Δευτέρα

Μπαράζ ληστειών σε βενζινάδικα, τρόμος για περίπτερα και κατοικίες


Μπαράζ ληστρικών επιθέσεων σημειώθηκε εναντίον πολιτών, από τους οποίους οι κακοποιοί απέσπασαν το μεροκάματο και τα λιγοστά ευρώ που είχαν στις τσέπες τους!

Στο Ζεφύρι συνελήφθη 13χρονος που μαζί με άγνωστο συνεργό, ο οποίος αναζητείται, επιτέθηκε σε 63χρονη γυναίκα και της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο περιπτέρου στη Νέα Ιωνία χρηματικό ποσό και στην συνέχεια απείλησε και πελάτη, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, ζητώντας του χρήματα.

Οταν ο πελάτης αρνήθηκε, ο δράστης τον πυροβόλησε στο πόδι και διέφυγε τρέχοντας. Στον Αγιο Στέφανο, την ίδια χρονική περίοδο, άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια χρηματικό ποσό.

Τις ίδιες ώρες, από τις 3.00 μέχρι τις 6.00 ξημερώματα Σαββάτου, έλαβαν χώρα τέσσερις ληστείες σε βενζινάδικα, περιπτώσεις που προκαλούν προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ., αφού τις παραπάνω ώρες σταματούν οι περιπολίες των αντρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα στις 3.57 στο κέντρο της Αθήνας δύο δράστες εισήλθαν σε πρατήριο βενζίνης και αφού πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό, πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα και έφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Στις 4.36 στη Γλυφάδα τρεις κουκουλοφόροι μπούκαραν σε βενζινάδικο, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, πήραν 300 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν τρέχοντας. Στις 5.39 στις Αχαρνές, στη λεωφόρο Δεκελείας, δύο κακοποιοί με την απειλή αυτόματων όπλων πήραν τις εισπράξεις από βενζινάδικο της περιοχής, ενώ την ίδια ώρα στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας δύο ληστές μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, ξάφρισαν τις εισπράξεις του ιδιοκτήτη και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: