Κυριακή

Χαρακοπουλε Κασαπιδη και Ζωη!!!!Οι Λαρισαιοι Νεοδημοκρατες απαιτουν να παρετε θεση !!! Τερμα το παραμυθι μην κανετε αλλο την παπια για τον Κοκκινουλη!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ?
ΑΚΟΥΤΕ  Η  ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ 

ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ  ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗ


Ολοι οι Νεοδημοκρατες της Λαρισας απαιτουν εδω και τωρα να παρετε Θεση.Γιατι εξακολουθειτε να σιωπάτε,να σφυριζετε αδιάφορα  για τα οσα λέγονται για το πλιάτσικο που έγινε στην ΕΑΣ.Ειναι δυνατον να περιοδευετε την Ελλαδα  και να διακηρύσσετε το νεο Ηθος που διέπει την νεα Ηγεσια της Νεας Δημοκρατιας και εδω στο σπιτι σας να βγαζετε το σκασμο για τα οσα εχουν γινει εις βαρος των Αγροτων και εν ονόματι της Γαλάζιας Παραταξης .?Ποιον κοροδευετε επι τελους? Γιατι δεν βγενετε ανοιχτα να στηριξετε τον Υποψηφιο Δημαρχο Κιλελερ και νυν Δημαρχο Πλατυκαμπου Χονδρονασιο που αποδεδειγμενα εχει Ηθος και ειναι τιμιος. Γιατι με την σιωπη σας επιμενετε να ευλογειτε την διαφθορα?

Τι φοβαστε? Περιμενετε απο μας τους ανωνυμους γαλαζιους ψηφοφορους αυριο στις Εθνικες εκλογες να σας ξαναστειλουμε στη Βουλη οταν ειστε ετσι?Και ετσι και γιουβετσι!!!!!


Το μπλοκ αυτο ειναι στη διαθεση σας. Περιμενουμε να ακούσουμε την άποψη σας!!!!!

Ειδικα για σενα κ Κασαπιδη να σου υπενθυμίσουμε τι ειχες πει στην Κοζανη στις 6 Ιουλιου>>>>

Την απομάκρυνση του πρώην γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Λεούδη από το κόμμα της Ν.Δ. είναι αποφασισμένος να απαιτήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης. Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου του νυν γ.γ. Γιώργου Κίρκου και την δημοσιοποίηση των στοιχείων στα οποία καταλήγουν οι έρευνες και οι ΕΔΕ που διενεργήθηκαν, ο κ. Κασαπίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, αντέδρασε έντονα λέγοντας πως «αυτό που ο κόσμος το είχε τύμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, έρχεται σήμερα η νέα διοίκηση της Περιφέρειας, με τα πορίσματα της ΕΔΕ, δυστυχώς να επιβεβαιώσει. Να επιβεβαιώσει όλα όσα έφταναν τότε στα αφτιά μας αλλά και πολύ περισσότερα πράγματα». Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως «η Ν.Δ. δεν πρέπει να έχει τέτοια άτομα στο στελεχιακό της δυναμικό γιατί δεν μιλάμε εδώ για σκιές αλλά για χειροπιαστά πράγματα που πέφτουν και σε πλακώνουν. Δεν θα απολογούμαστε εμείς για αυτό το παρελθόν, ανθρώπων που θέλησαν να μπούνε στη Ν.Δ. για ίδιο όφελος».

http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1268:-veto-91fm-l-r&catid=39:hxitika&Itemid=73

Δεν υπάρχουν σχόλια: