Κυριακή

Λαθρομετανάστες αρπάζουν αδέσποτα που τα γδέρνουν και τα μαγειρεύουν ή τα πουλάνε!


Σκυλιά αδέσποτα
Ενα φωτογραφικό υλικό -γροθιά στο στομάχι- με φρικτές εικόνες ακρωτηριασμένων σκύλων ή γατών και δεκάδες (συγκεκριμένες) καταγγελίες για «λειτουργία» υπαίθριων σφαγείων αδέσποτων σε κεντρικές αθηναϊκές περιοχές, από αλλοδαπούς που σκοτώνουν τα ζώα προκειμένου να τα... φάνε, βρίσκονται στα χέρια της «εισαγγελέως ζώων» Κωνσταντίνας Αγγελοπούλου. Το ανατριχιαστικό υλικό έστειλε, προχθές, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας «παρέμβαση ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός ζώων προς βρώσιν από αλλοδαπούς»
Οπως λέει στη «δημοκρατία» η Λιάνα Αλεξανδρή, διευθύντρια της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, οι καταγγελίες εστιάζουν σε συγκεκριμένες (κυρίως υποβαθμισμένες) περιοχές του κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα, θα ενημερωθούν για τις καταγγελίες (αφορούν τον τρόπο σφαγής σκύλων, τεμαχισμού τους και οδήγησής τους στην πυρά) όλα τα αστυνομικά τμήματα των συγκεκριμένων περιοχών, ενώ η εισαγγελέας ερευνά την εγκυρότητα του υλικού και το περιεχόμενο των καταγγελιών.
 Πρόσφατα, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει (κατόπιν καταγγελίας) υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους, γδαρμένους σκύλους προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο Μεταξουργείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: