Τετάρτη

Συνέντευξη του Θόδωρου Σκυλακάκη στο ΒΗΜΑ FM


Για ποιο λόγο διαγράφηκε; Επειδή είπε μερικές αλήθειες (όπως π.χ. ότι ο δανεισμός είναι πλέον ανήθικος, ότι κρεμόμαστε από το Μνημόνιο, ότι υπάρχουν καλοί και κακοί συνταξιούχοι) και μιαν εκτίμηση (ότι δεν μπορεί να μηδενιστεί το έλλειμμα το 2011, λέγοντας ταυτόχρονα πως θα εξηγήσει γιατί στα όργανα του κόμματος;

Φαίνεται πως στη νέα Νέα Δημοκρατία το να εκφράσεις μια διαφορετική άποψη από την επίσημη, ακόμα και αν είναι τεκμηριωμένη είναι αιτία διαγραφής.

Η νέα πολιτική διαλόγου της ΝΝΔ συνοψίζεται στις δύο λέξεις: "Κλειστό στόμα". Η πολιτική αυτή εντάσσεται στο ήδη εφαρμοζόμενο πρόγραμμα αναμόρφωσης της ΝΝΔ σε ένα γνήσιο σταλινικό κίνημα (ως τμήμα της πορείας σύγκλισης με το ΚΚΕ σε ενιαίο προλεταριακό μέτωπο). 

Η εμπνευσμένη -από τα γκούλαγκ- αυτή πολιτική του ηγέτη της ΝΝΔ αναμένεται να επιφέρει επιτέλους την τάξη στο κόμμα και να εγγυηθεί την πολυπόθητη ενότητα.  Οι διαφωνούντες αρχικά διαγράφονται με συνοπτικές αντικαταστατικές διαδικασίες (που'σαι Φαήλο, μην ξεχάσεις να αλλάξουμε αυτό το γ...... καταστατικό), στη συνέχεια "μαστιγώνονται" πολιτικά, αμέσως μετά εκμηδενίζονται ηθικά, ακολουθεί δημόσια διαπόμπευση με χαρακτηρισμούς τύπου "εξαπτέρυγα" του μισητού ΠΑΣΟΚ κλπ και στο τέλος παραδίδονται προς...

 λιθοβολισμό στο διψασμένο για "αίμα" κοινό που συνωστίζεται στις κερκίδες του ΝΝΔημοκρατικού Κολοσσαίου.

Όσοι δεν συμμετέχουν στον ενθουσιασμό του όχλου θεωρούνται ύποπτοι, συλλαμβάνονται και χαράσσεται επί του στήθους τους στάμπα με το "πεντάστερο", ενώ οδηγούνται άμεσα στον μέγα ηγεμόνα "πατερούλη Αντώνιο" για δήλωση μετανοίας, εμπρός στο εκστασιασμένο πλήθος που ρίχνει, αλαλάζοντας, στις φλόγες εκατοντάδες αντίγραφα του τρισκάρατου αμαρτωλού μνημονίου. Σε περίπτωση αρνησής των να υπογράψουν την δήλωση μετανοίας οδηγούνται πάραυτα στο "πολιτικό" κρεματόριο όπου και παράγεται πανίσχυρος σάπων ο οποίος χρησιμοποιείται από τον σπόγγο του "πατερούλη" για να καθαρίζει τους λεκέδες που προκάλεσαν τα εξολοθρευθέντα αυτά βρωμερά μιάσματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: