Δευτέρα

Καμαρωστε ολους τους λαθρολαγνους και ταχα φιλανθρωπους μπολσεβικους και μη που σαν αλλοι Εφιαλτες μετατρεπουν τις γειτονιες μας σε Ισλαμικα Γκετο !!!








Σίγουρα θα αισθανθούν ελαφρωμένοι στον αιώνιο ύπνο τους, οι Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης, πρωθυπουργοί επί γερμανικής κατοχής, οι οποίοι ποτέ δεν απέσπασαν παρόμοιο εύσημο εθελοδουλίας.Προσφυγολαγνοι του Κερατα !!!!
Εκείνοι διαχειρίσθηκαν πολεμική ήττα και στρατιωτική κατοχή, με τον Γερμανό κατακτητή να κρατάει ο ίδιος δεσμώτες τους δουλωμένους ΄Ελληνες -με την Κομμαντατούρ, την Γκεστάπο, τα Ες Ες και την Βέρμαχτ. Οι Θεσσαλοι Προσφυγολαγνοι  διεκπεραιώνουν τις επιθυμίες του νέου κατακτητή εθελοντικά, με συνενοχο την κυβέρνηση  της «ριζοσπαστικής αριστεράς» και των «ανεξαρτήτων Ελλήνων» !!! Πρόκειται για τον τελικό θρίαμβο της δημοκρατίας στη χώρα , ( με βέβαια ευνουχισμένες τις λέξεις-τραβεστί «αριστερά», «ανεξάρτητοι», «΄Ελληνες» και «δημοκρατία») -στην Ελλάδα του 4ου Ράιχ…!
Καλά, γιατί έτσι, ξετσίπωτα; Μα επειδή «Βερολίνο και Βρυξέλλες θεωρούν ότι μια αριστερή κυβέρνηση έχει περισσότερες πιθανότητες να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις κοινωνικές προκλήσεις που συνεπάγεται η προσφυγική κρίση»! Τώρα το εμπεδώσαμε… Με άλλα λόγια, παστρικά, βλέπουν πολύ καθαρά τι είδους φωτιές μας ανάβουν και σε ποια κόλαση οδηγούν αυτές οι καλές υπηρεσίες του Τσίπρα στους «εταίρους», στο μεταναστευτικό.
Ολα τα κλαμματα για τους λαθρομεταναστες και το ενδιαφερων των διαφορων λαμογιων της τοπικης αυτοδιοικησης δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια  υποκριτική «συμφωνία» κακοποιών που θα βαλλουν χερι σε χρηματα του ΟΗΕ μαζι με τις ΜΚΟ..

Στη σχεδιαζόμενη συμπαιγνία για το μεταναστευτικό, η Χωρα μας διέθετε –  το δικαίωμα βέτο- όπλο ικανό όχι μόνο να προστατεύσει τη χώρα από τον ισλαμικό κατακλυσμό, αλλά και να χαλιναγωγήσει την μνημονιακή αρπακτικότητα των «εταίρων». Επέλεξε όμως την θαλπωρή της «εμπιστοσύνης» του Σόϊμπλε.
Η τελική συμφωνία, που επανηγύρισε προ δεκαημέρου ο πρωθυπουργός των καθημερινών επιτυχιών, αποτελούσε μια θνησιγενή κομπίνα παραπλάνησης της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης, κομπίνα που ανατίναξαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών -ταυτόχρονα σφραγίζοντας την καταδίκη της Ελλάδος να μείνει στρατόπεδο συγκέντρωσης ίσως εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων φυγάδων από βομβαρδισμένες πατρίδες , ανεπιθύμητων στην Ε.Ε. ως υπόπτων φορέων τρομοκρατίας.
Ο διεθνής Τύπος και εκπρόσωποι οργανισμών την κατήγγειλαν από την επομένη της υπογραφής της,  «συμφωνία όνειδος» (Λιμπερασιόν), «προβληματική» , « μη εφαρμόσιμη», « στάχτη στα μάτια», «αντίθετη στο Διεθνές Δίκαιο και στις ιδρυτικές αρχές της Ε Ε», «εκτεθειμένη σε δικαστικές ακυρώσεις» και «υποταγή της Ε.Ε. στη Τουρκία».
Τα ελλαδικά ΜΜΕ απέκρυψαν ότι η συμφωνία δεν εκάλυπτε τους 50.000 πρόσφυγες/μετανάστες, που βρίσκονταν στην Ελλάδα πριν την περασμένη Κυριακή. Και ότι οι νέες φουρνιές ( που δεν έπαψαν, όπως συμφωνήθηκε, να καταφθάνουν) , θα επισωρεύονται στους ήδη εγκλωβισμένους μέχρι την υποθετική διαλογή τους από τα διεθνή συνεργεία, για την υποθετική επιστροφή τους στη Τουρκία. Η οποία συμφώνησε να δέχεται από την Ελλάδα ένα Σύρο για κάθε ένα Σύρο που θα παραλάβαινε η Ευρώπη από την Τουρκία . (Ενώ Αφγανοί, Πακιστανοί, Σομαλοί και λοιποί, που δεν αναφέρονται, προφανώς προορίζονται να μας μείνουν για δημογραφική τόνωση -κατά τις χαρούμενες δηλώσεις των υπουργών Ξυδάκη και Μουζάλα.) Μετά τις εκρήξεις των Βρυξελλών οι Πολωνοί δήλωσαν πως δεν θα δεχθούν κανένα πρόσφυγα, ενώ οι λοιποί, με την ίδια απόφαση, είναι απλώς διακριτικώτεροι.
Με τα ως άνω συμφωνημένα, στο άλλο άκρο της ζυγαριάς με την εμπιστοσύνη του Σόϊμπλε, στο βαρυφορτωμένο τάσι της κοινωνικό/οικονομικής καταστροφής μας, προστίθεται τώρα το ασήκωτο, εύφλεκτο φορτίο μυριάδων ανέστιων, άνεργων και πεινασμένων μουσουλμάνων. Καρυκευμένο από χιλιάδες ξένους και ντόπιους «επόπτες/προστάτες» τους, ( κάθε καρυδιάς καρύδια) και επίλεκτους Τούρκους στρατοχωροφύλακες ( της πολυμήχανης ΜΙΤ ή της υποκόσμιας Jitem;), ως βοηθητικούς πυροκροτητές της εκρηκτικής μάζας. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι αυτό το σημείο της συμφωνίας, με τον -κατά Λένιν- «χρήσιμο ηλίθιο», οι Τούρκοι έσπευσαν αμέσως να το εφαρμόσουν …
Στην ήδη ζοφερή προοπτική, που δημιούργησαν σωρευτικά την τελευταία εξαετία τα εναλλασσόμενα κυβερνητικά συνεργεία πολιτικών νάνων , ο έμπιστος του χερ Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε προσέθεσε τώρα την κρισιμώτερη υπογραφή της οριστικής καταδίκης αυτού του έθνους. Υπουργοί του, με περισπούδαστο ή χαζοχαρούμενο ύφος, ανακοινώνουν, σε δημοσιογράφους χωρίς απορίες και κρίσιμα ερωτήματα, τη δημιουργία – σε στρατηγικά, περιέργως, σημεία της χώρας- κέντρων «φιλοξενίας» ή «εγκατάστασης προσφύγων». ..
Οι «πρόσφυγες», στους οποίους αναφέρονται οι ανεγκέφαλοι Μάγοι του Τσίπρα , είναι κατά πλειονότητα μετανάστες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα αλλά χωρίς άλλα κοινά εθνικά η πολιτιστικά χαρακτηριστικά, που συμπλέκονται μεταξύ τους στην Ειδομένη και στον Πειραιά, συχνά με μαχαίρια.
Τα «κέντρα φιλοξενίας»  είναι ισάριθμα γκέτο, εκρηκτικώτερα από το Μόλενμπεκ των Βρυξελλών, λόγω ανομοιογένειας του πληθυσμού τους. Το μόνο που οι κάτοικοί τους θα έχουν κοινό θα είναι η δυστυχία, η δυσανεξία και η συνεχώς επιτεινόμενη προστριβή, αντιπάθεια και εχθρότητα με τον γηγενή πληθυσμό.
Είναι στην πραγματικότητα μια κοινωνική πυρηνική νάρκη μεγατόνων αυτή που –«σύμμαχοι και εταίροι»- συμφώνησαν να φυτέψουν στη μικρή και μαντρωμένη πλέον πατρίδα μας -που αυτή δεν βαρύνεται με εγκλήματα αποικιοκρατίας…
Χάρις στη τελευταία επιτυχία του πρωθυπουργού «της αριστεράς και της προόδου», εμπίστου του Σόϊμπλε, σ’ αυτή τη χώρα , από αυτή την ώρα, είναι ορατή –πλην κυβερνώντων- ως όχι μακρινή προοπτική, η αναπαραγωγή των πολύνεκρων σκηνών τρόμου των Βρυξελλών, από ισλαμικά γκέτο εδώ στην Ελλάδα και η μετατροπή του διαφημιζόμενου τουριστικού παραδείσου σε Δαντικό εφιάλτη Κολάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: