Δευτέρα

Στο σκαμνι της Δικαιοσυνης ο Κωστας Αγοραστος την 17ην Δεκεμβριου!!!!Απιστευτο φαγοποτι ημετερων στην Περιφερεια Θεσσαλιας.Το κατηγορητηριο Της Εισαγγελιας Πρωτοδικων Λαρισας και η μηνυση Αλεξοπουλου τριζουν την καρεκλα του Βλαχου Περιφερειαρχη













Στις  17 Δεκεμβρίου
αρχίζει το ξήλωμα του Βλάχου Κώστα Αγοραστού  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας .
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο
της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαρισης που κατά αποκλειστικοτητα φέρνουμε στο
φως της δημοσιότητας  Γκουπας Αγοραστός
και Γερακουδη  ειχαν στησει  παρτυ διασπάθισης δημοσίου χρήματος με ωφελημένους  κολλητούς και κομματικούς φίλους. 
Συμφώνα με
το κατηγορητήριο καταπέλτης  διώκονται
για απιστία κατ εξακολούθηση.

Παρα τις απεγνωσμένες προσπάθειες  πρωτοφανούς χειραγώγησης της Δικαιοσύνης όπως μας
καταγγέλλουν επιφανείς νομικοί της Λαρισας , φαίνεται ότι τελικά υπάρχουν έντιμοι
Δικασταί στην Θεσσαλία που θα οδηγήσουν τα λαμόγια στο σκαμνι.

 Όλα αυτά σε συνδυασμό
με την γνωστή μήνυση του Αλεξόπουλου
θετουν πλεον τον Αγοραστο εκπωτο με τους  μνηστήρες να ετοιμάζονται πλέον να τον καταργήσουν.




Εντυπωση παντως προκαλει το γεγονός ότι τα γνωστα παπαγαλάκια
των ΜΜΕ της Λάρισας και της Θεσσαλίας –οι γνωστοι δημοκρατες δημοσιογραφοι συγκαλύπτουν
με εν πέπλο σιωπής  το σκανδαλο της Περιφέρειας
Θεσσαλίας.    




Πολύ τραμπούκος αυτός ο… ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ


«Με έκπληξη διάβασα στον τύπο και στην έγκριτη εφημερίδα σας ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ κ, Αγοραστός σας εξήγησε ότι συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο IX το οποίο τον διεμβόλισε στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο του και ότι την γλύτωσε με ένα ισχυρό σοκ και πολλούς μώλωπες!

Όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική και το ρεπορτάζ διαστρεβλώνει την αλήθεια των γεγονότων.
Το αυτοκίνητο του κ. Αγοραστού μάρκας SAAB τύπου ΤΖΙΠ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα η οποία και ξεπερνούσε τα 170 χλμ την ώρα σε επαρχιακό δρόμο Καρδίτσας - Λάρισας
και προσπαθώντας να προσπεράσει εμένα με το αυτοκίνητο μου, με εμβόλισε στο εμπρόσθιο αριστερό μπρος του οδηγού. Μόλις με τράκαρε, με πλησίασαν άτομα της συνοδείας του κ. Αγοραστού και με τρομοκράτησαν, ενώ ο κ. Αγοραστός απαιτούσε να του υπογράψω δήλωση υπαιτιότητας για το ατύχημα.
Ο κ. Αγοραστός δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Κι εδώ αναρωτιέται ο καθένας:
Είναι νόμιμο και ηθικό ο καθένας να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα σε επαρχιακό δρόμο μόνο με την ιδιότητα του υποψηφίου;
Είναι νόμιμο και ηθικό να ασκούνται πιέσεις από την συνοδεία του κ. Αγοραστού και από τον ίδιο να υπογράψω δήλωση υπαιτιότητας;
Είναι νόμιμο και ηθικό να δηλώνεται ότι εξήλθε με μώλωπες ενώ ήταν τελείως καλά στην υγεία του.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση.

Παναγιώτης.Λ.Κωσταρέλος». kosmoslarissa.gr/

Του έχουν μάθει τέτοια συμπεριφορά φαίνεται τα κομμουνια συντροφια του πατερα του με τους οποίους συναγελάζεται ως κολλητός τους. Τέτοιο ασεβή καθίκι προς τον απλό πολίτη, δυστυχως  ψηφησαν οι Λαρισαιοι;



Σε «ρινγκ» … μετατρέπεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κόντρας συνέχεια… για Αλεξόπουλο- Αγοραστό, με αφορμή τη μήνυση του πρώτου εναντίον του δεύτερου



agorastos_alexopoulos_2_1

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού για παράβαση καθήκοντος. Ο Περιφερειάρχης, κατηγορείται από τον κ. Αλεξόπουλο, ότι «αποψίλωσε» αρμοδιότητες του «παρά τω νόμω», κάτι που τον οδήγησε πλέον στις δικαστικές αίθουσες…
Μιλώντας ο κος Αλεξόπουλος στο «Ράδιο Ένα 102,5», εμφανίστηκε σίγουρος, πως η μήνυσή του ενάντια στον κο Αγοραστό θα «πιάσει τόπο» και θα δικαιωθεί.
« Εγώ έχω αποκατασταθεί στη συνείδηση των Βολιωτών και του νομού. Αντίθετα, ο κος Αγοραστός, το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει ότι έχουμε κονδύλια, ότι ξεκίνησαν έργα, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταφέρει να λύσει ούτε το πρόβλημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε το χιονοδρομικό και στη συνείδηση των Βολιωτών, έχει καταγραφεί ως, ό,τι χειρότερο έχει περάσει από την περιοχή μας. Αυτό θέλω να καταδείξω, αυτό θέλω να αποδείξω και από εκεί και πέρα, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί και πιστεύω ότι κατά 99% θα δικαιωθώ», ανέφερε ο κος Αλεξόπουλος.
Σαλτιμπάγκος της πολιτικής
«Πολιτική χροιά» στη μήνυση του Δημήτρη Αλεξόπουλου, δίνει το γεγονός, ότι εάν αυτή γίνει αποδεκτή από τη δικαιοσύνη, ο Κώστας Αγοραστός, κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμά του να ξαναθέσει εαυτόν υποψήφιο για την Περιφέρεια.
Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας απαντά με «αδιαφορία», τονίζοντας ότι μόνη του στόχευση, είναι ο εαυτός του και το όνομά του, καθώς και η «αφύπνιση των περίεργων τύπων της Ρηγίλλης και της Συγγρού».
«Παιχνίδια ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Πάνο Σκοτινιώτη»
«Ίσως να’ ναι καλύτερα έτσι, μπας και αφυπνιστούν οι «περίεργοι τύποι» εκεί κάτω στη Ρηγίλλης και τη Συγγρού γιατί δεν έχουν ιδέα του τι γίνεται στην περιφέρεια. Είναι λαοφιλής ο Αγοραστός, επειδή δέχθηκε στήριξη από τους ΑΝΕΛ; Το ότι εκλιπαρεί να πάρει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και γυρίζει στη Λάρισα και λέει ότι είναι ενάντια στο Μνημόνιο, δε λέει κάτι; Είναι «Σαλτιμπάγκος» της πολιτικής. Δεν έχει κάτι που να τον διακρίνει για το ήθος και τις αρχές ενός πολιτικού άνδρα που κατέχει μια τέτοια θέση», δήλωσε ο κος Αλεξόπουλος.
Μάλιστα, αναφορικά με την αιτία που έκανε τον Κώστα Αγοραστό να του αφαιρέσει μια σειρά αρμοδιοτήτων, ο κος Αλεξόπουλος τόνισε ότι είναι «καθαρός» και πως όλα όσα συμβαίνουν, είναι παιχνίδια ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Πάνο Σκοτινιώτη, δήμαρχο του Βόλου.
«Η μήνυση είναι μόνο η αρχή»
«Όλοι έχουν πέσει στην παγίδα που έστησε εσκεμμένα ο Αγοραστός. Δεν πιάστηκα με τη γίδα στον ώμο, δεν είμαι ο Τομπούλογλου. Αυτό που συνέβη, είναι δημιούργημα του Πάνου Σκοτινιώτη και του Κώστα Αγοραστού, αλλά όλοι θα κριθούμε στις εκλογές που έρχονται. Εγώ θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα μέσα. Έχω στείλει επιστολή μορατόριουμ στον κο Αγοραστό, την οποία έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του», δήλωσε ο κος Αλεξόπουλος, τονίζοντας ωστόσο, ότι η μήνυση που κατέθεσε κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, είναι μόνο η αρχή.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ ενάντια στον Κ. Αγοραστό και για το ζήτημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, όπου προεκλογικά «το παρουσίαζε ως αιχμή του δόρατος», ενώ μετεκλογικά έπαψε να ασχολείται, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι για χρόνια.
Κ. Αγοραστός: «Σημασία έχει ποιος λέει τι…»
Στον αντίποδα, ο Κώστας Αγοραστός «σήκωσε» με πλήρη επιδεξιότητα το «γάντι» του Δημήτρη Αλεξόπουλου, τονίζοντας στο «Ράδιο Ένα 102,5», ότι σημασία έχει, όχι τι λέγεται, αλλά ποιος το λέει, αμφισβητώντας την «βαρύτητα» λόγων του Δημήτρη Αλεξόπουλου.
«Ενοχοποιούμε τους γύρω μας, επειδή δεν έχουμε αυτογνωσία, δε συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και τις ενοχές μας. Η αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί. Και το ψέμα περίμενε δύο χρόνια για να εφευρεθεί. Δε μου έχει κοινοποιηθεί η μήνυση. Δεν έχω κάποια εικόνα ούτε άποψη. Δε θεωρώ ότι υφίσταται θέμα, γιατί εγώ έδωσα εντολή να αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες εκείνες, που εγώ είχα ορίσει σαν Περιφερειάρχης. Ο κος Αλεξόπουλος έχει τις αρμοδιότητες που ορίζει ο Καλλικράτης και αφορούν στον συντονισμό των υπηρεσιών της περιφέρειας που λειτουργούν στα όρια της περιφερειακής ενότητας. Οφείλει να εκτελεί τις αποφάσεις του Περιφερειάρχη, του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, να ασκεί αρμοδιότητες που του μεταβιβάζει ο περιφερειάρχης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Η ιστορία
Παράλληλα, τόνισε, ότι ο κος Αλεξόπουλος, προέβη σε κινήσεις που είναι «αντίθετες στην πολιτική του ηθική και φιλοσοφία».
Για την ιστορία, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, υπήρξε δήμαρχος Αρτέμιδος. Όταν ο εν λόγω δήμος αφομοιώθηκε μέσω Καλλικράτη από τον Δήμο Βόλου, ζήτησε 450.000 ευρώ από τον δήμο Βόλου, για το νερό που παρείχε στον πρώην Δήμο Αρτέμιδος, γεγονός που τον κατέστησε «αφερέγγυο» στα μάτια του Περιφερειάρχη, ο οποίος προέβη σε αφαίρεση μιας σειρά αρμοδιοτήτων του κ. Αλεξόπουλου.
«Ζήτησα από τον Δημήτρη Αλεξόπουλο να παραιτηθεί της αγωγής που κατέθεσε κατά του δήμου Βόλου κι εκείνος ζήτησε επίσπευση της εκδίκασης της αγωγής. Αυτό που κάνει τώρα, έχει πολιτική σκοπιμότητα, αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την υποψηφιότητά μου, γιατί δεν υπάρχει καμία παράβαση», τόνισε ο κος Αγοραστός. Επιπλέον, αναφορικά με το ζήτημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, ξεκαθάρισε, ότι το είχε αναθέσει στον Δημήτρη Αλεξόπουλο, ο οποίος ωστόσο, δεν ασχολήθηκε.
Από τη Θεσσαλία για τη Θεσσαλία
Τέλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε ότι ο συνδυασμός «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», της οποίας ηγείται, δεν έχει χρώμα και κομματική ταυτότητα, αφήνοντας ανοικτή την «πόρτα» σε όποιο κόμμα θελήσει να δώσει τη στήριξή του, είτε είναι υπέρ, είτε κατά του Μνημονίου.
«Το αν είμαι μνημονιακός ή όχι το ξέρουν όλοι. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που αναλάβαμε τη διαχείριση της περιφέρειας. Αποδείξαμε στην πράξη ότι ανήκουμε στη Θεσσαλία και πάνω απ’ όλα βάζουμε το συμφέρον της και συγκρουόμαστε με όποιον πάει αντίθετα στη Θεσσαλία. Δε βλέπουμε χρώματα και πολιτικές. Έχουμε θεσσαλική πολιτική και αυτό μας κάνει περήφανους γιατί αλλάξαμε τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης και κάναμε ανατροπή. Εμείς δεχόμαστε στήριξη από όποιον θέλει να μας τη δώσει. Στην αυτοδιοίκηση στηρίζεις πρόσωπα και πολιτικές, όχι κόμματα» κατέληξε ο Κώστας Αγοραστός.

Νατος Νατος ο Πρωθυπουργος φωναζε και ο Κωστας Αγοραστος για τον Τσιπρα στο Χατζηγιαννειο??? Απιθανες σκηνες στην υποδοχη του Νεοκομμουνιστη αρχηγου του ΣΥΡΙΖΑ απο το Γαλαζιο Βλαχο Περιφερειαρχη που εκαναν τους ΝεοΔημοκρατες της Λαρισας να καραφλιάσουν!!!



 

 

Απιθανες σκηνες εγιναν στο  Χατζηγιαννειο  Πνευματικό Κεντρο Λαρισας  και στη διαρκεια κομματικης  συγκέντρωσης των Νεοκομμουνιστων του Συριζα στην οποιαν παρεστη και ο  ανεπαγγελτος Αρχηγος  Τσιπρας.

Βεβαια σε μας που γνωρίζουμε την αριστερή καταγωγη του Βλαχου Περιφερειαρχη  όλα αυτά δεν αποτελουν έκπληξη.Καλο είναι όμως στη Λαρισα να ξυπνησουν καποιοι γαλαζιοι .


Πραγματι ο Κώστας  τον περιμένε πάλι με ανοιχτές αγκάλες τον Αλεξή; Γιατί την τελευταία φορά που τον είχε συναντήσει, μόνο... κεφαλοκλείδωμα

που δεν του έκανε για να τον φιλήσει! Αυτό είχε συμβεί πριν 1,5 περίπου χρόνο όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει στη Λάρισα για να μιλήσει στο ΤΕΙ.

Τότε λοιπόν ο Τσίπρας είχε πάθει την πλάκα του με τον Αγοραστό και το πόσο διαχυτικός ήταν μαζί του.

Θυμάμαι μάλιστα είχε γράψει ένα εύστοχο σχόλιο στον "Κόσμο" ο Κώστας Τόλης για τη συνάντηση των δύο ανδρών: ("Η στιγμή που τα βρήκε σκούρα ο Τσίπρας ήταν όταν άπλωσε το χέρι για να τον χαιρετήσει και  έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο Αγοραστός είχε πάρει φόρα για να τον ...αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το αντελήφθη και τον αναχαίτισε με ...λαβή, κρατώντας σταθερά το χέρι του περιφερειάρχη, χωρίς να λυγίσει προς το μέρος του ώστε να δείξει ότι έχει διάθεση για περισσότερα".)

Γλίτωσε το φιλί χάρη στη λαβή; Μα αυτή δεν ήταν συνάντηση αλλά... ελληνορωμαϊκή! 
Αυτο που περιμέναμε εναγωνίως να δούμε αν θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό στο Χατζηγιάννειο, εκεί όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος  απηυθύνε χαιρετισμό και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, εγινε!!!. Φιλάκι λοιπον ειχε το πρόγραμμα και ο  "μικρός πρωθυπουργός" δεν αρκεστηκε σε μια τυπική χειραψία με τον εν αναμονή -οι δημοσκοπήσεις το λεν- πρωθυπουργό αλλα επεσαν και κραυγες!!!
Και ολα αυτα ενω στη Λαρισα και στην Περιφερεια Θεσσαλιας δεν υπαρχει Ιατροδικαστικη Υπηρεσια με αποτελεσμα ενας τραγικος Πατερας να περιφερει το πτωμα του παιδιου του απο ψηγειο σε ψηγειο και να αναμενει εναγωνιως να το θαψει στη Λαρισα.

Για ολα αυτα ο Βλαχος Περιφερειαρχης που τα τσεπωνε με το γνωστο κτιριο του ΙΚΑ σφυριζει αδιαφορα!!!
Αλλα γαλαζιοι Λαρισαιοι τετοιοι ειστε τετοιος Περιφερειαρχης σας αξιζει!!!

(Όρμα Κώστα!)
Το ερωτημα ομως ειναι!!!! Θα παει ο Αγοραστος και στη συγκεντρωση της Χρυσης Αυγης που αναμενεται να γινει συντομα στη Λαρισα?? η  Θα εχουμε δυο μετρα δυο σταθμα στην περιπτωση της Χρυσης Αυγης ??!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: