Πέμπτη

Αει σιχτίρ "μητσοτάκη".


 
( Ένα στυγνό και κακόψυχο golden boy που ότι έκανε στην ζωή του το έκανε με συστατική ( και όχι μόνο ) του μπαμπά του. Και είχε την αναλγησία , αυτός που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του, σπουδές, "φίλους", γυναίκα, καριέρα, σπίτια, βίλες, λιμουζίνες, ταξίδια, συνεργάτες, βουλευτική έδρα, καταθέσεις, επενδύσεις, μετοχές, μερίδια, ομόλογα, εταιρείες, τηλεφωνική ατζέντα με τα πιο βαριά ονόματα, να παρουσιάζει τον εαυτό του ως αυτοδημιουργητο. Που το επώνυμο "μπορεί να τον βοήθησε στην αρχή αλλά μετά ήταν εμπόδιο ... "! Τώρα τι του λές του μ,,,,,α! Αει σιχτίρ "μητσοτάκη"...)
Κατ αρχάς μη μασάτε ούτε για ένα λεπτό το "παραμύθι" ότι η Ντορούλα στηρίζει Μειμαράκη, τα έχει βρει με Καραμανλή και ότι η " Αγία Οικογένεια" που έχει διακριθεί σε μια πλειάδα υπηρεσιών προς την πατρίδα, όπως η Καλτσετρούτσι, ο Τιτάνας, τα Αρχαία στην Κόρινθο, οι "ναυτιλιακές" μπίζνες με Μαρινάκη ( θυμόσαστε, ο πατήρ είχε κάνει υπουργό τον θείο του Βαγγέλη ), Δασκαλάκη, τα Μεσογειακά αθλητικά έργα του γαμπρού στο Βόλο, οι διαφημιστικές, τα "Χαμόγελα", τα ακριβά ρεστοράν στο Κολωνάκι, οι εισπραχτικές, η εκμετάλλευση των παρκόμετρων στην Αθήνα, η Ζίμενσ κλπ, κλπ, είναι "διχασμένη". Φουλ με Κυριάκο είναι και συμμαχία με τον "διάβολό" κάνανε ( λέγε με Σαμαρά ... ) προκειμένου να πάρουν το κόμμα. Γιατί νιώθουν ότι γι αυτούς είναι η τώρα η ποτέ. Η όλα η τίποτα... Και γιατί, ξέρουν καλά ότι σε άλλα "τραπέζια" ( μέσα κι έξω ) κάθεσαι ως αρχηγός κόμματος και σε ... άλλα ως δελφίνος. Ας θυμηθούμε όμως τι εστί Κυριάκουλης ο "μεταρρυθμιστής" και " αρχιερέας " της αξιοκρατίας στο Δημόσιο γενικά και "ειδικά". Τον έβαλε λοιπόν ο μακαρίτης ο Καρατζάς “καπέλο” σε θυγατρική της Εθνικής, ως "φλουρί κωνσταντινάτο" μη τυχόν και χάσει ο τόπος τέτοια στελεχάρα, παρότι το βιογραφικό του δεν δικαιολογούσε τόση πρεμούρα. (Ασφαλώς και δεν τον βοήθησε το όνομα του πατέρα του ... ). Όλως τυχαίως βέβαια ο Καρατζάς ήταν "φίλος" του μπαμπά ( Μητσοτάκη ). Με μισθό χλιδάτο, λοιπόν με το ξκαλημέρα στην καριέρα του, κόλλησε μερικά ένσημα ως golden boy, παθαίνει έκσταση με την πολιτική, αγοράζει ένα "τηλεφωνικό κέντρο" από τη Ζίμενσ και ξαμολιέται στο δημόσιο βίο ( λες και όλη του η οικογένεια δεν ζει "κρατική δαπάνη", 10 συντάξεις παίρνει ο αιωνόβιος! ). Ένα στυγνό και κακόψυχο golden boy που ότι έκανε στην ζωή του το έκανε με συστατική ( και όχι μόνο ) του μπαμπά του. Και είχε την αναλγησία , αυτός που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του, σπουδές, "φίλους", γυναίκα, καριέρα, σπίτια, βίλες, λιμουζίνες, ταξίδια, συνεργάτες, βουλευτική έδρα, καταθέσεις, επενδύσεις, μετοχές, μερίδια, ομόλογα, εταιρείες, τηλεφωνική ατζέντα με τα πιο βαριά ονόματα, να παρουσιάζει τον εαυτό του ως αυτοδημιουργητο. Που το επώνυμο "μπορεί να τον βοήθησε στην αρχή αλλά μετά ήταν εμπόδιο ... "! Τώρα τι του λές του μ,,,,,α! Αει σιχτίρ "μητσοτάκη".
Το golden boy της Αγίας Οικογενείας και το «Τήνος – Siemens Real estate»
Από Factorx | Σαβ. 14 Νοε 2009, 19:22 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.
Επειδή δεν μιλάνε ποτέ για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου και επειδή η Ντόρα βγήκε – παράλληλα με τον Γιώργο Παπανδρέου ! – να κτυπήσει τα golden boys της ΝΔ που έχουν πάει τάχα με τον Σαμαρά, υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Ιανουάριο του 2000 ως τον Απρίλιο του 2003 (επι ΠΑΣΟΚ) κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην «Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών».


Η εταιρεία ανήκε στον Όμιλο της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδας όπου και του προτάθηκε να αναλάβει την ανάπτυξη της δραστηριότητας «venture capital» στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ερωτήσεις:
-Πόσα πληρωνόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Εθνική Τράπεζα επι ΠΑΣΟΚ;
-Γιατί τον προσέλαβαν;
α. Επειδή είχε εμπειρία;
β. Επειδή ήταν γιος του Μητσοτάκη;
γ. Για τα ωραία του μάτια;
-Μεταξύ ποίων επιλέχθηκε για να συγκρίνουμε;
Αλλά ας πάμε μέχρι την Τήνο όπου σε περιοχές-φιλέτα του νησιού έχουν δίπλα-δίπλα τα εξοχικά τους ο πρώην επικεφαλής της Siemens Hellas, Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο «άνθρωπος» τη εταιρείας για τη μεγάλη «δουλειά» του ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4i), Διονύσης Δενδρινός. Το 2002, δίπλα στα αγροτεμάχια που είχε αγοράσει ο κ. Χριστοφοράκος, αγόρασε οκτώ στρέμματα, έναντι 62.486 ευρώ, και η Μάρεβα Μπραμπόφσκι, σύζυγος του αδελφού της κ. Μπακογιάννη, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Να σημειωθεί πως το ζεύγος Κυριάκου Μητσοτάκη και η οικογένεια Δενδρινού, φέρονται να διατηρούσαν στενές σχέσεις μεταξύ τους. Αναφέρεται δε, ότι, εκτός των άλλων, αυτή η σχέση ενισχύθηκε και την περίοδο, κατά την οποία η σύζυγος του κ. Δενδρινού ήταν προϊσταμένη της κ. Μπραμπόφσκι στο παράρτημα της γερμανικής Τράπεζας, «Dresdner Bank», στην Ελλάδα. Ανεξαρτήτως αυτού όμως, το γεγονός ότι αίφνης η κ. Μπραμπόφσκι αγόρασε δίπλα από τις ιδιοκτησίες των Χριστοφοράκου-Δενδρινού οικόπεδο, δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο αυτές οι σχέσεις παρέμεναν απλά σε οικογενειακό επίπεδο.
Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Siemens, με αφορμή το θέμα της αγοράς γης στην Τήνο, είχε παραδεχθεί μεν ότι διατηρούσε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις με στελέχη της Siemens Hellas, αλλά είχε πει ότι τέτοιου είδους σχέσεις δεν πρέπει να ποινικοποιούνται.
Οι περισσότερες αγορές γης στην Τήνο από τα δύο πρώην στελέχη της Siemens είχαν γίνει από την offshor εταιρεία Mystras Holding Ltd. Οι πραγματικοί μέτοχοι της εξωχώριας εταιρείας είναι άγνωστοι, αν και σε μια τουλάχιστον περίπτωση αγοράς οικοπέδου εμφανίζεται ως αγοραστής, εκτός της Mystras, η σύζυγος του κ. Δενδρινού, Ελένη. Το 2002, στην περιοχή Χαλακιά Αγίου Πέτρου Καρδιανής, αγοράστηκαν 24,6 στρέμματα. Ειδικότερα, έγιναν αγορές:
1. Δύο αγροτεμαχίων (Ε2,Ε3) από την offshor εταιρεία, «Mystras Holding Limited», με έδρα τον φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικεντίου (Trusthouse 112 Bondie Street, ΑΦΜ 800300662).
2. Ενός αγροτεμαχίου (Ε1) στο όνομα του Διονυσίου Δενδρινού.
3. Ενός αγροτεμαχίου (Ε5) για τον καθηγητή ΕΜΠ, Λ.Τ.
4. Ενός τελευταίου (Ε4) για τον αρχιτέκτονα που εργάζεται σε Αθήνα και Τήνο, Κ.Β.
Το 2003, ο πρώην επικεφαλής της Siemens Hellas, κ.Μ. Χριστοφοράκος, προέβη σε δύο αγορές από τον παραπάνω αρχιτέκτονα στην περιοχή Τριάνταρο. Το 2005-2006 επίσης, αγόρασε στη Χαλακιά 8,5 και 16,5 στρέμματα αντίστοιχα.

 Φωτογραφία του χρήστη The Bloopers Team (web radio).

Επειδή δεν μιλάνε ποτέ για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου


Από Factorx | Παρ. 11 Ιουν 2010, 11:38 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.
Θυμάστε που γράφαμε για το «Τήνος – Siemens Real estate»;
Θυμάστε και καμιά πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της αδελφής του περί «δικαίωσης» και άλλα τέτοια σχετικά;
Διαβάστε τώρα τη συνέχεια στα πρακτικά της Εξεταστικής για την Ζήμενς
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Έχετε να μας περιγράψετε -και θα σας παρακαλέσω, αν δεν είναι δύσκολο, το Ε9 ή το πόθεν έσχες ή και τα δύο κάποια στιγμή να μας τα δώσετε- τις ιδιοκτησίες και τις συνιδιοκτησίες σας;
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Μάλιστα.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Με τον κ. Χριστοφοράκο έχετε συνιδιοκτησία;
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Καμία.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Μάλιστα. Καμία και πουθενά. Με κάποιο πολιτικό πρόσωπο;
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Με κανένα. Βλέπω ότι ανέφεραν ότι με την πρώην σύζυγο του κ. Μητσοτάκη έχω μια συνιδιοκτησία. Δεν έχω καμία συνιδιοκτησία.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Όχι, εγώ δεν σας ρώτησα. Σας ρωτάω ευθέως και καθαρά.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Σας απαντάω και εγώ ευθέως.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Δεν αναπαράγω φήμες.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Εγώ έχω, λοιπόν, στην ιδιοκτησία μου το σπίτι στο οποίο μένω, στην Παλλήνη, το οποίο ανήκει στη σύζυγό μου και σε εμένα. Έχουμε ένα εξοχικό σπίτι στον Τριαντάρο της Τήνου, το οποίο είναι μέσα στον οικισμό του Τριαντάρου. Σε εκείνο το μέρος, σε απόσταση διακοσίων μέτρων από το δικό μου σπίτι, έχει, επίσης, ένα σπίτι ο Χριστοφοράκος με τον αδελφό του.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ναι, επειδή, όμως, η φήμη την οποία έχω καταγράψει, αλλά δεν θέλω να αναπαράξω και γι’ αυτό σας ρωτώ, είναι ότι και πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στο χώρο αυτό, ακριβώς στην Τήνο που λέτε…
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Στην Τήνο υπάρχει μια περιοχή που λέγεται Άγιος Πέτρος, όπου εκεί ένας Τηνιακός εργολάβος, μάλιστα αυτός που μου πούλησε το σπίτι στον Τριαντάρο, είχε προτείνει -πριν από το 2002, μου φαίνεται- μια έκταση τριάντα στρεμμάτων. Εγώ με τη σύζυγό μου είχαμε πάρει έξι στρέμματα, είχε πάρει ο Χριστοφοράκος και είχε πάρει και η κυρία Γκαμπόφσκυ ένα κομμάτι, όπου είχε κτίσει εκεί ένα σπίτι.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η κυρία;
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Μαρέβα Γκαμπόφσκυ. Είναι η πρώην σύζυγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία ερχόταν στην Τήνο, πάντως πριν.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Τις ημερομηνίες δεν μπορώ να τις ελέγξω, αλλά δεν ξέρω αν ήταν πρώην σύζυγος τις ημερομηνίες που μας λέτε.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Ήταν σύζυγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Α, ήταν σύζυγος.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Ναι. Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, τότε δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο. Το 2002, ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η πληροφορία που μας δίνετε δεν σας ζητήθηκε και δεν μας είναι χρήσιμη, εδώ που τα λέμε.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Επειδή αναφερθήκατε σε πολιτικά πρόσωπα.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Αναφέρθηκα, διότι είμαι υποχρεωμένος φήμες οι οποίες κυκλοφορούν να ελέγχονται ως προς την ειλικρίνειά τους. Κυκλοφορούν φήμες διάφορες. Δεν μπορούμε να τις καταπίνουμε αμάσητες. Σας ρωτήσαμε ευθέως, επειδή γνωρίζετε.
Εγώ δεν έχω να σας ρωτήσω, λοιπόν, τίποτε άλλο.
Σας ευχαριστώ.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Αν μου επιτρέπετε…
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Βεβαίως.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Η κυρία Γκαμπόφσκυ ήταν συνάδελφος με τη σύζυγό μου στην Deutsche Bank και γνωρίζονταν από πριν κ.λπ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη): Η σύζυγος εργάζεται στην Deutsche Bank.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Η σύζυγός μου εργαζόταν και εργάζεται στη Deutsche Bank.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Και ήταν συνάδελφος. Μάλιστα.
ΜΑΡΤΥΣ (Διονύσιος Δενδρινός): Η κυρία Γκαμπόφσκυ, απ’ ό,τι ξέρω, έχει φύγει.


Επιστολή «καίει» Κυριάκο για τα τιμολόγια


Από Factorx | Παρ. 04 Ιουν 2010, 11:46 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.
Επιτροπή Siemens:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Υπάρχει ένα έγγραφο εδώ όπου η κ. Τσακάλου το στέλνει στον κ. Χριστοφοράκο. Έχει ημερομηνία 25/1/2008. Λέει το εξής η κ. Τσακάλου στον κ. Χριστοφοράκο: «Κύριε Χριστοφοράκο ο κ. Φίσερ μου ανέθεσε να σας ενημερώσω ότι η “SIEMENS ΑΕ” δεν αναλαμβάνει καμμία δαπάνη εξοπλισμού του πολιτικού γραφείου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».
…. Αυτό το έγγραφο -θα σας το δώσουμε να το δείτε- μας δίνει την εξής εικόνα: Η κυρία Τσακάλου συνηθισμένη από μία πρακτική που ακολουθούσε στο παρελθόν ο κ. Χριστοφοράκος και αναλάμβανε τον εξοπλισμό γραφείων ή την παροχή υπηρεσιών σε διάφορα πρόσωπα, είχε προφανώς υποσχεθεί ότι η SIEMENS θα κάλυπτε τον εξοπλισμό του γραφείου του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου. Έρχεται λοιπόν σε σας η κυρία Τσακάλου και σας ρωτάει: «Τι θα γίνει κ. Fischer; Ο κ. Χριστοφοράκος με πιέζει και με ρωτάει, θα καλύψουμε το κόστος του εξοπλισμού του γραφείου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη;» Κι εσείς απαντάτε «όχι». Αυτό η κυρία Τσακάλου το γνωστοποιεί στον κ. Χριστοφοράκο. Γι’ αυτό, λοιπόν, το θέμα το συγκεκριμένο θυμάστε να σας ρώτησε ποτέ η κυρία Τσακάλου και να της δώσατε μία τέτοια απάντηση;
ΜΑΡΤΥΣ (Rudolf Fischer): Εγώ πριν αναλάβω τη θέση αυτή μετά τον κ. Χριστοφοράκο, δεν ήξερα ακριβώς περί τίνος επρόκειτο. Στην συνέχεια όμως όταν ανέλαβα εγώ, ζήτησα πολύ συγκεκριμένα και τιμολόγια και αιτήματα περί θεμάτων όπως τα θέτετε τώρα. Να έλθουμε συγκεκριμένα σε αυτό που λέτε. Όταν τέθηκε το ερώτημα από την κυρία Τσακάλου, η απάντησή μου ήταν «όχι», διότι έχοντας βάλει κάτω τα πράγματα όπως αυτά ορίζει η εταιρεία της SIEMENS, θεώρησα ότι αυτά δεν χρηματοδοτούνται, δεν εμπίπτουν σε αυτό που εμείς χρηματοδοτούμε, οπότε η απάντησή μου ήταν «όχι».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Επομένως, θυμάστε αυτό το περιστατικό.
ΜΑΡΤΥΣ (Rudolf Fischer): Ναι, το θυμάμαι.
ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Τσακάλου): Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να παρακολουθώ την πληρωμή ή όχι. Δεν το γνωρίζω.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Κύριε Fischer, εσείς για το τιμολόγιο αυτό που αναφέρετο σε Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και για το οποίο καλέσατε την κυρία Τσακάλου να στείλει αυτή την επιστολή ενώ οφείλατε να κάνετε εσείς την επιστολή, όπως καταθέσατε, γνωρίζετε αν πληρώθηκε ή δεν πληρώθηκε; Τελικά όλα τα άλλα σας ρώτησαν εκτός απ’ αυτό. Ερωτώ αν πληρώθηκε από τον κύριο Μητσοτάκη.
ΜΑΡΤΥΣ (Rudolf Fischer): Όχι. Δεν πληρώθηκε, δεν εξοφλήθηκε.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Κυρία Τσακάλου, εσείς μπορείτε να βοηθήσετε πάνω σ’ αυτό την Επιτροπή μας;
ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Τσακάλου): Πώς να σας βοηθήσω;
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Ξέρετε γιατί; Διότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει καταθέσει τιμολόγια δημοσίως τα οποία δημοσιοποιήθηκαν στον ελληνικό τύπο. Έδωσε συνέντευξη τύπου και για τη συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία δεν θυμάται ο κύριος Fischer –πολλά δεν θυμάται ο κύριος Fischer- έχει καταθέσει και τιμολόγια ο άνθρωπος δημόσια. Μου κάνει εντύπωση που δεν θυμάται. Βέβαια δεν θυμάται πολλά άλλα, αλλά θα δούμε τη συνέχεια. Έχει κάνει συνέντευξη τύπου δημόσια, την ακούσαμε όλοι, κατέθεσε τα τιμολόγιά του, εξόφλησε αυτή την υπόθεση η οποία τον αφορούσε. Εγώ δεν τον ρώτησα αν κάλυψε τη δαπάνη της προμήθειας του Μητσοτάκη η SIEMENS. Τον ρώτησα αν πλήρωσε τη SIEMENS ή άλλη θυγατρική εταιρεία της SIEMENS, μια άλλη στη Θεσσαλονίκη ο κύριος Μητσοτάκης και οφείλει να τα ξέρει αυτά. Μπορείτε να μας διευκολύνετε λίγο για να καταλάβουμε τι συμβαίνει;
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Ναι, γιατί οι περισσότεροι εξ υμών ξέχασαν να ρωτήσουν αν τα πλήρωσε ο άνθρωπος. Ρωτούσαν όλα τα άλλα. Εν πάση περιπτώσει.
ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Τσακάλου): Εγώ νομίζω -πάλι με επιφύλαξη και αυτό για να συνδράμω στο έργο σας- ότι ο κ. Μητσοτάκης το εξόφλησε.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Μάλιστα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Είναι γνωστό, κύριε συνάδελφε, ότι ο κ. Μητσοτάκης το εξόφλησε.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ: Απλώς θυμίζω ότι κανείς δεν το ρώτησε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Μετά τη φασαρία το εξόφλησε. Είναι δεδομένο.

https://olympiada.files.wordpress.com/2016/01/20160114123931.jpg
Πηγή: Αντινιούζ


Εξαιρετική επιλογή! Ο συνεργάτης του Κυριάκου χαρακτήριζε μπούρδα το Μακεδονικό



Νέος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στην νουδούλα, ανέλαβε ο Νίκος Γεωργιάδης, «συνεργάτης» του… γίγαντα Κυριάκου. Ο Ν. Γεωργιάδης δεν είναι «χθεσινός», ούτε άγνωστο πρόσωπο στην ελληνική πολιτική ζωή. Είναι το καλοπαιδο που παγιδεύτηκε με το τσουνάμι στην Ινδονησία .Είχε πάει εκεί για… .γνωριμίες.   Ήταν επί σειρά ετών βουλευτής της νουδούλας στην Κέρκυρα, αργότερα πήγε στο μητσοτακικό κόμμα του Μάνου (νεοφιλελεύθερος γαρ…) και επανέκαμψε στην νουδούλα για χάρη του φίλου του, του Κυριάκου.
Ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν πολυπράγμων ως βουλευτής και το 2005, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 απεφάνθη ότι το όνομα της Μακεδονίας μας είναι «μπούρδα» και πρέπει να το εκχωρήσουμε στους Σκοπιανούς. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα όσο και αν δε μας αρέσει και εμένα με ενοχλεί κατάφορα να λέγεται Μακεδονία, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχω την απαίτηση να αποφασίζω εγώ πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα. Αντίθετα, χάνουμε τεράστιες δυνατότητες διπλωματικής παρέμβασης και επιρροής λόγω του ότι εμμένουμε σε αυτή, την κατά την άποψή μου, μπούρδα».
Και βέβαια, οι θέσεις του «μπούρδα» συνεργάτη του Κυριάκου και νέου γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της νουδούλας, δε μπορεί παρά να βρίσκουν σύμφωνο τον Κυριάκο, ο πατήρ του οποίου «προέβλεψε» το 1993, ότι «σε 10 χρόνια κανείς δε θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας». Αλλά, οι αγνοί πατριώτες που μέχρι πρότινος ψήφιζαν –για πολλούς και διάφορους λόγους- την ΝΔ, τι δουλειά έχουν μ’ αυτούς τους… «μπούρδες»;
 Αλήθεια, ο ζητωμητσοτακικός συνεπίθετος του «μπούρδα», Μπουμπούκος, που μας παριστάνει και τον… υπερπατριώτη, συμφωνεί άραγε με την επιλογή του φίλου του, του Κυριάκου;






Σ. ΧΊΟΣ: Αποκλειστικό: “Σκληρός παιδεραστής το δεξί χέρι του Κυριάκου”

Αποκλειστικό: “Σκληρός παιδεραστής το δεξί χέρι του Κυριάκου”. Εμπλέκουν με βίντεο και ντοκουμέντα τον υπ.Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ, Νίκο Γεωργιάδη, σε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανηλίκων. “75 ευρώ για ένα βράδυ με 16χρονα” http://www.makeleio.gr/?p=522021

12507138_438695296341081_9034992815410382417_n-2.jpg



Δεν υπάρχουν σχόλια: