Δευτέρα

Ευέλπιδες, Ψυχάρης και στο βάθος… ΝΔ!

 Με αφορμή τότε τα «ανδραγαθήματα» του υιού Ψυχάρη, για τον οποίο σημειωτέον η ΝΔ διέψευσε προ ολίγου καιρού ότι θα αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, για να τον δούμε σήμερα να υπογράφει στην εφημερίδα «Το Βήμα» ως σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ! Γιατί όμως σας τα γράφουμε όλα αυτά;
Είναι πλέον σαφές τοις πάσι, ότι αυτή η ιστορία με τους Ευέλπιδες, δεν έγινε για προσωρινό αποπροσανατολισμό του πόπολου, αλλά έχει «βάθος». Ξεκινά με τα γελοία περί «πραξικοπήματος» του ΓΑΠ στις Κάννες, την καρατόμηση των αρχηγών των επιτελείων για να στηριχθεί το «επιχείρημα» αλλά και τις διαρροές στον γερμανικό Τύπο (και για αυτό σας αποκαλύψαμε το παρασκήνιο των διαρροών στον «ΕΚ», παραθέτουμε παρακάτω το σχετικό link) και τη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει το σύστημα να δικαιολογήσει τον μάλλον ανορθόδοξο για τα ίδια τα κριτήριά του σχηματισμό της (όχι και τόσο) μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου.
Με γελοία επιχειρήματα περί κινδύνου «εκτροπής»... Παλιά μεθοδολογία με μπαμπούλα περί Χούντας, που όμως πλέον, δεν πείθει κανέναν, μιας και το σύστημα, απαξίωσε εαυτόν. Αν λοιπόν συνδυαστεί το σημερινό πρωτοσέλιδο με το άρθρο του υιού Ψυχάρη και τη γεμάτη συστημικό κομφορμισμό ανακοίνωση του «πρόθυμου» αντιπροέδρου της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, η εξίσωση λύνεται. Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε, παρά να σας υπενθυμίσουμε τι είχαμε γράψει για τον νυν (όπως τελικά φαίνεται) «σύμβουλο» του Αντώνη Σαμαρά. Δείτε παρακάτω:
1o δημοσίευμα
2ο δημοσίευμα

3ο δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: