Τρίτη

« 400 εκατ.€ χρωστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»..Ηχητικό

400 εκατ. χρωστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Ανάμεσα σε εκείνους τους “μεγαλοφαγάδες”, είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Έχουν βουτήξει από το πορτοφόλι του Έλληνα 400 εκατ. ευρώ και δεν το λέει κανείς αυτό. Η έρευνα της BlackRock δείχνει να έχουν αρπάξει από 200 εκατ. ευρώ τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ χωρίς να τα επιστρέφουν. Θα κλείσουν τους λογαριασμούς όμως. Δεν είναι όπως η Αγροτική Τράπεζα που ο διοικητής της είναι “δικός μας άνθρωπος”. Και εκεί θα γελάσουμε. Θα γίνει πάρτι. Θα τους πάρουν τα κομματικά σήματα. Αυτή θα είναι η κατάντια τους.
 .
Πως να ζητήσετε από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ να σώσουν τα οικονομικά της χώρας, όταν οι ίδιοι έχουν πτωχεύσει…Έχουν πτωχεύσει ουσιαστικά και οι δύο τους. Πως μπορούν να σώσουν την Ελλάδα όταν δεν μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτά άλλωστε, είναι και τα ευρήματα της BlackRock στην Αγροτική Τράπεζα.
.
Οι δύο πλέον “μη εξυπηρετούμενοι λογαριασμοί” είναι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Έκαναν κομπίνες και συμβιβασμούς. Έβαλαν μέσα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίς να “ανοίξει μύτη”. Αντί να αντιδράσει η ΝΔ η οποία φωνάζει για όλα, καμία «κουβέντα» για όλα αυτά τα κόλπα.
.
Δεν λέει τίποτα γιατί είναι υπόλογη και υπόδικη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: