Πέμπτη

ΞΕΣΠΑΣΕ η Μητέρα του αδικοχαμένου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου που της έκοψε η ΔΕΗ το ΡΕΥΜΑ!

5002

Αυτό το μπουρδέλο πρέπει να το γκρεμίσουμε συνθέμελα . Δεν πάει άλλο.



Εάν τους πούμε γαμoύμε  τις οικογένειες τους τα κολόσπιτα τους, τις κλεπτοβίλες τους, και ότι τους έχει απομείνει αγάμητο, θα είμαστε υβριστές;

Η αναλγησία πάει μαζί με την γραφειοκρατία. Στην γερμανΕλλάδα περισσεύουν και τα δυο. Η τραγωδία με τους τρεις νεκρούς πεζοναύτες στην Μαγνησία είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Όχι όμως και το γαμημένο κράτος, που εκτός του ότι ξέχασε γρήγορα  …“τιμωρεί” τις οικογένειες των νεκρών...
Η ΔΕΗ “έκοψε” την μείωση πολυτέκνου στην οικογένεια του αδικοχαμένου πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου. Πράγματι με το “γράμμα του νόμου” η οικογένεια δεν είναι πια πολύτεκνη. Έχασε το ένα παιδί της στα 19 του!
Και σαν να μην έφθανε αυτό το μπουρδέλο που φαίνεται ότι πλέον καταλαβαίνει μόνο από αριθμούς και έχει χάσει  την εστω ελάχιστη επαφή του τους πολίτες φορολόγησε την αποζημίωση θανάτου στην οικογένεια!
Η αδελφή του 19χρονου πεζοναύτη σε επιστολή που δημοσιεύεται στο PatrasTimes αναφέρει ότι το Ελληνικό Δημόσιο “κοστολόγησε” την ζωή του αδελφού της στις 13.000 ευρώ! Και απ΄ αυτά κράτησε τις 3000 για φόρο!!!


Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, διαβάζεις και …κόβεις φλέβες ότι …Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης του λήσταρχου Νίκου Ρωμανού εξέφρασε με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης.

"Δείξαμε όλοι κοινωνική ευαισθησία και θεσμική ευθύνη. Αγωνιστήκαμε όλοι χθες για να επικρατήσει το δίκαιο. Βγήκαμε όλοι σοφότεροι.
Φανερά λοιπον ταραγμένη, αγανακτισμένη και συγκινημένη η μητέρα του 19χρονου Πατρινού οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η κ. Ανδρικοπούλου κατήγγειλε ότι της τηλεφώνησαν από τη ΔΕΗ και της είπαν πως της κόβουν το κοινωνικό τιμολόγιο, καθώς τώρα έχει τρία και όχι τέσσερα παιδιά και άρα δεν είναι πολύτεκνη…
Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την ειδοποίησαν ότι κόβουν στην οικογένειά της το κοινωνικό τιμολόγιο, τη στιγμή που ήταν πάνω από τον τάφο του παιδιού της. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχετε τρία παιδιά τώρα, δεν έχετε τέσσερα. Με πήραν τηλέφωνο την πρώτη φορά, όταν ήμουν στο παιδί μου μόνη μου και μου είπαν δεν δικαιούστε τώρα των πολυτέκνων, γιατί έχετε τρία παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, η μητέρα του 19χρονου κατήγγειλε, επίσης ότι η εφορία της κατέσχεσε τα χρήματα που της δόθηκαν για τα έξοδα κηδείας του παιδιού της. Πρόσθεσε, μάλιστα ότι την έστειλαν σε γραφείο που είχε κλείσει εδώ και πέντε χρόνια.
Από την πλευρά της, η απάντηση της ΔΕΗ είναι η εξής: «Σχετικά με την τραγική περίπτωση του οπλίτη στο Βόλο, πριν από λίγους μήνες και σε σχέση με αναφορές σε sites ότι κόπηκε το πολυτεκνικό τιμολόγιο, ενημερώνουμε ότι το μειωμένο τιμολόγιο για τους πολύτεκνους θεσπίστηκε με απόφαση της επιτροπής τιμών και εισοδημάτων Αρ. 2153-3.4.96 και με βάση αυτή ορίστηκε ότι δικαιούχοι του τιμολογίου είναι οι πολύτεκνες οικογένειες με τέσσερα προστατευόμενα τέκνα και άνω.
Η ΔΕΗ οφείλει πάντα να εφαρμόζει τις αποφάσεις της Πολιτείας. Θα γίνει άμεσα προσπάθεια να στηρίξουμε την οικογένεια στο πλαίσιο που μας επιτρέπει ο νόμος, αλλά και οι διαδικασίες μας για τη στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας».
Από την πλευρά της η ΔΕΗ,σύμφωνα με το thebest.gr,μέσω του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων κ. Στεργιώτη ζήτησε συγγνώμη και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα εξετάσουν το θέμα που προέκυψε με την οικογένεια του19χρονου αδικοχαμένου στρατιώτη, την οικογένεια του οποίου απέκλεισαν από το κοινωνικό τιμολόγιο. «Λέω συγγνώμη εκ μέρους της εταιρείας ως εκπρόσωπος της ΔΕΗ και ως Έλληνας πολίτης. Είναι μία ειδική περίπτωση. Μόλις πάω στο γραφείο μου, θα το δούμε κατ’ εξαίρεση τι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο», δήλωσε ο κ. Στεριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: