Σάββατο

Λαθρομεταναστες Ποντικοί στο σπίτι της Μούσχουρη

 
Κακοποιοί λαθρομεταναστες έβαλαν στο μάτι τη Νάνα Μούσχουρη, καθώς  αφαίρεσαν ασημικά μεγάλων επώνυμων οίκων μέσα από το διαμέρισμα της διάσημης τραγουδίστριας στην περιοχή της Βουλιαγμένης!

Οι διαρρήκτες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδας, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του σπιτιού της, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το σπίτι δεν παρουσιάζει κανένα ίχνος παραβίασης, καθώς, όπως έγινε γνωστό ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών, οι διαρρήκτες μπήκαν από την κύρια πόρτα, σαν επισκέπτες! Τα παράθυρα του διαμερίσματος ήταν σφραγισμένα, όπως και οι πόρτες που οδηγούν στα μπαλκόνια και στο δώμα με την πισίνα.

Η πρώτη που κατάλαβε ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί στο εσωτερικό του σπιτιού της Νάνας Μούσχουρη ήταν η καθαρίστρια, η οποία το επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα προκειμένου να το κρατά καθαρό και να ποτίζει τα φυτά που υπάρχουν στα μεγάλα μπαλκόνια του διαμερίσματος. Η νεαρή γυναίκα από την Αλβανία αμέσως ειδοποίησε την αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας, που ζει στην περιοχή της Γλυφάδας, προκειμένου να ελέγξει και εκείνη από κοντά αυτό που είχε συμβεί.

Ετσι η Τζένη Κατσαρού χωρίς να χάσει λεπτό βρέθηκε στην περιοχή της Βουλιαγμένης και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Οπως διαπιστώθηκε και από τις δύο γυναίκες, το διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου δεν παρουσίαζε ίχνος ακαταστασίας, καθώς οι διαρρήκτες είχαν φροντίσει να αφαιρέσουν ό,τι τους ενδιέφερε χωρίς να μετακινήσουν τίποτε άλλο ή να ανοίξουν κάποια ντουλάπια και συρτάρια. Από το σπίτι έλειπαν ασημικά, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η ακριβής ημερομηνία διάρρηξης, αλλά υπολογίζεται ότι οι άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμα από τις 3

έως τις 8 Μαΐου, διάστημα κατά το οποίο δεν είχε επισκεφτεί το σπίτι κανείς, ούτε η διάσημη ιδιοκτήτριά του, ούτε η καθαρίστρια. Επίσης κανένας από την πολυκατοικία δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, αφού η Νάνα Μούσχουρη είναι ιδιοκτήτρια και των δύο διαμερισμάτων που υπάρχουν στον τέταρτο όροφο, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει κανένας άλλος εκεί.

«Δεν ακούσαμε τίποτα» ειπε  ο Γαβριήλ Παπαγαβριήλ, ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην πολυκατοικία. «Εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι ακόμα και η εξώπορτα της πολυκατοικίας δεν παρουσιάζει κανένα ίχνος παραβίασης. Ωστόσο οι διαρρήκτες πρέπει με κάποιο τρόπο να άνοιξαν την πόρτα και από εκεί ήταν πολύ εύκολο να βρεθούν στο διαμέρισμα της κυρίας Μούσχουρη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε όλο αυτό… Είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Σε λίγο θα φοβόμαστε να βγούμε και στον κήπο του σπιτιού μας! Μάθαμε ότι μπήκαν από την πόρτα του διαμερίσματος και πραγματικά τα χάσαμε. Η καθαρίστρια ειδοποίησε την αδελφή της κυρίας Μούσχουρη, η οποία ήρθε και μόλις είδε τι είχε συμβεί, κάλεσε αμέσως την αστυνομία» καταλήγει ο κ. Παπαγαβριήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: