Kαλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην επιτρέψουν στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να αποδράσουν από την εξουσία, οδηγώντας την χώρα σε πρόωρες εκλογές.
Πρέπει να ζήσουν μαζί μας την Κόλαση. Να πιουν κι εκείνοι το κώνειο ως την τελευταία σταγόνα.
Ναι, να πάμε σε εκλογές την Άνοιξη του 2015.
Ως τότε θα μοιραζόμαστε το μαρτύριο, εμείς στους δρόμους κι εσείς στις θωρακισμένες λιμουζίνες. Ας είναι κι έτσι.
Πρέπει να απολαύσουμε τους δεινούς κρατιστές σε όλο τους το μεγαλείο.
Τώρα που η Ρωσία αντεπιτίθεται με το εμπάργκο και είναι έτοιμη να εισβάλει στην Ουκρανία, την ώρα που εσύ υπηρετώντας άβουλα την Μέρκελ και τους ολιγάρχες έσπευσες να πάρεις το μέρος της ανύπαρκτης κυβέρνησης του Κιέβου.
Πρέπει να απολαύσουμε τους δεινούς κρατιστές τώρα που ο Ομπάμα με ορμητήριο την βάση της Σούδας εξαπολύει την νέα καταιγίδα στη Μέση Ανατολή.
Πρέπει να απολαύσουμε, ως το τέλος, την πολιτική τους στόμφα που ξεδιπλώθηκε στον ΕΝΦΙΑ.
Τώρα που οι Έλληνες καλούμαστε από το χυδαίο κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων να πληρώσουμε 7,6 δις ευρώ ως το τέλος του χρόνου, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος πρέπει να παραμείνουν στην εξουσία.
Τους θέλουμε να συμβολίζουν την χυδαιότητα ενός κράτους που 4 χρόνια τώρα λεηλατεί τους πολίτες του, ενώ το ίδιο προστατεύει τους κηφήνες κομματικούς στρατούς του Δημοσίου και τους ντόπιους νταβατζήδες, οι οποίοι δουλεύουν για την Μέρκελ και γι΄αυτό δεν τους ακουμπάει κανείς.
Οχι, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τα πολιτικά τρυκ και τις πατέντες τους, δεν θα πρέπει να το κουνήσουν ρούπι από την εξουσία.
Κάποιους πρέπει να πάρουμε μαζί μας στην Κόλαση που μας οδήγησαν.
Αυτούς τους δύο.