Τετάρτη

Αηδία: Ξαναπροσέλαβε ο Βενιζέλος τον εβραίο-gay (σύμφωνα με τον ίδιο) και απόφοιτο Λυκείου σύμβουλο που τον συνοδεύει σε ταξίδια σαν ιδιώτης

Θυμάστε την υπόθεση με τον διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Βενιζέλου (ο Βενιζέλος το έχει μαζί του από την εποχή που ήταν υπουργός Πολιτισμού επί Σημίτη), Ηλία Βεργίτση, που αποκάλυψε η Ζούγκλα του Μάκη; Θυμάστε ότι ήταν ο υπάλληλος του Βενιζέλου που πόζαρε γυμνός, σαν Seile Sistigrev (που αν το διαβάσουμε ανάποδα βγάζει το: vergitsis elies) σε φώτο που ανέβαζε σε σελίδες για ομοφυλόφιλους και ζητούσε συγκατοίκους για μερικές μέρες απ' το εξωτερικό χωρίς αποδείξεις και μαλακ@@@; Θυμάστε πως η Ζούγκλα αποκάλυψε ότι έλεγε για τον εαυτόν του ότι είναι ένας φιλικός gay, εβραϊκής καταγωγής; Θυμάστε πως μετά την αποκάλυψη "παραιτήθηκε";



Θυμάστε πως μετά όταν ο Βενιζέλος πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βεργίτσης, ξαναπροσλήφθηκε δίπλα του; Θυμάστε πως ξαναέκανε την πατάτα τέλη Σεπτεμβρίου; Θυμάστε την υπόθεση με την γκάφα του, που του ξέφυγε το ΔΤ όπου ρωτούσε τον Βενιζέλο πως να χειριστεί την υπόθεση της υστερίας του Π. Οικονόμου; Θυμάστε πως ο κ. Βεργίτσης τότε, στις 29/9/2011, είχε υποβάλλει ξανά την παραίτησή του;

Ε αν τα θυμάστε ξεχάστε τα!

Ο αυτοπροβαλόμενος σαν εβραίος gay, κ. Βεργίτσης την μεθεπόμενη μέρα ξαναδιορίστηκε... απ' τον Βενιζέλο!
Προφανώς ο κ.Βενιζέλος δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τον αγαπημένο του gay εβραίο υπάλληλο, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι κάνει καλά τη δουλειά του και γι αυτό χαίρει της εμπιστοσύνης του Υπουργού.


Εμάς το πρόβλημά μας δεν είναι ότι είναι gay, ούτε ότι είναι εβραίος, ούτε ότι ξεφτιλίζει τον Βενιζέλο, ούτε ότι όλοι μαζί ξεφτιλίζουν το θεσμό του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Το πρόβλημά μας είναι ότι ένας απόφοιτος Λυκείου συνοδεύει, προφανώς για να συμβουλεύει και προς Θεού όχι για κανέναν άλλο λόγο, τον Βενιζέλο σε ταξίδια όπου κρίνεται το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Και μάλιστα τον συνοδεύει σαν ιδιώτης... όπως στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία όπου ο Αυτοκράτορας έκανε ότι ήθελε:

Αυτά για να πάρετε μια γεύση αηδίας και εμετού για το 
ποιοι και με ποιους μας κυβερνάνε...
κατά τ' άλλα τους πείραξε ο Ζαχόπουλος που πήγε να πηδήξει κάποια υπάλληλο...

Οι αποφάσεις είναι απ' το kolotoubes.blogspot.com

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/11/gay.html#more

http://www.redtv.eu/?p=8232

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΚΑΙ…ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ!


Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα. Από αλλού το περίμενε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου και από αλλού του ήλθε.
Πρόκειται για τον  Ηλία Βεργίτση, «δεξί χέρι» του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά από μνημειώδη γκάφα που διέπραξε να μπερδέψει δελτίο Τύπου προς τους οικονομικούς συντάκτες, με εσωτερική αλληλογραφία προς τον κ. Βενιζέλο, εκθέτοντας έτσι και τον υφυπουργό Παντελή Οικονόμου.
Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη παραίτηση που υποβάλλει ο εκπρόσωπος Τύπου τους τελευταίους μήνες. Η πρώτη υπεβλήθη τον περασμένο Μάιο,  όταν ο κ. Βεργίτσης ήταν εκπρόσωπος του του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από τις αποκαλύψεις της zougla.gr, ότι ενοικίαζε δωμάτια του διαμερίσματός του, μέσω αγγελιών σε ισπανικές και ισραηλινές ιστοσελίδες. Στις αγγελίες αυτές, ο κ. Βεργίτσης εκτός από τα δωμάτια, εξέθετε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, το θρήσκευμά και την καταγωγή του, ενώ σε άλλη,  ισραηλινή ιστοσελίδα γνωριμιών για ομοφυλόφιλους η φωτογραφία του κ. Βεργίτση, εμφανιζόταν κάτω από γυμνούς άνδρες. Επίσης, παραμένει άγνωστο αν η Εφορία ήταν ενήμερη για την ενοικίαση των δωματίων.
Τότε, προς έκπληξη όλων ο κ. Βενιζέλος δεν είχε κάνει δεκτή την παραίτηση του και έτσι αυτός τον ακολούθησε στο υπουργείο Οικονομικών.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,ούτε τώρα ο κ.Βενιζέλος έκανε δεκτή την παραίτηση του κ.Βεργίτση.
Αυτή τη φορά ο κ. Βεργίτσης στο δελτίο Τύπου με το οποίο ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για το sms που μπορούν να στείλουν στην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων όσοι εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων, υπήρχε και μία δεύτερη σελίδα που έγραφε:
Υπουργέ,
Σχετικά με το δελτίο τύπου του κ. Οικονόμου για το sms που πρέπει να στείλουν όσοι απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων, έστειλα χθες το βράδυ μήνυμα στην κα. Σώκου (γραφείο τύπου αναπλ. Υπουργού) και της ζήτησα να προσθέσει μερικά παραδείγματα, όπως μου είπατε.
Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Οικονόμου και με πολύ έντονο ο ύφος μου είπε ότι με την καθυστέρηση αποστολής του ΔΤ ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους. Τέλος, μου είπε ότι δεν πρόκειται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνουμε εμείς.
Πώς να το χειριστώ?

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προκληθεί άλλο επικοινωνιακό ζήτημα όταν μετά από την τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου με την τρόικα στα εισερχόμενα δημοσιογράφου της Wall Street Journal, έφτασε από το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών το εξής μήνυμα: «Έκπληξη!!! Η τηλεδιάσκεψη τέλειωσε πριν λίγο… Θα ακολουθήσει συνοπτική ανακοίνωση σύντομα…». Το… χαρούμενο ύφος του μηνύματος θεωρήθηκε μη σοβαρό και σχολιάστηκε αρνητικά από τον δημοσιογράφο, αφού ως γνωστόν δεν υπήρξε αποτέλεσμα από την τηλεδιάσκεψη.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=315145&cid=6

Ο «σκανταλιάρης» Διευθυντής Ενημέρωσης του Πενταγώνου





Μία πολύ ύποπτη ιστορία κρύβεται πίσω από τις οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες του διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου, κ. Ηλία Βεργίτση.


Ηλεκτρονικά διαδικτυωμένος με μεγάλο αριθμό διεθνών ιστοσελίδων κοινωνικής συνεύρεσης δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην υπενοικίαση δωματίων του σπιτιού του σε τρίτους, με ένα σεβαστό ποσό της τάξεως των 40 ευρώ ημερησίως, (αν πρόκειται για ζευγάρι 70 ευρώ) τα οποία πληρώνονται χέρι με χέρι, χωρίς να εμπλέκονται τραπεζικοί λογαριασμοί ή άλλου είδους αποδεικτικά στοιχεία.


Η πληροφορία για αυτή την περίεργη οικονομική δραστηριότητα του συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου έφτασε στη zougla.gr από χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σερφάροντας στο Internet έτυχε να «πέσουν» πάνω σε ανακοινώσεις-προσκλήσεις-συζητήσεις, μέσω γνωστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης πάντα του εξωτερικού, κυρίως ισπανικής, ισραηλινής και αμερικανικής προέλευσης.


Μόλις λάβαμε την πληροφορία επιχειρήσαμε να την ελέγξουμε, δεδομένου ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μία ξεκάθαρη υπόθεση παραοικονομίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα ανώτερο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης.


Στην ιστοσελίδα athensflat.blogspot.com και στην ισπανική σελίδα www.gabinohome.com όπου υπό το ψευδώνυμο Seile Sistigrev έχουν αναρτηθεί αγγελίες για ενοικίαση δωματίων, σε οικία επί της οδού Σεβαστείας στα Ιλίσια, εμφανίζεται το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας 6959 99.... και το email, elve65@..... Και τα δύο τα χρησιμοποιεί ο διευθυντής Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Ηλίας Βεργίτσης, στις επικοινωνίες του για υπηρεσιακά ζητήματα.





Ο καταγγέλλων, κάτοικος εξωτερικού επικοινώνησε με τον κάτοχο του τηλεφώνου ενημερώνοντάς τον, ότι ένας φίλος του από την Ελλάδα επιθυμεί να υπενοικιάσει δωμάτιο στο σπίτι του για δική του προσωπική χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικοινωνία μέσω των συγκεκριμένων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης αφορά άτομα με πολύ συγκεκριμένες επιλογές στην προσωπική και κοινωνική τους ζωή.

Παρακολουθείστε τον παρακάτω διάλογο, όπου ο Saile Sistigrev δηλώνει ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που εμφανίζεται στις αγγελίες είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί ο διευθυντής Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, πως η ηλεκτρονική του διεύθυνση είναι η ίδια που χρησιμοποιεί για την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το υπουργείο εθνικής Άμυνας, το blog athensflat.blogspot.com, όπου δημοσιεύονται οι αγγελίες, ανήκει στον ίδιο και πως το πραγματικό όνομά του είναι Ηλίας.



- Παρακαλώ ο κ. Sistigrev;
- Ναι
- Είμαι ο Iταλός για το διαμέρισμα...
- Α ναι! αλλά πότε θέλεις να το νοικιάσεις;
- Μου χρειάζεται για τον Ιούλιο. Λοιπόν έχω δει εδώ στο internet ότι έχεις ένα blog το athensflat.blogspot.com
- Nαι
- Ναι είδα ότι έχεις και ένα διαμέρισμα που μπορούμε να νοικιάσουμε
- Ναι αλλά το διαμέρισμα είναι κατειλημμένο τώρα από τις 25 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου και είναι ελεύθερο μόνο για τρεις εβδομάδες τον Ιούλιο.
- Για πόσο καιρό μπορούμε να το νοικιάσουμε;
- Το περισσότερο τρεις εβδομάδες
- Ωραία για δύο εβδομάδες είναι καλά;
- Από 4 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου είναι καλά
- Αυτό το νούμερο που τηλεφωνώ είναι που νοικιάζεις;
- Ναι.
- Νοικιάζεις δωμάτιο ή το σπίτι;
- Εγώ νοικιάζω το ¼ του σπιτιού
- Εσύ μένεις στο σπίτι;
- Ναι αφού το λέει και το blog
- Ναι το βλέπω, αλλά είναι άνετα, έχει μπάνιο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;
- Ναι, είναι 40 τμ ο χώρος.
- Πόσο θα μου κοστίσει αυτό για ένα δωμάτιο;
- Θα σου κοστίσει 200 ευρώ
- Πως θα σε πληρώσω, έχεις κάποια τράπεζα;
- Όχι! προτιμώ κατευθείαν σε μένα όταν δει ο κύριος το δωμάτιο
- Πες στον κύριο να μου στείλει ένα email με όλα αυτά που θέλει να ρωτήσει κι εγώ θα απαντήσω στα Αγγλικά και στα Ισπανικά
- Εντάξει θα σου στείλει email στο elve65@.....
- Ναι ακριβώς
- Εντάξει..αλλά αυτό το όνομα το Saile από πού βγαίνει;
- Ναι το όνομα μου είναι Ηλίας..αυτό είναι το ψευδώνυμό μου
- To τηλέφωνο που έχεις είναι 695-999….
- Ναι


Αν διαβάσουμε το ψευδώνυμο Saile Sistigrev που ο Διευθυντής Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ το χρησιμοποιεί για ζητήματα του Υπουργείου στις επικοινωνίες του με email, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook και σε άλλες δραστηριότητές του, ανάποδα, από το τέλος προς την αρχή (Saile Sistigrev- Elias Vergitsis), εμφανίζεται το όνομα του κ. Ηλία Βεργίτση.






Οι «σκανδαλιάρικες» ιστοσελίδες

Ο καταγγέλλων αιφνιδιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, όπου ο εξ' απορρήτων συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Saile Sistigrev, ομοφυλόφιλοι αναζητούν επικοινωνία.

Πρόκειται για την ισραηλινή έκδοση της ιστοσελίδας Hi 5 όπου η φωτογραφία του κ. Βεργίτση, εμφανίζεται κάτω από άνδρες σε διάφορες πόζες, μεταξύ των οποίων και σκανδαλιστικές. Η παρουσία του εν λόγω διευθυντή ενημέρωσης σε τέτοιου είδους ιστότοπους εγείρει προφανή ερωτήματα για τη σοβαρότητά του.







Κάνοντας κλικ ο αναγνώστης πληροφορείται ότι βρίσκεται «in a loving relationship» , δηλαδή έχει σχέση με κάποιον, με τον οποίο είναι ερωτευμένoς.




Εκθέτοντας προσωπικά ζητήματα του σε δημόσια θέα ο κ. Βεργίτσης, στiς αγγελίες που έχει αναρτήσει για την υπενοικίαση δωματίων του σπιτιού του, συστήνεται στους υποψήφιους ενοικιαστές του, ως ένας gay απολύτως φιλικός με όσους δεν έχουν τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις, που του αρέσει να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν έχουν αισθανθεί ποτέ άγχος, ειδικά νεαρούς.



Μιλώντας για τον εαυτό του, λέει ότι είναι εβραϊκής καταγωγής Έλληνας πολίτης, γεννημένος στις ΗΠΑ, και
έχει ζήσει λιγότερο από 11 χρόνια στην Ελλάδα. Δηλώνει επίσης ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πορτογαλία και το Ισραήλ και μιλάει με άνεση 4 γλώσσες, ενώ καταλαβαίνει πολλές άλλες.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, αναφέρει ότι είναι δημοσιογράφος και ασχολείται με πολιτικά, διπλωματικά και στρατιωτικά ζητήματα, για τον λόγο αυτό, όπως λέει, ταξιδεύει πολύ, τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα.

Κλείνοντας, σε ένα κείμενο που χαρακτηρίζεται από μία εμμονή σε θέματα, καταγωγής, χρώματος, εθνικότητας και σεξουαλικών προτιμήσεων, επαναλαμβάνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και πληροφορεί το κοινό, ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με τον εραστή του, με τον οποίο συγκατοικούν, δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να βλέπονται συνεχώς γιατί εκείνος εργάζεται πολύ.

Ο κ. Ηλίας Βεργίτσης (αριστερά) εκ θέσεως είναι ενήμερος για όλα τα σημαντικά θέματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του γεν. γραμματέα του ΝΑΤΟ Φ. Ράσμουσεν στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου. Πίσω από τον Ε. Βενιζέλο διακρίνεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ι. Γιάγκος.
Ο κ. Ηλίας Βεργίτσης (αριστερά) εκ θέσεως είναι ενήμερος για όλα τα σημαντικά θέματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του γεν. γραμματέα του ΝΑΤΟ Φ. Ράσμουσεν στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου. Πίσω από τον Ε. Βενιζέλο διακρίνεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ι. Γιάγκος.
Ο… σκανδαλιάρης Saile Sistigrev, το 2006 εμφανίζεται να σχολιάζει κείμενα άλλων χρηστών στο blog aderfi.blogspot.com, με τίτλο «la garconnier» (μτφ. η γκαρσονιέρα), και υπότιτλο «αδερφή & ανάγνωση» δημοσιεύματα άλλων χρηστών όπως η «Μαρκησία του Ο του πόνου και πασών Θεσσαλιών», η «Κουρούνα» κ.ά. και διαχειριστή το «mauvais garcon» (μτφ. κακό αγόρι). Από το «la garconnier» υπάρχουν λινκ προς άλλα φιλικά blog με τίτλους όπως «Ο Χοιροβοσκός», «Θεϊκό τραγί» κ.ά. Με το ίδιο ψευδώνυμο, όμως, εμφανίζεται να σχολιάζει και στο επίσημο blog του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Η σεξουαλική ζωή κάθε πολίτη είναι προσωπική υπόθεσή του, όταν όμως την εκθέτει δημόσια με τρόπο που δεν αρμόζει σε υψηλόβαθμο δημόσιο λειτουργό, τότε τίθεται θέμα τόσο για τον ίδιο, όσο και για εκείνους που τον επέλεξαν», τονίζει με νόημα κυβερνητικό στέλεχος, υπ΄ όψιν του οποίου τέθηκαν οι καταγγελίες για τις διαδικτυακές και οικονομικές δραστηριότητες του κ. Βεργίτση.

Ο κ. Βεργίτσης, που θεωρείται από τους ισχυρούς άνδρες του ελληνικού Πενταγώνου και έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του υπουργού, είναι συνεργάτης του από την εποχή που εκείνος ήταν υπουργός Πολιτισμού. Παρέμεινε όμως στο γραφείο Τύπου του υπουργείου και επί κυβερνήσεων ΝΔ, μετά από παράκληση του κ. Βενιζέλου προς τον κ. Βουλγαράκη και αργότερα τον ακολούθησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι θεωρείται άνθρωπος με ικανότητες και διεθνείς διασυνδέσεις, έχει δε υψηλότατες επαφές με το στρατιωτικό κατεστημένο του Ισραήλ και ειδικότερα με τον πρώην υπουργό Άμυνας στρατηγό Εφρέμ Σνεχ. Ο κ. Σνεχ, από τα «γεράκια» του ισραηλινού Πενταγώνου και σήμερα αρχηγός κόμματος, διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο Ισραήλ αφού υπήρξε επί μακρόν επικεφαλής της αρμόδιας κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής της Knesset, για ζητήματα Ασφαλείας και Μυστικών Υπηρεσιών.

Σαράντα οκτώ ώρες πριν τη δημοσίευση του θέματος, το περιεχόμενο των αγγελιών για την ενοικίαση του σπιτιού άλλαξε και οι φωτογραφίες στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να «πέφτουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: