Τετάρτη

Αμόλησαν φίδι σε πλατεία για να κλέψουν


Επιστρατεύοντας ένα... φίδι, ομάδα μεταναστών επιχείρησε να κλέψει ανυποψίαστους πολίτες. Οι μετανάστες που ζουν στην Πάτρα επινοούν κάθε τόσο διάφορα κόλπα στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Αυτή τη φορά άφησαν ελεύθερο ένα φίδι στην πλατεία Ολγας, ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, που λαχτάρησε τόσο τους περαστικούς όσο και τους θαμώνες των μαγαζιών, τους οποίους ανάγκασε να απομακρυνθούν άρον-άρον από τα τραπέζια όπου κάθονταν και έπιναν τον καφέ τους ή έτρωγαν.

Αντρες, γυναίκες και παιδιά έτρεχαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης για να γλιτώσουν τη ζωή τους, ωστόσο, όταν τα πράγματα ηρέμησαν και επέστρεψαν στα τραπέζια τους, διαπίστωσαν ότι έλειπαν τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλα πράγματα που είχαν αφήσει πίσω τους, στη βιασύνη τους να απομακρυνθούν!

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι μετανάστες εφευρίσκουν κάποιο κόλπο για να κλέψουν τους Πατρινούς προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν ομάδα Αφγανών έσπασε ένα κουτί ηλεκτροδότησης που βρισκόταν σε κεντρική διασταύρωση της πόλης.

Από εκεί έπαιρναν ρεύμα για να φορτίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα! Η δράση τους μαθεύτηκε, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία ειδοποίησε τους αρμοδίους της ΔΕΗ που διέκοψαν την παροχή ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: