Δευτέρα

Μπαλτάκος: Η νέα παραφυάδα της ακροδεξιάς καπηλείας…


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τούτοι εδώ ξεπερνούν σε εμπορική αυθάδεια και πατριδοκαπηλία και τον Καρατζαφέρη… 

Πάντα η δεξιά και ακροδεξιά δημαγωγία ήταν ασύστολη πατριδοκαπηλία, ελεεινό εμπόριο της πατρίδας, των εθνικών παραδόσεων και συμβόλων, της Ορθοδοξίας…



ΛΥΠΑΜΑΙ, για την συμμετοχή του δασκάλου Δημήτρη Νατσιού σ' αυτό το κόμμα της ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑΣ!
ΝΤΡΟΠΗ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και δυο φορές ΝΤΡΟΠΗ, Δημήτρη Νατσιέ, γιατί πριν ένα μήνα υπέγραφες στο ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".
Τελικά, αυτός ο ιερός τόπος, γεννά πολλούς σύγχρονους Πήλιους Γούσηδες...
Γεννά όμως και λίγους ΕΛΛΗΝΕΣ!
Κι αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα.




Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
Ρεσάλτο
 
Είναι γνωστό ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά (δεν πρέπει να το ξεχνάμε) έχει ιδρύσει πολιτική κίνηση: «ΡΙΖΕΣ» (Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός).  
Μόνο οι εντελώς πολιτικά αφελείς δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν ότι αυτό το νέο πολιτικό έκτρωμα είναι μια δεξιά και ακροδεξιά καρικατούρα του κατοχικού καθεστώτος και των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

Και μόνο η κυβερνητική θητεία, ο πολιτικός χαρακτήρας, η ιδεολογία και ο ηγετικός ρόλος του Μπαλτάκου στην κυβερνητική συμμορία Σαμαρά, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους και παρερμηνείας για το νέο αυτό πολιτικό έκτρωμα («ΡΙΖΕΣ»). 

Οι διασυνδέσεις του Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή και η εμφυλιοπολεμική, ψυχροπολεμική φιλοσοφία του, αποτελούν επιπρόσθετα στοιχεία επιβεβαίωσης για τον ακραίο και νοσηρό ακροδεξιό χαρακτήρα αυτής της νέας παραφυάδας (μετά τον ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή) του κατοχικού καθεστώτος και των δυνάμεων του 4ου Ράιχ… 
Διαβάστε και το σχετικό άρθρο: 
Ο Μπαλτάκος είναι διαφωτιστικός… 

http://resaltomag.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1.html 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα του Μπαλτάκου διαβάστε και εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8664 

Τώρα, αυτή η κίνηση του Μπαλτάκου (ΡΙΖΕΣ) ετοιμάζεται να προχωρήσει στο σχηματισμό κόμματος. Έχει συγκροτήσει και την ηγετική ομάδα και τις «θέσεις» της (θα παραθέσουμε το σχετικό κείμενο παρακάτω). 

Η οργανωτική συγκρότηση αυτής της νέας ακροδεξιάς «τσόντας» του καθεστώτος «επενδύεται» από όλα τα όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων και από κάποιους μαϊντανούς της Ορθοδοξίας: Άλλο σημάδι ορατό της ακροδεξιάς υστερίας και ρητορείας, της αφόρητης πατριδοκαπηλίας και της ελεεινής εμπορίας των εθνικών θεμάτων και της Ορθοδοξίας… 

Η εμπορική διαφημιστική τους ετικέτα είναι: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ». 

Τούτοι εδώ ξεπερνούν σε εμπορική αυθάδεια και πατριδοκαπηλία και τον Καρατζαφέρη… 

Πάντα η δεξιά και ακροδεξιά δημαγωγία ήταν ασύστολη πατριδοκαπηλία, ελεεινό εμπόριο της πατρίδας, των εθνικών παραδόσεων και συμβόλων, της Ορθοδοξίας… 

Σήμερα στον τομέα αυτό υπάρχει ένα τεράστιο κενό.
 

Η Δεξιά, σήμερα, έχει εκτεθεί τελείως και έχει γίνει καταγέλαστη πανελληνίως. Έχει μετατραπεί σε μοχθηρό αποτεφρωτή της πατρίδας, των εθνικών παραδόσεων και της Ορθοδοξίας: Αποτελεί μία από τις κατοχικές κεφαλές του 4ου Ράιχ… 

Το ίδιο και η ακροδεξιά. Το πολιτικό έκτρωμα ΑΠΑΤΗΣ και πατριδοκαπηλίας του Καρατζαφέρη έχει κονιορτοποιηθεί και έχει γίνει και αυτό καταγέλαστο. Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης, ο έμπορος της πατρίδας, των εθνικών θεμάτων και της Ορθοδοξίας, αποδείχτηκε ένας κοινός απατεώνας του Ποινικού Κώδικα… 

Η ανάγκη, λοιπόν, για ένα νέο σχήμα καπηλείας και εμπορίας της «πατρίδας», του «Στρατού», της «Σημαίας» και της «Ορθοδοξίας», ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.
 

Και μόνο οι εντελώς τυφλοί ή οι τυφλωμένοι από βλακεία και αριβισμό (οι Ορθόδοξες «γλάστρες») δεν μπορούν να διακρίνουν ότι αυτό το νέο πολιτικό έκτρωμα αποτελεί τον «εκσυγχρονισμό» της Χρυσής Αυγής, την αναπαλαίωση της ακροδεξιάς ΝΔ και του καρατζαφερισμού… 

Παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ που πήραμε από δω: 
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/130531-idoy-to-komma-tou-baltakou-ta-varia-onomata-kai-to-ideologiko-tou-manifesto 

Ιδού το κόμμα του Μπαλτάκου! Τα βαριά ονόματα και το ιδεολογικό του μανιφέστο 
 

Όπως αποκαλύπτει η «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η κίνηση που δημιούργησε ο Τάκης Μπαλτάκος, και σύντομα πρόκειται να μετατραπεί σε κόμμα, πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από «βαριά» ονόματα των Ενόπλων Δυνάμεων, που στόχο έχουν να εκφράσουν το ορθόδοξο γένος και τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μας. 

Στην ηγετική ομάδα του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖΕΣ) μετέχουν οι Ασημακόπουλος Σπύρος, υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ., πρόεδρος Συνδέσμου Απόστρατων Αστυνομικών Αθηνών, Ευσταθίου Παναγιώτης, αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν., επίτιμος αρχηγός Στόλου, Κανελλόπουλος Γεώργιος, επιχειρηματίας, πρ. πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών – Εμπόρων Ελλάδος), Καπερνάρος Βασίλειος, δικηγόρος – βουλευτής, Μπαλτάκος Παναγιώτης, δικηγόρος, πρ. γεν. γραμματέας της κυβέρνησης, Νατσιός Δημήτριος, δάσκαλος, θεολόγος, Ρεντζεπέρης Θεόδωρος, ναύρχος ε.α. Λ.Σ., επίτιμος αρχηγός Λιμενικού Σώματος, Ροζής Βασίλειος, υποστράτηγος ε.ά. Ε.Σ., αντιπρόεδρος Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Σαντίκος Αθανάσιος, αντιπτέραρχος ε.α. Π.Α., πρ. ειδικός γραμματέας ΥΕΘΑ, Ταμουρίδης Νικόλαος, αντιστράτηγος ε.α. Ε.Σ., επίτιμος Α΄ υπαρχηγός ΓΕΣ, Φαραντάτος Αναστάσιος, συνταγματάρχης ε.α. Ε.Σ. πρ. αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, Χρηστίδης Χρήστος, αντισυνταγματάρχης ε.α. Ε.Σ., πρ. πρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. 

Δηλαδή εκπροσωπούνται
 στην κίνηση όλα τα Όπλα και τα Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας. 

Ταυτόχρονα οι αρχές και οι αξίες που εκφράζουν οι «ΡΙΖΕΣ» έχουν τεθεί υπό τη σκέπη δύο προσωπικοτήτων της Ορθοδοξίας, του Αρχιεπισκόπου, Σινά Δαμιανού και του μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάποια εμπλοκή ή συμμετοχή τους στο κόμμα. 

Ο αρχηγός του κόμματος θα είναι ένας από τους 12 και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», θα επιλεγεί από την ηγετική ομάδα ως τις αρχές του νέου έτους, οπότε προσδιορίζεται και η επίσημη ίδρυση του Συναγερμού, με την κατάθεση του καταστατικού του στον Άρειο Πάγο. 

Το καταστατικό, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που έχουν ήδη στελεχώσει την παράταξη, θα συνοδεύεται από 200 υπογραφές: Στην πλειονότητά τους ανθρώπων της Εκκλησίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Στον δεκάλογο αρχών και αξιών των «ΡΙΖΩΝ», που στην κορυφή τους επισημαίνουν ότι η κίνησή τους γίνεται «Στο όνομα του Ορθοδόξου Γένους μας», αναφέρονται: 

«Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση, το δε κράτος, κάτω από το βάρος της πίεσης των δανειστών και της πολιτικής του απαξίωσης, αδυνατεί να αντιδράσει για την προάσπιση των δικαίων του ελληνικού λαού. Για τον λόγο αυτόν στο όνομα του Ορθοδόξου Γένους μας, διακηρύσσουμε ότι άμεση εθνική ανάγκη είναι: 

1. Να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά τα εθνικά θέματα, χωρίς υποχωρήσεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον. 

2. Να διακοπεί κάθε σχέση κυριαρχικής εξάρτησης με τους ξένους δανειστές, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας και η υπερηφάνεια του λαού μας, να τερματισθεί δε η προσβλητική για την Ελλάδα παρουσία τοποτηρητών (TASK FORCE). 

3. Να καταστεί το χρέος διαχειρίσιμο και να ανασταλεί η αποπληρωμή του μέχρις ότου επιτευχθούν αναπτυξιακοί ρυθμοί της οικονομίας, που θα επιτρέψουν τη δραστική μείωση της ανεργίας. 

4. Να διακοπεί η απάνθρωπη και εκδικητική φορολόγηση του λαού μας και να σταματήσει αμέσως η ταπεινωτική εκχώρηση δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή του χρέους. 

5. Να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνετέλεσαν στην οικονομική καταστροφή και τη συνακόλουθη κατοχή της πατρίδας μας, να καταδειχθεί δε ο συναφής ρόλος των διεθνών φορέων και οργανισμών για τον υπερδανεισμό της χώρας. 

6. Να αντιμετωπισθεί δραστικά η λαθρομετανάστευση και να αναθεωρηθούν οι σχετικές διεθνείς δεσμεύσεις για να σταματήσουν η πληθυσμιακή αλλοίωση, η πολιτιστική αλλοτρίωση και η αποχριστιανοποίηση της χώρας μας. 

7. Να δοθεί προτεραιότητα στο δημογραφικό πρόβλημα και να οργανωθεί η Εθνική Παιδεία με βάση την ελληνική παράδοση και την Ορθοδοξία, για να αναστραφεί η πορεία της ηθικής αποσύνθεσης της κοινωνίας μας. 

8. Να καταστεί ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, χωρίς πολιτικό προϊστάμενο, ώστε η διάκριση των εξουσιών να είναι απόλυτη και η Δημοκρατία κατοχυρωμένη. 

9. Να αποκατασταθούν το ηθικό, το κύρος και η επάρκεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρά τις αντίθετες επιταγές της τρόικας. 

10. Να καταργηθούν οι ασύμβατες προς τις παραδόσεις μας διατάξεις του «αντιρατσιστικού» νόμου, να ενθαρρυνθούν δε και να επιβοηθηθούν εν γένει η Εκκλησία της Ελλάδος, τα πρεσβυγενή Πατριαρχεία, το Αγιον Ορος και η Ιερά Μονή Αγ. Αικατερίνης Σινά για την επιτέλεση του κοινωφελούς και πνευματικού τους έργου». 

Και το κείμενο κλείνει με την εξής φράση: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: