Παρασκευή

Οι πολίτες αποθεώνουν τον 24χρονο!!!!


Στον εισαγγελέα με χειροπέδες (!) οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 24χρονος φοιτητής της ιατρικής, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα έναν 43χρονο διαρρήκτη στην Παιανία, όταν αυτός διέρηξε το σπίτι του και προσπάθησε να σκοτώσει τη μάνα του.
Eκατοντάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια επί της οδού Ευελπίδων και ... αποθέωσαν τον νεαρό Έλληνα την ώρα που έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα. Ο συνεργός του νεκρού 43χρονου Αλβανού ληστή, που παραδόθηκε στην Αστυνομία, κρατείται και ανακρίνεται.
«Ξύπνησε από τον συναγερμό και αντίκρισε τον έναν από τους δράστες που φορούσαν κουκούλες να απειλεί τη μητέρα του, έχοντας βάλει ένα μαχαίρι στον λαιμό της και τον συνεργό του να κρατάει έναν λοστό» είπε ο δικηγόρος του 24χρονου, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.
Όπως πρόσθεσε, ο φοιτητής δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον διαρρήκτη, αλλά να τον κυνηγήσει και να τον ακινητοποιήσει, όμως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την αποθεωτική υποδοχή και στήριξη εκατοντάδων πολιτών στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στον 24χρονο, ο οποίος χθες ενεπλάκη στο περιστατικό που κατέληξε στο θάνατο του Αλβανού ληστή, ένα επεισόδιο το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως ... δολοφονία!


Με φωνές "Αθώος-Αθώος" οι Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί ζητούσαν την άμεση απελευθέρωση του φοιτητή της ιατρικής ο οποίος είδε μέσα στο ίδιο του το σπίτι να βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό της ίδια του της μάνας.

Είμαστε περίεργοι αν έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του Α.Τσίπρα ή της Ρ.Δούρου πως θα τους φαινόταν και πως θα αντιδρούσαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: