Κυριακή

Λαθρομετανάστες και Casus belli -ανύπαρκτοι ηγέτες και εθνική αποτυχία-





Η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση όλων μας. Εδώ και 7 σχεδόν χρόνια παραληρούμε καθημερινώς για όλα αυτά που συμβαίνουν εις την χώρα μας, για όλα αυτά που πληρώνει ο Λαός μας. Η αριθμομανία κατατρέχει τώρα όλους τους Έλληνες, η οποία όμως, δυστυχώς, μας έχει διαχωρίσει σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, οι οποίοι πιστοί και λάτρεις αυτού, αποφασίζουν αυθαίρετα δια αλλεπάλληλων Μνημονίων, βάρβαρων, τιμωρητικών  νομοθετημάτων και ποινικών προαπαιτούμενων, πόσα οφείλει να πληρώνει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, το επιλεχθέν εξιλαστήριο θύμα. Εξαντλημένο από τα πολλαπλά εξοντωτικά μέτρα των ατιμώρητων του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, οι οποίοι ευθύνονται για την χρεοκοπία και την ταπείνωση της Πατρίδας μας. Και απελπισμένο από την ανέχεια, την ανείπωτη πτώχεια, τον ανηλεή βομβαρδισμό των φορολογικών μέτρων, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, την απαξίωση και εκμηδένιση της αξίας των ακινήτων, την εκποίηση του εθνικού πλούτου και το ξεπούλημα της Ελλάδος, αλλά τώρα και την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, με απλωμένα τα χέρια από την απελπισία, αναφωνεί καθημερινώς: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!
Όμως η αριθμομανία των Κυβερνώντων και του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας που εκπροσωπούν, αδιαφορεί για την απελπισία του εξιλαστήριου θύματος. Ενεργεί βάσει ενός δολοφονικού Σχεδίου εναντίον της Πατρίδας μας που εκπορεύεται από το έρεβος του νεοναζιστικού μεσαίωνα το οποίο το βροντοφωνάζει η ίδια η πραγματικότητα. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, ότι τα ανδρείκελα αποκρύπτουν την εθνοκτόνο συμπεριφορά τους, όπως οι δολοπλόκοι που συλλαμβάνονται με την γίδα εις τον ώμο τους και από επάνω μας παίζουν και τους τιμητές.  Ούτε μας εκπλήσσει η δουλικότητα, η αδιαντροπιά και η σιωπή τους απέναντι εις την κατάπτυστη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jeans Stoltenberg (19.Δεκ.2015), γιατί ενώ οι  «φίλοι μας Εταίροι» πήραν το μέρος των Τούρκων, που κατέρριψαν το ρωσικό αεροπλάνο, δεν αναγνωρίζουν και εις τους Έλληνες το ίδιο δικαίωμα, όταν οι Τούρκοι παραβιάζουν εδώ και 40 χρόνια δεκάδες χιλιάδες φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο. Δηλώνοντας και το προκλητικό και απίστευτο, ότι «το δικαίωμα αυτό το έχουν μόνο οι Γερμανοί, διότι η χρεοκοπημένη Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία και ευρίσκεται υπό γερμανική κατοχή!».
Καθήκον των αληθινών Ηγετών είναι να υπηρετούνε τον Λαό και το Έθνος, και για την διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων να παρακολουθούνε το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει η αδιαφορία, η ανικανότητα, η δολιότητα και τα ψέματα αυτών εις βάρος της Πατρίδας μας. Η εδώ και 71 ολόκληρα χρόνια τερατώδης ατολμία και υποταγή τους απέναντι της “ανωτερότητας της ναζιστικής κακουργίας και εγκλημάτων” κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, και εν συνεχεία η προκλητική δειλία για την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Η ενδοτικότητα απέναντι της Τουρκίας εις το θέμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας εις το Αιγαίο, της υφαλοκρηπίδας και της αιγιαλίτιδας ζώνης επί τη βάσει των Θεμελιωδών Αρχών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Τα επανωτά χαστούκια και προσβολές που δέχεται η Πατρίδα μας, αλλά και οι απειλές της Τουρκίας με το Casus belli κατά της Ελλάδος, το οποίο εις την πραγματικότητα εδώ και 21 χρόνια (8.6.1995) όχι μόνον αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα, αλλά αποτελεί ένα απροκάλυπτο εργαλείο του επεκτατισμού αυτής εις βάρος της Ελλάδος.
Αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν των χώρα μας χάριν των δικών τους συμφερόντων και των πατρώνων  τους,  εκ του λόγου αυτού και μόνον αδυνατούν να παρακολουθήσουν και το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ότι με την παγκοσμιοποίηση αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης, αλλά και οι επεκτατικές συμπεριφορές των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας πολιτικής. Φιλοσοφία των οποίων τώρα είναι η αποφυγή μεγάλων  παγκόσμιων πολεμικών συρράξεων με οδυνηρότατες συνέπειες εις βάρος των δικών των Λαών, και ως εκ τούτου η αναίμακτη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας άλλων χωρών με το εργαλείο της οικονομικής τους ισχύος και της κατευθυνόμενης χρεοκοπίας εκείνων που είναι επιλεγμένοι στόχοι του υποχθόνιου εις την  Παγκόσμια Ιστορία επαίσχυντου και κατάπτυστου Σχεδίου επεκτατισμού τους.  
Ως εκ τούτου η Τουρκία, για τα εθνικά της συμφέροντα και μόνον, εκμεταλλεύεται την ελεγχόμενη σύγκρουση μερικών Δυνάμεων εις την περιοχή της Μέσης Ανατολής, και χρησιμοποιεί τώρα προκλητικά ως εργαλείο τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, για να απειλεί την Ε.Ε. ότι θα «πνίξει αυτή με εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές». Οι πρόσφατες απειλές της Τουρκικής Ηγεσίας (19.και 20.Απριλίου 2016) προς την Ε.Ε., ότι «η Ε.Ε. έχει ανάγκη την Τουρκία και όχι η Τουρκία την Ε.Ε.» δηλώνει του λόγου το αληθές. Ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την κρίση εις την Μέση Ανατολή για να επεκτείνει τον Ηγεμονισμό της. Όμως κύριος στόχος της Τουρκίας είναι η Πατρίδα μας, διότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι η Ε.Ε. κάποια στιγμή θα αντιδρούσε εις τις απειλές και εκβιασμούς αυτής και θα απέφευγε το λαθρομεταναστικό κύμα, κλείνοντας τα σύνορά της με την ανεπίσημη κατάργηση της Συνθήκης του Σένγκεν.
Όπως προαναφέρθηκε, ότι η οικονομική ισχύς και η προγραμματισμένη χρεοκοπία ενός κράτους αποτελεί ένα νέο εργαλείο απειλής, επίθεσης και κατοχής μίας άλλης χώρας, παρομοίως και η Τουρκία, βάσει Σχεδίου, χρησιμοποιεί ένα νέο εργαλείο της συστηματικής προώθησης και εγκλωβισμού εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών εις την χώρα μας, για να αλλοιώσει την εθνική πληθυσμιακή σύνθεση, να υπονομεύσει εκ των έσω την Εθνική μας Άμυνα, και να υποτάξει χωρίς πόλεμο αναίμακτα την Ελλάδα.
Όμως η πασιφανής υποχθόνια συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι της Ελλάδος, ως απροκάλυπτη απειλή κατά της εθνικής μας ακεραιότητας, πρέπει να αναδειχθεί από την Πατρίδα μας εις Casus belli.
Αλλά τέτοιου είδους ηγετικά μηδενικά αποτελούν ντροπή για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας. Δεδομένου ότι έργο των αληθινών ηγετών είναι να υπηρετούν το Λαό και τα συμφέροντα του Έθνους. Για την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών κινδύνων που διατρέχει τώρα το Έθνος μας οφείλει ο Ελληνικός Λαός να αναζητήσει πατριώτες ηγέτες οι οποίοι θα απαλλάξουν την Πατρίδα μας από τους υπεύθυνους της εθνικής αποτυχίας.


www.Γεώργιος Εμ. Δημητράκης.gr

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά εις την Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια


Δεν υπάρχουν σχόλια: