Κυριακή

Όλοι παρών στην… κότα, αλλά …την κοπάνησε ο… κόκορας.


Όταν ο Ηλίας… «έφτυσε» τη Γιάννα!
Κόσμος και ντουνιάς στην  παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τους επισήμους να συνωστίζονται για ένα φωτογραφικό ενσταντανέ με την «Σιδηρά κυρία». Την παράσταση όμως στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας έκλεψε ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Ήταν η στιγμή όπου από το βήμα της εκδήλωσης η Γιάννα «τα έριχνε» στο πολιτικό σύστημα της χώρας, μιλώντας με απαξιωτικό τρόπο για τους πολιτικούς. Κάπου εκεί λοιπόν, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ σηκώθηκε όρθιος και επιδεικτικά γύρισε την πλάτη του στην Αγγελοπούλου και αποχώρησε από την αίθουσα, παγώνοντας το ακροατήριο. «Προφανώς ο κύριος έχει διαβάσει το βιβλίο μου και δεν χρειάζεται να ακούσει τη συνέχεια», ήταν το σχόλιο της Γιάννας από μικροφώνου, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο Ηλίας δεν απάντησε, παρά μόνο ακούστηκε να λέει σε φίλους του που του τηλεφώνησαν αργά το βράδυ πως «εκείνη ήταν υπεύθυνη για τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όχι εγώ. Ο κόσμος έχει και μνήμη και κρίση». Αναμφίβολα πάντως θέλει… κότσια να γυρίσεις την πλάτη στη Γιάννα και αυτό όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε έντονα, ειδικά την ώρα που το… «γλύψιμο» μέσα στην αίθουσα έδινε κι έπαιρνε!

Επιβεβαίωσε πλήρως τη σφοδρή ενόχλησή του από όσα είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου  γενικά για τους πολιτικούς και όχι ειδικά για κάποιον από αυτούς ο βουλευτής Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης. Ο κ. Βλαχογιάννης, ο οποίος υπηρέτησε στην αστυνομία φτάνοντας μέχρι τον τελευταίο βαθμό των στρατηγών αφήνοντας άριστο όνομα, είπε ότι πράγματι αποχώρησε όταν άκουσε από την κα Αγγελοπούλου τους αφορισμούς και πράγματι σκέφτηκε φωναχτά φεύγοντας και οι σκέψεις του ήταν γύρω από το μεγάλο φαγοπότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, το οποίο έμεινε αδιερεύνητο.
Είπε όμως ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για επεισόδιο αυτό αυτή τη στιγμή αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επανέλθει όταν κρίνει ότι χρειάζεται. Το χοντρό επεισόδιο έγινε στο Δημοτικό Θέατρο της Λάρισας χθες. Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε το βιβλίο – μπούρδα το οποίο έγραψε (όταν εργαζόταν πλένοντας πιάτα η καημένη…) στις Η.Π.Α με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο της Μαγνησίας, Σωτήρη Πολύζο, γνωστό και για την ερωτική του περιπέτεια με τη Μιμή Ντενίση.
Στην παρουσίαση του βιβλίου η Ζέττα Μακρή ο βουλευτής Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Αγοραστός, ο δήμαρχος Λάρισας Τζανακούλης και κάμποσοι πολίτες, αφού η παρουσίαση έγινε μετά από έντονη διαφήμιση και κινητοποίηση των «περίεργων» να δουν από κοντά τι πανάκριβο θα έχει επινοήσει να φορέσει η ζάπλουτη Γιάννα.
Προλόγισε ο κ. Πολύζος, την παρουσίασαν πολύ ζεστά Περιφερειάρχης και Δήμαρχος και ύστερα η Γιάννα πήρε το λόγο.
Λησμονώντας ότι είναι στην πολιτική από μικρό παιδί, πότε στο Δήμο, πότε στη Βουλή και επί οκτώ χρόνια υπεύθυνη «Υπουργός» των ΚΡΑΤΙΚΩΝ Ολυμπιακών Αγώνων φόρτωσε το σημερινό χάλι στους άλλους της πολιτικής και όχι και στον εαυτό της.
Προφανώς για να βάλει μερικά ψίχουλα από τα δικά της για να αναλάβει στη συνέχεια να μας σώσει με τα κρατικά μας χρήματα… Η αποχώρηση του κ. Βλαχογιάννη έγινε με πολύ έντονο τρόπο και όσοι ήταν εκεί τον είδαν έξαλλο να «ρίχνει» προς την πλευρά της Γιάννας που αιφνιδιάστηκε μεν συνέχισε δε…  ο Ηλίας Βλαχογιάννης ήθελε να στείλει ως μήνυμα το «αποχώρησα γιατί είδα ποια μιλούσε και άκουσα τι έλεγε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: