Κυριακή

Τα γεννήματα του διαβόλου οι εβραιοσιωνιστές

EVRAIKO SYMBOULIO
Με τους δωσίλογους ελέγχουν τις κυβερνήσεις, με το αντιρατσιστικό «δένουν» τους Έλληνες
Το ελάττωμα του να είσαι αριστερός δεν είναι ένα, αλλά …λεγεών! Σταματήστε το δείκτη του χεριού σας πάνω σε έναν αριστερό κι’ ενώ όλοι οι άνθρωποι έχουν φωτοστέφανο την αύρα τους, αυτός έχει τα …κεφάλια της Λερναίας Ύδρας! Μουρλοί, ανεγκέφαλοι, υποτακτικοί, γεννημένοι ραγιάδες, γιατί ο δογματισμός είναι η χειρότερη μορφή ραγιαδισμού. Μια μερίδα από αυτούς πιστεύει ακόμη στον κτηνάνθρωπο Στάλιν! Κανονικά, θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με …κατανόηση, αν δεν ήταν θρασείς και «ξερόλες».
Οι αριστεροί, κάθε απόχρωσης, χωρίς να είναι συνεννοημένοι, αλλά επειδή έχουν προσβληθεί από την ίδια …επάρατη, υποκρίνονται ότι δεν έχουν ακούσει τίποτα για την τύχη που είχε το απάνθρωπο, εβραιοσιωνιστικής επινόησης, μαρξιστικό κομμουνιστικό σύστημα, λόγος για τον οποίο, από το 1989 και μετά, έχουν γίνει γραφικοί, σε ρόλους «Δον Κιχώτη» οι χτυπημένοι βαριά και «Σάντσο Πάντσα» οι πολλοί. Όταν βρεθεί φάρμακο για την πάθησή τους, θα θυμίζουν τους χαμένους / κρυμμένους στα δάση Ιάπωνες στρατιώτες, οι οποίοι ζούσαν επί χρόνια σε ημιάγρια κατάσταση, χωρίς να έχουν πληροφορηθεί για την ήττα της Ιαπωνίας και το τέλος του πολέμου!
Στα χρόνια της μεγάλης …ζάλης, τα εξαπατημένα θύματα της αγγελικής στη θεωρία και διαβολικής στην εφαρμογή μαρξιστικής  κοσμοθεώρησης, πλήρωναν πολύ βαρύ τίμημα και συνηθέστατα με τη ζωή τους το πέσιμό τους στην παγίδα του ψεύτικου παραδείσου που τους υπόσχονταν οι πράκτορες της κόκκινης Μόσχας, πολλοί από τους οποίους ήταν ταυτόχρονα και πράκτορες του μιαρού σιωνισμού. Σήμερα το να είσαι αριστερός είναι …επάγγελμα. Τους έχει στη δούλεψή του ο καπιταλισμός και τους χρησιμοποιεί ως σκιάχτρο για να φοβερίζει τους αφελείς αστούς, αλλά και για τις βρώμικες δουλειές. Ενίοτε, σε καταστάσεις απόλυτης σύγχυσης, χρησιμοποιούνται και ως επίτροποι στις Βρυξέλλες, ως αντιπρόσωποι στον ΟΟΣΑ, αλλά και ως υπουργοί της τρικομματικής!       
   
Οι αριστεροί δεν μπαίνουν σε λογαριασμό. Είναι σε θέση να αγνοήσουν την πραγματικότητα ολόκληρη, ακόμη κι’ αν κατακλύζει τη γη και να κάνουν θέμα το τίποτα! Είναι χτυπημένοι στον εγκέφαλο. Παράδειγμα: Έγινε ένας Έλληνας μουσουλμάνος; Εξορίζουν όλη την επικαιρότητα και κατασκευάζουν δισέλιδα αφιερώματα για τον ένα! «Υπό διωγμόν οι Έλληνες μουσουλμάνοι»! Διαβάζει και εντυπωσιάζεται ο ανεγκέφαλος αριστερός, πέφτει η ματιά του μη αριστερού, αλλά ψεκασμένου Έλληνα, στον …τραβηχτικό τίτλο και απορεί, ξεχνώντας, προς στιγμήν, ότι Έλληνας και μουσουλμάνος είναι πράγματα που δεν κολλάνε με τίποτα. Σφηνώνει όμως ο τίτλος στο μυαλό του και γίνεται η πλύση εγκεφάλου.
«Υπό διωγμόν οι Έλληνες μουσουλμάνοι»! Πού, πότε, πόσοι, ρε παραμυθάδες; Ποιος είναι ο σκοπός σας ρε …ρεπούσηδες; Να τυπωθεί το όνομα «Έλληνας» δίπλα στο μουσουλμάνος; Αυτό θέλετε να διαδώσετε; Κι’ επειδή βρέθηκε ένας Έλληνας να γίνει μουσουλμάνος (και όχι εξακριβωμένα, διότι μπορεί να είναι …πειναλέων Έλληνας του Μνημονίου), αυτό δικαιολογεί τίτλους στην πρώτη σελίδα όπως: «Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ»; Με τόσο χοντρά ψέματα, με τόσο φουσκωμένα σαν μπαλόνια δημοσιεύματα, θα πουλήσετε φύλλα; Όχι, βέβαια, άλλος είναι σκοπός σας, αλλά το μόνο που πετυχαίνετε είναι μικρή παράταση, πριν επέλθει το μοιραίο.
Να είναι αλησμόνητος σε όλους τους αιώνες, μέχρι τη Συντέλεια, ο Στρατής Μυριβήλης, ο οποίος από το 1948, ένα χρόνο πριν από τη συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών στα θρυλικά βουνά της Ελλάδος, Γράμμο και Βίτσι, μας το ξεκαθάρισε, μιλώντας στη Μυτιλήνη, με θέμα « Ο κομμουνισμός και το παιδομάζωμα »: « Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι ‘Έλληνας ». Από τότε, αυτή η φοβερή αλήθεια του άξιου εθνικής μνήμης, Στρατή Μυριβήλη, είναι φάρος και οδηγός μας.
Ο κομμουνιστής, που αφήνει, κυριολεκτικά, το γάμο και πάει για πουρνάρια, που αρνείται την ύπαρξη του Θεού και πιστεύει στην ύλη, ο κομμουνιστής που  γίνεται δούλος ενός εβραϊκής επινοήσεως ιδεολογήματος, παύει να είναι Έλληνας. Δεν είναι τίποτα! Είναι καταραμένος ακόμη και να μην μπορεί να μετανοήσει! Κι’ αυτό δεν είναι ανθρώπινη τιμωρία, αλλά μοίρα για κάθε αιρετικό ( ο κομμουνισμός είναι …θρησκευτική αίρεση! ), που πρεσβεύει και διαδίδει διαφορετικά πράγματα από αυτά που μας άφησε  ως πνευματική σωτήρια κληρονομιά ο ίδιος ο Θεός.
Το γράψαμε πολλές φορές και το πιστεύουμε, γιατί το υπογράφει και η ανόθευτη η ιστορία: Όλοι οι εχθροί μας είναι ο εξής ένας: ο κομμουνισμός – οι αριστεροί κάθε απόχρωσης. Γι’ αυτό, στις προσευχές μας, ζητάμε από τον Παντοδύναμο να κανονίσει τους …αλλόπιστους κομμουνιστές και όλους τους άλλους τους εχθρούς μας τους αναλαμβάνουμε εμείς!
Αλήθεια, ποιος Έλληνας θα υποστήριζε ότι είναι «εθνικός μύθος» ο Ζάλογγος; Ποιος Έλληνας θα υποστήριζε αυτό που μόνον οι «γκρίζοι λύκοι» ισχυρίζονται, ότι, δηλαδή, δεν έγιναν γενοκτονίες Ελλήνων στο χώρο της καθ’ ημάς Ανατολής; Αλήθεια, ποιος Έλληνας θα χρησιμοποιούσε την επίσημη ιδιότητά του, για να δηλώσει με θράσος μυρίων ξενοκίνητων κομμουνιστοσυμμοριτών ότι από ένα δεξιό πρόεδρο στην Κύπρο, προτιμούμε Τούρκο πρόεδρο; Αλήθεια, ποιος Έλληνας δεν αισθάνθηκε να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του, μαθαίνοντας ότι τα γεννήματα του διαβόλου, που συστήνονται ως  «Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο» (λες και μας ενδιαφέρει αν υπάρχουν), έχωσαν τη μούρη τους στις ελληνικές υποθέσεις, εκφράζοντας (άκουσον! – άκουσον!) την …απογοήτευσή τους, γιατί δεν ψηφίστηκε ακόμη το νομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «αντιρατσιστικό»;
Ε, ούτε ένας αριστερός δεν ενοχλήθηκε! Και δεν ενοχλήθηκε γιατί είναι  …βαπτισμένος στην κολυμβήθρα του εβραϊσμού – μαρξισμού. Αλλά και καμιά …προοδευτικιά φυλλάδα δεν έδειξε την παραμικρή ευαισθησία. Ο λαιμός τους έγινε …φαράγγι και κατάπιαν την εβραϊκή πρόκληση. Ενώ για τον έναν Έλληνα που έγινε μουσουλμάνος ( που ελέγχεται κατά πόσο είναι γεγονός ), αφιέρωσαν δισέλιδα, με πελώριες φωτογραφίες, στις οποίες οι μουσουλμάνοι είναι πεσμένοι στα μπρούμυτα  (στα τέσσερα), όπως, ακριβώς, ζήτησε  να  …κάτσουν, μπροστά στους τροϊκανούς, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ο σύγχρονος «Τσολάκογλου».  
Όλα όσα λέγονται και γράφονται, σχετικά με το ρατσισμό, είναι κατευθυνόμενα και πληρωμένα από αυτούς που συγκέντρωσαν στα χέρια τους το παγκόσμιο χρήμα, διότι, ως γεννήματα του διαβόλου, δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Αλλιώς δεν μαζεύονται τα χρήματα. Και τα «Πρωτόκολλα» να μην έχεις διαβάσει, το έχεις σίγουρα αντιληφθεί και προφυλάγεσαι όσο μπορείς, διότι τα γεννήματα του διαβόλου εξουσιάζουν με το χρήμα στο 100% την Πολιτική και τους τιποτανθρώπους της.
Είναι κατευθυνόμενα και προσχηματικά τα περί …ρατσισμού,  γιατί αποσκοπούν, στην πραγματικότητα, να ποινικοποιήσουν τον αντισημιτισμό. Μόνον αυτό τους ενδιαφέρει. Τη χρειάζονται  την κάλυψη και την προστασία οι εβραιοσιωνιστές, γιατί αφηνίασαν και δεν πρόκειται να σταματήσουν την κακουργηματική δραστηριότητά τους, με την οποία είναι αντίθετη η παγκόσμια κοινότητα. Με το δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προσθέτουν και άλλο κρίκο στην αλυσίδα των αντιδημοκρατικών νομοσχεδίων, έτσι ώστε, μετά τον απόλυτο έλεγχο των κυβερνήσεων, να δέσουν χειροπόδαρα και τους λαούς.
Απάτη και εμπαιγμό της Κοινής Γνώμης συνιστά και η σκηνοθετημένη διαφωνία των κυβερνητικών εταίρων, όσον αφορά το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Είναι δόλιοι και αδίστακτοι. Πρώτα απ’ όλα και οι «τρεις» τους παραβιάζουν το Σύνταγμα, καθώς οι προτάσεις νόμων και οι αποφάσεις τους βασίζονται σε υποδείξεις της τρόικας και των κομισάριων του «Διευθυντηρίου των Βρυξελλών» και καθόλου στις προεκλογικές εξαγγελίες τους. Είναι αυθαίρετοι, παρανομούν και το ξέρουν. Ακροβατούν πάνω σε τεντωμένο σχοινί, το οποίο (σχοινί) συμβολίζει ποιο θα είναι το τέλος τους… 


Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη
lampsidis@gmail.com"> lampsidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: