Πέμπτη

Σκάνδαλο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Αξίας 104.198.308 Ευρώ…


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ

Σκάνδαλο 104 εκατ ευρώ με πρωταγωνιστή τον Μεϊμαράκη
Προκύπτει με το ανακριτικό πόρισμα που διαβίβασαν οι εισαγγελείς
στη Βουλή και έμεινε στο συρτάρι
Η δικογραφία βασίστηκε σε έρευνα του αναθεωρητή Γ (στρατιωτικός εισαγγελέας) Δημήτρη Ζαφειρόπουλου
Σύμφωνα με τη δικογραφία το 2002, μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και των ΕΝΑΕ και της γερμανικής εταιρίας HDW, που κατασκεύαζε τα υποβρύχια, συμφωνήθηκε ο εκσυγχρονισμός τριών υποβρυχίων. Το ποσό που συμφωνήθηκε ήταν 821.792.170 ευρώ και τη σύμβαση υπέγραψε, ως υπουργός Άμυνας, ο Γιάννος Παπαντωνίου. Τα τρία υποβρύχια έπρεπε να παραδοθούν ως το 2012 (το πρώτο Νοέμβριο 2007,το δεύτερο Αύγουστο 2010 και το τρίτο Νοέμβριο 2012).
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειναι ολοι τους λιγο πολυ μπλεγμένοι τι περιμένετε να βρειτε τον φταίχτη !!! Και ειναι τοσο αδιάντροποι και ζητουν την ψηφο μας !!! Απο εμενα θα παρουν τα Αυγα για ομελέτα και καλη τους ορεξη ολωνε

Ανώνυμος είπε...

Βγαλτε τα στη φορα. Μπραβο. Εχω ξελαρυγκιαστει 5 χρονια να γραφω παντου, οτι οι ενθρωποι αυτοι ειναι απατεωνες.
Ειναι μαφιοζοι.
Ρε τι τους εγραφα και στην ομαδα που ειχα στο φεεις με 4000 ατομα οτι μετα τον Σαμαρα θα ερθει ο Τσιπρας που θα φερει τα χειροτερα μνημονια.
Ρε τι τους ελεγα οτι δεν θα μπορουν οι χριστιανοι να μπαινουν στις εκκλησιες γιατι οι ταλιμπαν, δεν υπηρχαν τζιχαντ τοτε, θα τους κυνηγουν.
Ρε τι τους ελεγα οτι οι α θρωποι αυτοι ολοι κλεβουν και το ενα κομμα καλυλτει το αλλο.
Ρε τι τους ελεγα οτι υπαρχουν οι εβραιοκομμουνιστες του ΚΚΕ, και τα κομματα τα υπολοιπα πλην της Χ. Α, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ, ΟΜΩΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΓΚΕΡ.
ΜΕΤΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,.
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ.
ΕΛΕΟΣ, ΜΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΞ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΡΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΚΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΛΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΚΔΙΚΟΣ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΗΝΑΣ.
Ο ΑΘΕΟΣ, ΟΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά η πρώην πρόεδρος δεν μπόρεσε να εξετάσει πιο σημαντικά θέματα, το πως οδηγηθήκαμε στο χρέος και την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ... αφού τα ΜΜΕ (Μέσα μαζικού επιρρεασμού) και κυρίως οι διαπλεκόμενοι πρώην υπουργοί, αρνήθηκαν να καταθέσουν...και τα βουλευτάκια της ΝΔ και όχι μόνο, πήγαιναν για να δυσκολεύουν την εξεταστική επιτροπή, και τώρα την χρεώνουν που δεν πρόλαβε να εξετάσει την ολοφάνερη υπόθεση μιζών για τα υποβρύχια!?
Ας την δίνατε χρόνο. Αλλά δεν συνέφερε φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Και η κ. Κωνσταντοπούλου αντήλλαξε την αδρανεια της με μελλοντικες ευνοιες . Εξ αλλου ηταν πολυ αδρανης ολη η διακυβερνηση Συριζα , που καταφερε μονον , ως θεμα πρωτης προτεραιοτητας , να αποφυλακισει τον Ξηρο , και τις 100 δοσεις , ως θεμα δευτερης προτεραιοτητας. Καυτα θεματα , οπως των αδειων ΜΜΕ , των Τραπεζων , των λογαριασμων ΔΕΗ , κλπ. αγνοηθηκαν συστηματικα απο αυτη την ομαδα ανικανων, αδιαφορων , αερολογων. Η τελικη τους κωλοτουμπα και υστατος συμβιβασμος τα εξηγει ολα. Εξηγορασαν την ευνοια των βαρωνων της τοπικης και διεθνους διαπλοκης & την παραμονη τους στην πολυθρονα της εξουσιας , με την εμπιστοσυνη του λαου . Την εχασαν δια παντος και ανηκουν και αυτοι πλεον στα σκουπιδια της ιστοριας . Ο λαος ειναι πολυ πιο εμπρος απο αυτους τους ακροβατες της εξουσιας . Για την παραπλανηση του λαου με ψευδεις ''δημοσκοπησεις'' αγωνιζονται ολοι οι βαρωνοι και τα υποχειρια τους . Στο τελος θα τους πεταξουν οι βαρωνοι σαν στυμμενα λεμονια.