Πέμπτη

Ομολογία «Βήματος»: Ο Σαμαράς διέταξε την προφυλάκιση των Χρυσαυγιτών!



   
Ομολογία «Βήματος»: Ο Σαμαράς διέταξε την προφυλάκιση των Χρυσαυγιτών!
Συνταράχτηκε χθες το πανελλήνιο με το ηχητικό ντοκουμέντο του Σαμαρά να διατάσσει την προφυλάκιση των Συναγωνιστών Βουλευτών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, αλλά και του διαγραφέντος Μπούκουρα, οι οποίοι απολογήθηκαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Θυμίζουμε για την ιστορία ότι πρόκειται για τις τρεις συνεχόμενες προφυλακίσεις, των οποίων τα σχετικά δικόγραφα είχαν υπογραφεί από τους επίορκους 2 και 3 ημέρες νωρίτερα, την μέρα δηλαδή που μεταφέρθηκε η εντολή Σαμαρά.

Σας παρουσιάζουμε τα σχετικά δικόγραφα, που είναι υπογεγραμμένα πριν τις απολογίες:
Χθες ουδείς εκ των δημοσιογραφίσκων τόλμησε να θίξει το ζήτημα, αφού προφανώς υπήρξε τηλεφώνημα Σαμαρά ή κάποιου συνεργάτη του, αν αυτός δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, προκειμένου να μην αναδειχθεί αυτό το μείζον ζήτημα. Το σίγουρο, για να είμαστε και δίκαιοι, είναι ότι αυτή τη φορά το τηλεφώνημα δεν πρέπει να είναι από τον Μπάμπη, γιατί αυτός χθες ήταν έτοιμος να καταρρεύσει, γεγονός που φάνηκε έκδηλα στην τρεμάμενη ομιλία του για το «βραχιολάκι».
Σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος της εφημερίδας «Το Βήμα» έγραψε ένα άρθρο στο οποίο υπάρχει η ουσιαστική ομολογία των αρχών ότι ο Σαμαράς όντως διέταξε την προφυλάκιση των Συναγωνιστών. Στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει, μάλιστα, και η ομολογία για ύπαρξη και άλλων σχετικών διαταγών, τις οποίες φοβούνται ότι έχει ο κάτοχος της παραπάνω συνομιλίας.
Αντιγράφουμε σχετικό απόσπασμα του άρθρου του «Βήματος»:
«Ποιος κατέγραψε τη συνομιλία του Πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή
Έτσι τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη εξετάζουν τρία ενδεχόμενα: Πρώτον και βασικότερο, η καταγεγραμμένη συνομιλία να προέρχεται είτε από παγίδευση χώρου ή με έναν απλό «κοριό»-μαγνητόφωνο στο τηλέφωνο εκείνου που δέχθηκε το τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά.
Δεύτερον, να είναι έργο από φορητή συσκευή παρακολούθησης που διαθέτουν ξένοι πράκτορες οι οποίοι εκπροσωπούν συμφέροντα διπλωματών με τους οποίους είχαν έλθει σε επαφή τον τελευταίο χρόνο υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Τρίτο σενάριο, να υπήρξε χρήση φορητής συσκευής που μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος επιδίωκε καλές σχέσεις με το ακροδεξιό μόρφωμα. Όμως και πάλι με μικρές πιθανότητες επαλήθευσης.
Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συνομιλίας έχουν και άλλο ηχητικό υλικό. Με βασικό βεβαίως ζητούμενο την εξυπηρέτηση των πολιτικών συμφερόντων τους τούς επόμενους μήνες αλλά και να μην προδώσουν εκείνους που μαγνητοφώνησαν τις συνομιλίες.»
Συμπεράσματα:
  1. Η συνομιλία είναι αυθεντική και το μόνο που ψάχνουν να βρουν οι αρχές είναι πως κατεγράφη.
  2. Υπάρχουν και άλλες σχετικές κλήσεις στις οποίες οι σκευωροί διατάσσουν προφυλακίσεις ή απορρίψεις αιτημάτων αποφυλάκισης για καθαρά πολιτικούς λόγους. Αυτό που δεν ξέρουν «τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη» είναι αν τις κατέχει κάποιος άλλος. 
Όταν αντιλήφθηκαν στο καθεστώτικό "Βήμα" ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, επέλεξαν να κατεβάσουν την είδηση, όμως ήδη την είχαν δει χιλιάδες και είχαν βομβαρδίσει την ιστοσελίδα τους με σχόλια, μερικά εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε:
Με βρώμικη εντολή Σαμαρά οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Η απόλυτη σιωπή του Μαξίμου και των ΜΜΕ της διαπλοκής ισοδυναμεί με δήλωση ενοχής από τον Σαμαρά. Το επίμαχο υλικό έχει ήδη αποσταλεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την πιστοποίηση της γνησιότητας και την ταυτοποίηση της φωνής του Σαμαρά. Εν συνεχεία θα γίνει κάθε νόμιμη ενέργεια και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Απορία: Σημασία έχει ποιος την κατέγραψε ή τι λέει η συνομιλία; Το άσπρο μαύρο θέλετε να κάνετε;
Κακουργήματα: Το ποιός την κατέγραψε είναι το πρόβλημα ή το οτι αυτά που λέει τον στέλνουν φυλακή ισόβια;
Τέταρτο σενάριο: Μήπως θα πρέπει και κανένας εισαγγελέας να ασχοληθεί με την ουσία αυτών που λέει ο πρωθυπουργός (όπως παραδέχεται εμμέσως ότι αυτός είναι το "υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ");
Ποιό είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι με ποιον τρόπο καταγράφηκε η συνομιλία ή ότι οι δικαστές έχουν καταντήσει υπάλληλοι της κυβέρνησης και άνθρωποι φυλακίζονται με εντολή Σαμαρά; Προφανώς η αρχή της διάκρισης των εξουσιών δεν βρίσκει μεγάλη εφαρμογή στην Ελλάδα, οι δικαστές ποιός ξέρει τι χάρες και σε ποιούς πρέπει να κάνουν για να κάνουν καριέρα στο δικαστικό σώμα ή να τακτοποιηθούν μετά την αποχώρηση από το δικαστικό σώμα σε καλοπληρωμένες θέσεις.
Ποιος κατέγραψε τη συνομιλία του Πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή: ΑΡΑ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ... ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: