Παρασκευή

Το μεγαλείο των ξεφτιλοπολιτικών και της άθλιας ΕΡΤ



 
Πάνω από 5.000 πολίτες βρέθηκαν στην τελετή των υδάτων σήμερα στον Πειραιά. Προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τον αγιασμό παρ'ότι στην τελετή δεν πήγε ούτε ο Πάκης ούτε ο Τσιπρισκος , ούτε άλλος πολιτικός κιλικάτζαρος-αρχηγός, σπάζοντας την παράδοση, για να στηρίξουν μια χούφτα πούστηδες και λεσβίες προτιμώντας το …κωλονάκι. Τα κόμματα εκπροσώπησαν βουλευτές και την τιμητική του είχε ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Μώραλης. Σε σχέση με πέρσι που είχε χειρότερο καιρό, στον Πειραιά φέτος βρέθηκαν διπλάσιοι πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την τελετή! Είναι δε τόσο άθλιοι που δεν έστειλαν ούτε την ξεφτιλοΕΡΤ για την μετάδοση με αποτέλεσμα να την δούμε από τον..ΣΚΑΙ. Όσο για το κοσμοϊστορικό γεγονός του αγιασμού στην Σμύρνη; Άστα να πάνε. Μια χούφτα Έλληνες και απούσα η όλη πολιτειακή… συνουσία, μαζί και η κρατική τηλεόραση.
 
 
Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην Θεσσαλονίκη το μέγα γεγονός ήταν τα γλωσόφιλα των τζιτζικωστα-Μπουμπουκου-Μητσοτακη. Και μετά λένε γιατί νομιμοποιήθηκε η παρτούζα.
Για την απουσία του Πακη οι κακές γλώσσες λένε ότι τον ενημέρωσαν πως θα είναι ο κερατάς πυγμάχος της Κυψέλης με άγριες διαθέσεις  και φοβήθηκε μην του ξανασπάσει την μασέλα , και για τον Τσιπρα ότι του έβαλαν βέτο οι ανωμαλιάρηδες του Συριζα που είναι και πλειοψηφία.



ΔΕΙΤΕ την μουτσούνα του Έλληνα δήθεν πρωθυπουργού στον ΑΓΙΑΣΜΟ της δεξαμενής!!Έφυγε τρέχοντας μετα την τελετή και άφησε σύξυλο τον ΠΑΚH!(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 

 

Λαμογια κλέφτες…. Τους έκαναν με τα κρεμμυδάκια οι πειραιώτες του πολιτικούς! 

 

 

“ΕΓΡΑΨΕ” Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-”ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ”- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!(ΒΙΝΤΕΟ)




Η ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ.

 

Ιερέας έκανε το ακατόρθωτο (ΒΙΝΤΕΟ) 

 

Βουτιά σε δύο δόσεις στα Γιάννενα: «Τσάμπα τρέχετε!» (βίντεο)





Δεν υπάρχουν σχόλια: