Παρασκευή

Oταν απόστρατοι εισβάλλουν στο Πεντάγωνο !!!!!

apostratoiΕισβολή αποστράτων αξιωματικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, είχαμε το μεσημέρι στο Πεντάγωνο. Οι εξαγριωμένοι απόστρατοι κατάφεραν να παραβιάσουν τις θύρες και να μπούν μέσα, ενώ ακολούθησαν μικροεπεισόδια με στρατιώτες που προσπάθησαν να τους απωθήσουν. Ίσως τέτοια γεγονότα να είναι σημάδι των καιρών. Φυσικά και οι απόστρατοι όπως και όλοι οι άλλοι Έλληνες πλήτονται βαρέως από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, η οποία φαίνεται ότι έχει βαλθεί να μας ξεκάνει. Όταν διαβάζει όμως κανείς την είδηση, ότι απόστρατοι εισέβαλαν με τον τσαμπούκά στο Πεντάγωνο, δεν μπορεί παρά να βγάλει το συμπέρασμα ότι ζούμε σε μια κοινωνία που τίποτε πια δεν πάει καλά.
Κατανοητή τόσο η οργή των αποστράτων για τις περικοπές που δέχονται, κατανοήτη και η προσβολή τους από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αμύνης. Δεν φαίνεται όμως στα μάτια κάποιων ωραίο, οι ίδιοι αυτοί απόστρατοι που δεν μπούκαραν στο Πεντάγωνο επ' αφορμή των Ιμίων, επ' αφορμή των θανάτων συναδέλφων τους, να τα σπάνε για τις συντάξεις τους.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαθλιώνει τους Έλληνες οικονομικά. Μήπως όμως οι Έλληνες είναι ήδη εξαθλιωμένοι ηθικά; Εάν οι απόστρατοι βρισκόντουσαν τόσο καιρό στο πλάι των αγανακτισμένων, εάν διοργάνωναν διαμαρτυρίες για τα εθνικά μας θέματα, εάν εάν εάν δεν θα μπορούσε κανείς να τους πει τίποτε.
Εν τω μεταξύ, η κόντρα συνεχίστηκε και στην Βουλή με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης εκεί να κάνει λόγο για "τραμπουκισμούς" και να κατηγορεί εμμέσως την ΝΔ ότι υποκινεί για πολιτικούς λόγους τους αποστράτους.
Η κυβέρνηση τους τιμωρεί, επειδή... υπηρέτησαν την πατρίδα! Όλοι οι συνταξιούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων, καλούνται πλέον να ζήσουν με δραστικές περικοπές της τάξης του 20%, ενώ όσοι είναι κάτω των 55, θα υποστούν απώλεια εισοδήματος της τάξης του 40%! Καταδικάζουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην εξαθλίωση και στην πείνα! Το μίσος της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη στολή και το εθνόσημο δεν κρύβονται, ενώ κανείς εκ των αρμοδίων δεν γύρισε να πει στους ανόητους λογιστές της τρόικας, ότι 60άρηδες δεν θα βρουν σε κανένα στρατό του κόσμου...
Φυσικά, οι απόστρατοι καλούνται να πληρώσουν την ειδική πρόσθετη Εισφορά Αλληλεγγύης για όσους είναι κάτω των 60 ετών, ενώ υφίστανται και της συνέπειες της απαγόρευσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα... Μιλάμε για κανονικό διωγμό, ένα οικονομικό πογκρόμ κατά όσων τίμησαν το εθνόσημο, από μια εθνομηδενιστική πολιτική κάστα η οποία δεν μπορεί να κρύψει την απέχθειά της για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, όπου σημειωτέον, οι περικοπές στους μισθούς, οδηγούν τα στελέχη στην εξαθλίωση.
enstoloi-480x0Έτσι «τιμά» η κυβέρνηση όσους πήγαν όλο το χάρτη πάνω-κάτω, ταλαιπωρώντας εαυτούς και τις οικογένειές τους, για να επιτελέσουν το καθήκον τους, μεριμνώντας για την εθνική μας άμυνα. Έτσι «τιμά» η κυβέρνηση όσους απαρνήθηκαν τις απολαύσεις και την άνεση της αστικής ζωής, για να στελεχώσουν τα στρατόπεδα και τα φυλάκιά μας, στον Έβρο, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στα ακριτικά νησιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: