Πέμπτη

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΑΛΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ "ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ


salmas-marios


3 χρόνια πίσω. Όταν αποκαλύφθηκε το λεγόμενο "συνδικάτο" του εγκλήματος που πρωταγωνίστησε κατά την δικαστική απόφαση στην απαγωγή Π. Παναγόπουλου.
Τότε(γιατί πιθανόν ο κ.Σαμαράς έχει ασθενή μνήμη)ένα από τα πρόσωπα που ακούγονταν στις τηλεφωνικές συνομιλίες να διατηρούν οικείες σχέσεις με σημερινούς έγκλειστους στον Κορυδαλλό, ήταν ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς.
Μετά από αποκαλύψεις δημοσιοποιήθηκε ότι η υπεύθυνη του γραφείου του κ.Σαλμά διατηρούσε πολιτικές σχέσεις με βασικό "μυαλό" του συνδικάτου.
Επίσης αποκαλύφθηκε ότι με υλικά του ίδιου έγκλειστου εργολάβου, είχε ανεγερθεί βίλα 1000 τετραγωνικών του νυν υφυπουργού Υγείας, στην Παλλήνη. Ο κ.Σαλμάς είχε ξεχάσει τότε να δώσει στους δημοσιογράφους τα τιμολόγια των εργολαβιών. Μήπως θα θυμηθεί να τα δώσει τώρα που καλείται να βγάλει από το τέλμα μαζί με το φρέσκο πρόσωπο, τον Λυκουρέντζο, το ταλαίπρωτο ΕΣΥ;
Διαβάζουμε από δημοσιεύματα του 2009:
"Την ηθική και θεσμική κατάρρευση των κρατικών δομών, όπως στην Ιταλία της δεκαετίας του '70 με την υπόθεση της μασονικής στοάς P2, θυμίζουν οι επιπτώσεις από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις περί την δραστηριότητα του Συνδικάτου του Εγκλήματος της «Σπείρας των 16», οι οποίες από το πρωί της Τετάρτης εμπλέκουν πια και πολιτικά πρόσωπα.
Από την μία πλευρά, διαπιστώνεται η υπαγωγή του μεγαλύτερου νομού της χώρας, της Αιτωλοακαρνανίας, ως προς τους πολιτικούς μηχανισμούς της Νέας Δημοκρατίας υπό τον έλεγχο του επιχειρηματία Γιώργου Τρομπούκη και η εμπλοκή τουλάχιστον δύο στελεχών της κυβερνώσας παράταξης, του Υφυπουργού Υγείας κ. Σαλμά και της συνεργάτιδάς του, πρώην Δημάρχου Αμφιλοχίας Μαρίας Κυβέλης Σωτηρίου. Ο Γιώργος Τρομπούκης ήταν υποψήφιος του δημοτικού ψηφοδελτίου της Μαρίας Σωτηρίου, μέλος του εκλογικού μηχανισμού της ΝΔ στο νομό, και ερευνάται εάν ήταν και χρηματοδότης βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, όπως του κ. Σαλμά, ή και πολιτευτών του κόμματος, όπως του κ. Πελέκη.
vila-salma
"Αυτή η είναι η φτωχική βίλα του Αμφιλοχιώτη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κυρίου Μάριου Σαλμά.
Μία βίλα 850 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων στο Πανόραμα Παλλήνης!
Βλέπουμε λοιπόν και στην πράξη από τον Βουλευτή μας την προτροπή του Πρωθυπουργού για σεμνότητα και ταπεινότητα!
Έτσι εξηγείται και η πολύχρονη εξαφάνιση του Βουλευτή από τα τεκταινόμενα στον Νομό, "σήκωνε οικοδομή ο άνθρωπος".
Τα στοιχεία είναι από το δημοσίευμα "Η λαϊκή βίλα του λαϊκού Μάριου" της ανεξάρτητης μάχημης εφημερίδας του Νομού μας, "Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας".
Καλή επιτυχία στο έργο σας κύριε Σαλμά.
Τίποτα άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: