Κυριακή

Μάλλον έκλασε η "νύφη" και θα σχολάσει ο γάμος .



Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο ενδεχόμενο να διοριστεί... θυρωρός στη ΝΔ., όπως προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κρίνοντας ότι δεν του αξίζει η θέση που κατέχει σήμερα.
Ο Παπαμιμίκος είναι ο γραμματέας του κόμματος και στα 37 του εισπράττει από την πτωχευμένη ΝΔ 5.000 ευρώ μηνιαίως. Είναι φυσική, λοιπόν, η άρνηση του να γίνει από δήμαρχος κλητήρας. Ανήκει στην επιφανή τάξη των κομματικών στελεχών, που – πως τα καταφέρνουν - κολλάνε σαν βδέλλες στην καρέκλα τους και δεν φεύγουν παρά μόνο για να καταλάβουν μία υψηλή θέση στο δημόσιο.
Το ξέρει καλά αυτό το παιχνίδι ο Μεϊμαράκης .Γι' αυτό και σε μία προσπάθεια να καλμάρει τον Παπαμιμίκο, του υποσχέθηκε εμμέσως πλην σαφώς θέση γενικού γραμματέα, χωρίς να εξηγήσει πού, πώς και πότε.
Έχει πολλή πλάκα αυτή η ιστορία. Και θλίψη. Αλλά και οργή. Καθώς την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι νέοι παραμένουν άνεργοι ή αμείβονται με 586 ευρώ. Και θα παρακαλούσαν για μία θέση πορτιέρη. Κι ας έχουν τα ίδια προσόντα με τον εν λόγω. Αντιγράφουμε  το βιογραφικό του κοπρίτη.
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979 και το 1998 οπότε πέρασε στo Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στη Νομική Επιστήμη. Παράλληλα, παρακολούθησε κύκλο σπουδών στον τομέα της επικοινωνίας και των ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου της Λιλ της Γαλλίας.
Το βιογραφικό του δεν αναφέρει αν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του. Αναφέρει, όμως, κάτι πιο σημαντικό. τις κομματικές περγαμηνές του. Το 2010 εξελέγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του, το 2013, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον ανέδειξαν στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.



Μάλλον έκλασε η "νύφη" και θα σχολάσει ο γάμος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: