Tην ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου.
Ο Σαμαράς υποπίπτει στο ένα καταστροφικό ολίσθημα μετά το άλλο κι όλοι όσοι θέλουν την καταστροφή της ΝΔ, εύχονται να μην κάνει πρόωρες εκλογές και ως την Άνοιξη του 2015 να έχει διαλυθεί εντελώς το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν την ΝΔ στο 11-13% και το ΠΑΣΟΚ στο 12-14%.
Ο Βενιζέλος από το πουθενά αρχίζει να εισπράττει από την φθορά της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό για την ασχετοσύνη Χαρδούβελη-Σαμαρά είναι και το γεγονός των συνεχών παρεμβάσεων του Χαρδούβελη, ο οποίος στο μεταξύ μάς έχει πει του κόσμου τις παπαριές για τον εαυτό του και τα εκατομμύρια που τον περίμεναν στο εξωτερικό, την στιγμή που ο τσαχπίνης Χάρης Θεοχάρης, (ο οποίος λούζεται πλέον στις όχθες του Ποταμιού), αποκάλεσε ξεφτιλισμένο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος επιχείρησε να του φορτώσει τις ευθύνες για το πατάτα του EΝΦΙΑ!
Ιδού τα ποσοστά που δείνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή-Αύγουστος 2014.
ΣΥΡΙΖΑ 23-25%
Χρυσή Αυγή 13-15%
ΕΛΙΑ 12-14%
ΝΔ 11-13%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7-9%
ΚΚΕ 6-8%
ΑΝΕΛ 4-6%
ΔΗΜΑΡ 1,5-2,5%