διάστημα τριών ημερών.

Οσον αφορά το χθεσινό περιστατικό, οι «επαγγελματίες των κατεδαφίσεων» έσπασαν τις βιτρίνες του καταστήματος με βαριοπούλες, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι φωνές των γειτόνων που είχαν πεταχτεί έντρομοι στα μπαλκόνια τους και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια για να αποτρέψουν τους κλέφτες. Οι τρεις από αυτούς εισέβαλαν στο διαλυμένο πια κατάστημα, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους έμεινε έξω από το κοσμηματοπωλείο με ένα Καλάσνικοφ στα χέρια.

Οι δράστες, αφού γέμισαν τρεις σάκους με κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, βγήκαν από τα συντρίμμια του καταστήματος, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στο σημείο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οπως προαναφέραμε, πρόκειται για τη δεύτερη κλοπή στο Παλαιό Φάληρο, που διαπράττεται από τη συγκεκριμένη σπείρα. Πριν από τρεις ημέρες οι ίδιοι δράστες είχαν εισβάλει με κλεμμένο αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο, επίσης στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου, και είχαν αρπάξει μεγάλη ποσότητα κοσμημάτων και ρολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: