Σάββατο

Ούτε έξω από την Ευρωβουλή δεν περνούν Βενιζέλος και Κουβέλης!

«Πολιτικό σοκ στις ευρωεκλογές φοβούνται οι Βρυξέλλες» είναι ο τίτλος ολοσέλιδου άρθρου του Κυριακάτικου Βήματος, το οποίο δείχνει τον πανικό που έχει πιάσει το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης και τους ντόπιους υποτακτικούς του.  Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, τα πιο πιστά φερέφωνα του μνημονίου, νιώθουν ήδη τη δημοσκοπική πίεση σε τέτοιο βαθμό που να είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ευρωκοινοβούλιο. Στον Κουβέλη, μάλιστα, το μήνυμα ήταν σαφές, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα: «Εξετάστε κάθε δυνατότητα συνεργασίας ή κοινής καθόδου με το ΠΑΣΟΚ τον επόμενο Μάιο. Μόνον έτσι θα έχει νόημα η προοπτική συμμετοχής σας, γιατί μόνον έτσι έχετε βάσιμες ελπίδες ανάδειξης βουλευτών».

Με δεδομένο ότι οι έδρες του κοινοβουλίου μειώνονται για την Ελλάδα στις 21, από την Μάιο του 2014, το μέτρο για την ανάδειξη εκπροσώπου ανέρχεται στο 4.3%.  Πολύ χειρότερα, δηλαδή, τα πράγματα από ότι στην Ελλάδα, όπου το εκλογικό μέτρο παραμένει, επί του παρόντος, στο 3%.  Είναι, επομένως, σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή τους στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο, καθώς η επιρροή των δυο αυτών (από)κομμάτων βρίσκεται ομολογουμένως, κάτω από το 3%. «Υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες» όπως μας πληροφορεί η καθεστωτική εφημερίδα, «η πίεση προς τους κκ. Βενιζέλο και Κουβέλη για τη μη κάθοδο ή για την εφεύρεση μιας φόρμουλας συνεργασίας έστω και για την αναμέτρηση του επόμενου Μαΐου είναι έντονη και από τις Βρυξέλλες και πιθανολογείται ότι σύντομα θα συγκεκριμενοποιηθεί».

Αυτά τα πολιτικά ναυάγια πιέζονται προκειμένου να συνεργαστούν, γιατί μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να εισέρθουν στο ευρωκοινοβούλιο.  Η πολιτική και ηθική τους απονομιμοποίηση είναι πλήρης, καθώς ο κατήφορός τους δεν έχει τελειωμό. Και όμως, αυτοί οι παντελώς και ποικιλοτρόπως σαλτιμπάγκοι κρατούν, σε συνεργασία με την συνένοχό τους ΝΔ, τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Νομοθετούν εναντίον της Πατρίδας και υπέρ των διεθνών τοκογλύφων και φυσικά, εντελώς απομονωμένοι από την λαϊκή θέληση, έχουν το θράσος να επιτίθενται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το πολιτικό τέλος αυτών των δυο θνησιγενών σχηματισμών είναι πολύ κοντά. Όπως πολύ κοντά θα είναι και εκείνη η ώρα όπου, όσοι ξεπούλησαν τη χώρα προς όφελος ξένων παραγόντων, θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου για τις πράξεις τους.
 
 

Στο 16,2% η Χρυσή Αυγή - Ανεβαίνει χωρίς ταβάνι!

Ακόμη μια δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που φανερώνει την συνεχή άνοδο της Χρυσή Αυγής και την πτώση των κομμάτων του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή έρευνα του zougla.gr η Χρυσή Αυγή παίρνει ποσοστό 16,2% και βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας ανοδικές τάσεις με σταθερή δυναμική για να φτάσει έως και την πρώτη θέση. Τα ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας είναι στο 19,1% και του Σύριζα στο 17,5% όμως και τα δύο κόμματα φυλλορροούν προς την Χρυσή Αυγή. Σημειώνουμε ότι ο Σύριζα σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας ιστοσελίδας είχε πολύ μειωμένο ποσοστό που αποδεικνύει ότι η αριστερή πολυκατοικία είναι ένα συνονθύλευμα συνιστωσών και ψηφοφόρων.
Πρόθεση ψήφου (Χωρίς αναγωγή)


Νέα Δημοκρατία 19,1%
Σύριζα 17,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 16,2%
Πασόκ 5%
Αν.Ελ. 4,4%
ΚΚΕ 4%
Δημάρ 2,6%

Το ποσοστό που φαίνεται να καταγράφει η ΝΔ είναι διογκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, οι σκηνοθετημένες κινήσεις εντυπωσιασμού που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Σαμαράς, σύντομα θα αποδειχθούν φούσκες. Ο Σύριζα αν και βρίσκεται οριακά στην δεύτερη θέση είναι ανύπαρκτος εντός βουλής και δεν έχει καμία παρουσία στην κοινωνία. Από την άλλη πλευρά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει παντού δυναμικό παρόν. Χτυπά τη σάπια συγκυβέρνηση και είναι η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή με όλο και περισσότερους Έλληνες να αγκαλιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Οι μνημονιακές συνιστώσες της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ (που είναι κάτω από το όριο εισόδου) συνεχίζουν την καθοδική πορεία και όπως φαίνεται σύντομα θα φτάσουν στον "γάμο" μήπως και μπορέσουν να εισέλθουν στην επόμενη βουλή.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΟΔΟΣ!


Χαμηλές είναι οι συσπειρώσεις της ΝΔ και ιδιαίτερα του Σύριζα. Οι διαρροές της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνονται κυρίως προς τη Χρυσή Αυγή, ενώ παρατηρείται μία ακόμη πιο μεγάλη διαρροή του Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή και μάλιστα με ποσοστό που ξεπερνά το 12%. Αυτό δικαιολογείται, γιατί πολλοί  Έλληνες έπεσαν στην παγίδα της αντιμνημονιακής αριστεράς όμως μετά από δεκάδες κωλοτούμπες, μιλά πλέον για... "αναστολή” με τον Τσίπρα να έχει μετατραπεί σε θαμώνα διεθνών λεσχών. 

Τα κόμματα του διεφθαρμένου καθεστώτος καταρρέουν.  Η δύναμη του Αγώνα, της Πίστης και της Αντίστασης απέναντι στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου να ξεβρωμίσουμε μια και καλή την Πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: