Πέμπτη

ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΩΝ!



ΣΑΝ ΤΗΝ Κα ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ ΠΟΖΑΡΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Αναχρονιστικές βρίσκουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων τις εορτές της Ορθοδοξίας και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις των καιρών δεν παραλείπουν κάθε χρόνο να δίνουν το παρόν, ως καλεσμένοι της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδος στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που ορίζει το κοράνι. Έτσι και φέτος κάλπασαν να παρευρεθούν στο αντίστοιχο δείπνο για το κλείσιμο του Ραμαζανιού, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης μουσουλμανικών ψήφων στις προσεχείς εκλογές και φυσικά για το δωρέαν ντερλίκωμα από τον μπουφέ της εκδήλωσης. Εκπρόσωποι της πολιτείας και των κομμάτων, όπως η θλιβερή ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Θάλεια Δραγώνα, η οποία με περίσσια υπερηφάνεια δήλωσε στον δημοσιογραφικό φακό που κάλυψε τον εορτασμό του Ραμαζανιού (εορτή κατά την οποία από την ανατολή έως και την δύση του ηλίου οι πιστοί νηστεύουν, αλλά στο μεσοδιάστημα χλαπακιάζουν τον αγλέουρα) τα ακόλουθα:
"Είναι μια μεγάλη ημέρα για το Ισλάμ και μια στιγμή που αισθανόμαστε εμείς που βρισκόμαστε εδώ την ανάγκη και την επιθυμία της ειρηνικής και δημιουργικής συμβίωσης των λαών και των θρησκειών". Η Έλσα Παπαδημητρίου, βουλευτής της Ν.Δ. δηλώνοντας με δακρύβρεχτο τόνο: "Είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι εδώ απόψε, εκπροσωπόντας και τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και όλους τους συναδέλφους μου, για να γιορτάσω το Ραμαζάνι. Χαίρομαι για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Βουλής, των Ελλήνων και των μουσουλμάνων συντοπιτών μας. Προσωπικά δουλεύω με μουσουλμάνους και τα δίκαιά τους σε πολλούς οργανισμούς και μπορώ με υπερηφάνεια να πω, ότι μεταξύ των καλύτερων φίλων μου συγκαταλέγονται μουσουλμάνοι από όλα τα κράτη. Και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε". Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η εικαστική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας, δηλώνοντας: "Οι φίλοι μας οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ ζωντανή και δημιουργική κοινότητα, με πολύ ζωντανή παρουσία στην κοινωνική και πολιτική ζωή. Αποτελούν ένα κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας". Άλλη μια παρουσία που "έλαμψε" με τον λόγο της, η γνωστή και μη εξαιρετέα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ομπάμα και Γιωργάκη, Υβέτ Τζάρβις, κάνονοντας λόγο και για την δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, λέγοντας τα εξής: "Με αφορμή το τέλος του Ραμαζανιού, θα ήθελα να ευχηθώ ειρήνη στην Γάζα και να μας απασχολήσει περισσότερο ο συνάνθρωπός μας και όχι ο εαυτός μας. Αυτό έχω να ευχηθώ γι' αυτήν την ιερή γιορτή που καθαρίζει ο άνθρωπος, όχι μόνο το σώμα, αλλά την ψυχή και το νου. Στην Αθήνα, δυστυχώς, δεν υπάρχει μουσουλμανικό τέμενος. Από το 2002 που ήμουν Δημοτική Σύμβουλος, ήταν κάτι που μπήκε στο τραπέζι, αλλά δυστυχώς έμεινε στα χαρτιά και ελπίζουμε μια μέρα στην Ελλάδα να υπάρξει πραγματική θρησκευτική ελευθερία". Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, στέλνοντας ευχές για αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο, ενώ ο Πρόεδρος της μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ είπε τα ακόλουθα: "Κάθε χρόνο μαζευόμαστε από όλα τα κόμματα, όλους τους φορείς, από όλο τον κόσμο και χαίρομαι που είναι όλος αυτός ο κόσμος κοντά μας. Είμαστε 700.000 μουσουλμάνοι και δεν έχουμε ιμάμη, νεκροταφείο και τέμενος. Τώρα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων το δουλεύουμε αυτό, για να φέρουμε έναν ιμάμη. Το τέμενος θα γίνει, πρώτα ο Θεός, αλλά τα πράγματα στην Ελλάδα πάνε αργά και θέλουν υπομονή".
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωσει παρευρέθηκαν και οι Πρέσβεις της Γαλλίας, της Συρίας, της Ινδονησίας, καθώς και εκπρόσωποι των Πρεσβειών της Τουρκίας και του Ιράν.
Και μετά, Έλληνα βασανισμένε, τρέξε στις κάλπες για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα των λαθρομεταναστών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: