Πέμπτη

Oργανωμένη "εισβολή" λαθρομεταναστών από την Άγκυρα - Σχέδιο αλλοίωσης της σύνθεσης του ελληνορθόδοξου πληθυσμού της χώρας

Πραγματική "εισβολή" λαθρεποίκων διοργανώνει η Άγκυρα εις βάρος της χώρας μας με σκοπό να "ανατιναχθεί" το ελληνικό Έθνος εκ των έσω. Οι ρυθμοί με τους οποίους η χώρα γεμίζει λαθρομετανάστες είναι συγκλονιστικοί.
 
Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Sabah.
 
Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως από τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος, αμέσως μετά εγείρει ζήτημα τζαμιών στην Ελλάδα και ανακήρυξης της Τουρκίας ως "επίσημης" προστάτιδος όλων των μουσουλμάνων στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν εισέλθει παρανόμως από οργανωμένα δίκτυα του τουρκικού παρακράτους.
 
Η κατάσταση αυτή προβλέπεται να γίνεται όλο και πιο πιεστική, καθώς ήδη εκατομμύρια κατευθύνονται προς τα δυτικά εξ’ αιτίας των συνεχιζόμενων πολεμικών συγκρούσεων σε ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα από τη βόρειο Αφρική μέχρι το Ιράν και την Τουρκία. 
 
Η τουρκική μαφία και οι Τούρκοι δουλέμποροι τρίβουν τα χέρια τους καθώς φέτος οι δουλειές τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Όπως προβλέπεται τα κέρδη τους θα είναι τεράστια γιατί από τη δική μας πλευρά, όχι μόνο δεν υπάρχει καμία αποτελεσματική ανάσχεση αλλά αντίθετα εδω και χρόνια έχουμε αποδυναμωθεί από τις ιδεοληψίες συγκεκριμένων "προοδευτικών" χώρων, που έχουν αναγάγει τη επιβίωση σε "ρατσιστικό" φαινόμενο.
 
Είναι εντυπωσιακό πως το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, το γνωστό Μπόντρουμ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που τους προετοιμάζουν για το τελικό άλμα προς την ελληνική πλευρά όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα, Sabah.
 
Το άλλο μεγάλο κέντρο και για πολλούς στην Τουρκία η «πρωτεύουσα» των Τούρκων δουλεμπόρων είναι το λιμάνι του Τσεσμέ, απέναντι από τη νήσο Χίο. Εκεί έχουν στηθεί τα «στρατηγεία» διεκπεραίωσης του μεγάλου όγκου των μουσουλμάνων επυλίδων που μεταφέρονται από τα ανατολικά προς το ελληνικό Αιγαίο.
 
Σύμφωνα με την Zaman, η βασική πόρτα εξόδου από την Τουρκία προς την Ελλάδα, είναι η γραμμή Αϊδίνιου -κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη.
 
Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών.
 
H ταρίφα για να περάσουν οι λαθρομετανάστες από τις τουρκικές ακτές προς την ελληνική επικράτεια, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Habertürk, μέσω θαλάσσης, αρχίζει από 600 ευρώ και φτάνει στο αστρονομικό πόσο των… 3.200 ευρώ.
 
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η μεταφορά των λαθρομεταναστών μέσω φουσκωτών πλοίων, (όπου εφαρμόζεται η γνωστή τακτική μόλις εισέρχεται το φουσκωτό στα ελληνικά χωρικά ύδατα το βυθίζουν και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν προμηθευτεί από την τουρκική μαφία με σωσίβια, γίνονται «ναυαγοί» για να περισυλλεχτούν από τα πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής), είναι 600 ευρώ, μέσω αλιευτικών σκαφών που έχουν και μια ειδική προστασία η ταρίφα ανεβαίνει στο πόσο των 2.400 ευρώ, ενώ μέσω… φεριμπότ της συγκοινωνίας, (υπάρχει και τέτοιο κύκλωμα προώθησης λαθρομεταναστών προς την ελληνική πλευρά), η ταρίφα ανεβαίνει στα 3.200 ευρώ.
 
Εδώ αρχίζουν τα "ερωτηματα". Σε χώρες τύπου Πακιστάν με 100 ευρώ ζει ένα ολόκληρο χωριό; Πως εξηγείται ότι αυτοι οι "πρόσφυγες" διαθέτουν τέτοια απλησίαστα,αστρονομικά ποσά ακόμα και για πολλούς Έλληνες; Ποιος τους τα δίνει; Εάν κάποιος διέθεται τέτοιο ποσό για ποιο λόγο να φύγει από τη χώρα του; Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η είδηση από μόνη της είναι "Γροθιά" στο στομάχι και όμως περνάει ασχολίαστη.
 
Αμέσως μετά προκύπτει το ακολουθο ερώτημα. Στον εικοστό αιώνα είχαμε κάποιους, σκληρούς πολέμους "ευγενική" χορηγία των Αμερικανών (Κορέα,Βιετνάμ) όπως και των Σοβιετικών (Αφγανιστάν) και όμως δεν υπήρξαν εκατομμύρια προσφύγων σε χώρες της Δύσης παρά τα δεινά που υπέστησαν τότε οι τοπικοί πληθυσμοί. Τώρα,όμως, από κάθε εμπόλεμη ζώνη εκατομμύρια ανθρώπων κατευθύνονται με γοργούς ρυθμούς στις πύλες της Ευρώπης δηλαδή στην Ελλάδα,την Ισπανία, και την Ιταλία. Στους σημερινούς πολέμους έχουμε οργανωμένες γενοκτονίες (Ελληνορθοδόξων,σιιτών,αλεβιτών, κοσμικών σουνιτών) με αποτέλεσμα τον εκτοπισμό τους στην Ευρώπη με κάθε μέσον.
 
Πίσω από αυτά κρύβονται κέντρα του Ριάντ και της Ντόχα που επιθυμούν με αυτόν τον τρόπο την κατάληψη εκ των έσω της Ευρώπης. Φυσικά κανείς από τους δύο δεν θα μπορούσε να το οργανώσει αυτό αν δεν υπήρχαν και κάποια άλλα κέντρα στο βαθύ αμερικανικό κράτος που το βλεπουν αυτό ως μια "Χρυσή" ευκαιρία κατάλυσης των συνόρων και προπαντώς ελέγχου των ενοχλητικών ευρωπαϊκών χωρών.
 
Εάν μια χώρα προσπαθήσει να ασκήσει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική τότε ξυπνάνε όλως τυχαίως κάποιοι "πυρήνες εν υπνώσει" εξτρεμιστικών σουνιτικών ομάδων που προκαλούν φόβο με κάποιο αιματηρό χτύπημα, όπως τα πρόσφατα συμβάντα σε Γαλλία,Δανία,Τυνησία,Κένυα.
 
Υπενθυμίζεται ότι μερικές ημέρες πριν το αιματηρό χτύπημα στο Παρίσι, ο Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ είχε δηλώσει την αντίθεσή του απέναντι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ότι αυτές θα πρέπει να αρθούν.
 
Παρατηρείται έντονη δραστηριότητα λαθρομετανάστευσης μέσω Τουρκίας τους τελευταίους μήνες που η χώρα θέλησε να δείξει ότι είναι ανεξάρτητη. Εν τούτοις τίθεται το ερώτημα τι θα κάνουμε εμείς για την προστασία της χώρας, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει...χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: