Πέμπτη

MAKEΛΕΙΟ στο λιμάνι του Πειραιά με τους ΛΑΘΡΟ! Βγήκαν τα χατζάρια! Πλακώθηκαν στα κλωτσομπουνίδια Σύριοι και Αφγανοί! Τέσσερις τραυματίες… ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ η κατάσταση!AΠΟΥΣΑ η ΕΛ.ΑΣ!

f1

Σοβαρά επεισόδια…
Τελικά, μετά από αρκετή ώρα έφθασαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Στην αρχή αναπτύχθηκαν περιμετρικά του χώρου όπου ήταν σε εξέλιξη οι συγκρούσεις και στη συνέχεια πλησίασαν προκειμένου να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες. Μία γυναίκα μάλιστα μεταφέρθηκε με ταξί σε νοσοκομεία, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε. Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες.
Βγήκαν τα μαχαίρια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ λαθρομεταναστών και πιο συγκεκριμένα στην Πύλη Ε2.
Σύριοι και Αφγανοι τσακώθηκαν μεταξύ τους , έπαιξαν ξύλο, έβγαλαν μαχαίρια και ένας τραυματίστηκε.
Εντύπωση προκαλεί η απουσία της ΕΛ.ΑΣ.
Ερχονται τα χειρότερα…









Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, 01:26

Τους 5.800 φθάνουν πλέον οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά, η μετακίνηση των οποίων προς τα κέντρα φιλοξενίας, φαίνεται ότι θα καθυστερήσει εκ νέου.
Παρά το γεγονός ότι σε χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας είχε αποφασισθεί η διανομή από σήμερα ενημερωτικών φυλλαδίων προς τους ΛΑΘΡΟ μετανάστες με τα οποία θα εξηγούσαν για ποιο λόγο θα έπρεπε να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας με τη βοήθεια μεταφραστών, κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιπλέον χώρος που είχε αποφασιστεί να δοθεί στον Ελαιώνα ακόμα δεν είναι έτοιμος όπως και αυτός της Κυλλήνης χωρητικότητας 1300 ατόμων.
Αύριο το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν δύο πλοία ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες
f2f3f4f5

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ
z1z2z3z4

Δεν υπάρχουν σχόλια: