Τετάρτη

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο λιμενάρχης Αγιοκάμπου Κ. Αναγνωστούλης



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αγιάς από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί και έχασε τη ζωή του ο 39χρονος λιμενάρχης Αγιοκάμπου Κων/νος Αναγνωστούλης.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στο δρόμο Αγιάς - Αγιοκάμπου όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος λιμενάρχης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτική σιδερένια μπάρα. Ο άτυχος λιμενάρχης, που πήγαινε στη δουλειά του, απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του επιβατικού αυτοκινήτου με την επέμβαση των ανδρών της Τροχαίας και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς Λάρισας.
Συλλυπητήρια από το δήμο Αγιάς
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα μετά από την αναγγελία του θανάτου του Κωνσταντίνου Αναγνωστούλη, Λιμενάρχη Αγιοκάμπου, σημαντικό φίλο και στενό συνεργάτη του δήμου Αγιάς και εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: