Κυριακή

Ετοιμάζονται να βγάλουν την χρυσή αυγή …εκτός …γκάλοπ. Θα την κάνουν …το…. άλλο



Σκέφτονται να αποκλείσουν, από τις δημοσκοπήσεις την ΧΑ. Τούτο συμβαίνει όχι τόσο επειδή προσπαθούν να την απομονώσουν, αλλά διότι γνωρίζουν πως με τη μέθοδο που διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις, είτε πόρτα πόρτα είτε τηλεφωνικά,  είναι εύκολο εαν ...παραπέσουν τα δεδομένα σε..κακά χέρια  να στοχοποιηθεί όποιος δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΧΑ. Εδω κινδυνεύει από τις αναρχικές συμμορίες που επιτίθενται σε όποιον φοράει εθνόσημο, μπλούζα με την ελληνική σημαία ή αναρτά ελληνική σημαία στο φέισμπουκ. Τέτοιες επιθέσεις έχουν γίνει στο παρελθόν και μάλιστα η συχνότητά τους αυξάνει μετά τα τελευταία γεγονότα που ζει η χώρα, ενώ οι δράστες ουδέποτε συλλαμβάνονται. Υπό το κλίμα λοιπόν αυτό τα όποια αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για το υπ΄όψιν κόμμα δεν μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επιπλέον ο κόσμος με την διαρκή κατατρομοκράτηση του, και τον ακήρυκτο πόλεμο κατά της ακροδεξιάς από την προδοτική κυβέρνηση  φοβάται να πει πως ψηφίζει χρυσή αυγή, είτε γιατί έχει άμεσα συμφέροντα με το δημόσιο , είτε διότι φοβάται μην χάσει την δουλειά του κ.α. Ξέρετε ποιος είναι ο μεγάλος φόβος oλων των δημοσίων υπαλλήλων αυτή την στιγμή; Μην θεωρηθούν έστω και φιλοχρυσαυγίτες. Ποιος λοιπόν θα τολμήσει σε Γκάλοπ να πει ..την ..κακιά λέξη γνωρίζοντας ότι όλα καταγράφονται και παρακολουθούνται. Για αυτό και τα αποτελέσματα των δημοσκόπων πλέον είναι εικονικά και άνευ αξίας. Κλασικό παράδειγμα η ανώνυμη και πιθανόν ονομαστικά μη ανιχνεύσιμη δημοσκόπηση του ζούγκλα που την ανεβάζει στο 30%.Το διαδίκτυο έχει ακόμη μια υποτυπώδη ανωνυμία ενώ το τηλέφωνο; … άστα να πάνε …Μούγκα στην στρούγκα.   
Ήδη, κάποιες δημοσκοπήσεις δεν περιλαμβάνουν την Χρυσή Αυγή. (είναι το “άλλο”), πχ εδώ: http://www.galop.gr/index.php?topic=1415
Νέα δημοσκόπηση της Rass, η οποία να σημειώσουμε ότι θεωρείται η πλέον φιλική προς τη ΝΔ εταιρεία και εχθρική προς το Λαϊκό Σύνδεσμο, δείχνει άνοδο της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα δείχνει άνοδο της τάξης του 0,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση της η οποία είχε διενεργηθεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πιο συγκεκριμένα στο τριήμερο από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου η οποία έδινε στο Λαϊκό Σύνδεσμο 5,8%, ενώ τώρα δίνει 6,3%. Ειδικότερα η έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», η ΝΔ συγκεντρώνει 24,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,8%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8%, η Χρυσή Αυγή 6,3%, η ΔΗΜΑΡ 3%, το ΚΚΕ 5,2%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 1,4% και η Νέα Ελλάδα 1%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: