Τετάρτη

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΓΕΛΑΕΙ ο ΚΟΣΜΟΣ με τη νέα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Καμμένου: “Ήταν ένα…λεκτικό λάθος του Μουζάλα”.Ντροπη σου και σενα Βασιλη Κοκκαλη που σφυριζεις αδιαφορα για την θεσουλα!!!Ντροπη και σε σας γαλαζιοι Εφιαλτες της Λαρισας!!!



kammenos5









Μίλησε στη Βουλή σαν να μην είχε αμφισβητήσει ποτέ …τον αναπληρωτή αναπληρωτή υπ. Μεταναστετικής πολιτικής, μετά την αναφορά του στα Σκόπια με τη λέξη «Μακεδονία».
«Ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος», είπε το βράδυ της Τρίτης από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, σαν να μην είχε αμφισβητήσει ποτέ τον αναπληρωτή αναπληρωτή υπουργό Μεταναστετικής πολιτικής, μετά την αναφορά του στα Σκόπια με τη λέξη «Μακεδονία».
Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, προκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση, με τους βουλευτές να αντιδρούν στα λεγόμενα του κ. Καμμένου, ζητώντας να καταθέσει πρόταση μομφής.
«Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα», είπε και συνέχισε: «Ξέρετε τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης; Πήγε στο ΕΛΚ και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ρίξει την κυβέρνηση».
«Nα σας θυμίσω κάτι που είχε πει ο Κώστας Καραμανλής στον Γιώργο Παπανδρέου: τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία», είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ξεκαθάρισε, δε, ότι εκείνος συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, «ακόμα και αν είμαστε διαφορετικοί, γιατί ο Τσίπρας δεν ήταν ούτε στη διαπλοκή ούτε στα υποβρύχια και θα συνεργαστώ μαζί του μέχρι τέλους και θα στηρίξω την κυβέρνηση».
«Δεν θα ρίξουμε εμείς την κυβέρνηση, τι να κάνουμε» είπε ο κ. Καμμένος και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση: «Περιμένετε μήπως ανατρέψουμε την κυβέρνηση, έχετε ράψει δύο και τρεις φορές κοστούμι».

Και κατέληξε: «Να ξεκαβαλήσετε από τη διαπλοκή, αν θέλετε να έχετε μέλλον στη ΝΔ».
-caption">


Δεν υπάρχουν σχόλια: