Τετάρτη

Αυτοί βρωμιάρηδες καθορίζουν το εάν θα γίνουν εισαγωγές - εξαγωγές.



Ενώ η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, θέλει και επιθυμεί σφόδρα να μεταφέρει τα πολύτιμα προϊόντα της στις γειτονικές και όχι μόνο χώρες, μπας και καταφέρει και ανατρέψει το άσχημο κλίμα, την ίδια ώρα το «αριστερό βασίλειο» του ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται αγκαλιά με τους λαθρο και σαμποτάρει την χώρα.
 Αυτό είναι το συναίσθημα που επικρατεί στις μεταφορικές εταιρείες, καθώς η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη παραμένει κλειστή για 32η ημέρα λόγω της κατάληψης των μεταναστών.
Ο Αναστάσιος Σεχπερίδης, εκπρόσωπος των μεταφορικών εταιρειών υπογραμμίζει πως «Προϊόντα έχουν λήξει… Προβαίνουμε σε αναγκαστικές άδειες για να μην απολυθεί κόσμος ή γίνει μείωση μισθών».
«Μάς κοροϊδεύουν… 32 μέρες είναι κλειστή η γραμμή, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ζημιά 800 χιλιάδες ευρώ, και έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό, δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στην Ελλάδα…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σεχπερίδης. Σημειώνεται ότι 282 βαγόνια με προϊόντα παραμένουν εγκλωβισμένα σε ελληνικό έδαφος.
«Είναι αδικαιολόγητο η γραμμή να κλείνει 32 μέρες, υπάρχουν συμβόλαια που δεν μπορούν να τηρηθούν…» «Μάς είχαν υποσχεθεί ότι θα ανοίξει η γραμμή στις 4 Απριλίου, μετά στις 11, μετά στις 18… Χθες (Δευτέρα) για δύο ώρες άνοιξε η γραμμή. Ο κ. Τόσκας μάς είχε πει ότι θα ανοίξει στις 11 του μηνός, είχαν πει ότι είναι ‘θέμα ημερών’… Θα ανοίξει το Πάσχα; να μάς πουν τι κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε από το «μπλόκο» στην Ειδομένη χάνει πάρα πολλά λεφτά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρείες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας. «Η Cosco κάνει υπομονή, πάει μέσω Βουλγαρίας» σημείωσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: