Πέμπτη

ΝΔ και Σύριζα χέρι – χέρι για τη διάσωση Σαμαρά


ΝΔ και Σύριζα χέρι - χέρι για τη διάσωση Σαμαρά

Η «χούντα Σαμαρά» είναι ταυτοχρόνως και «… και λοιπού συνταγματικού τόξου». Διότι, για τα όσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνονται κατά της Χρυσής Αυγής, ευθύνεται ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα (προεξέχοντος του Σαμαρά που είναι πρωθυπουργός και κάνει την κυρίως βρωμοδουλειά).


Να και μια ακόμα (χθεσινή) απόδειξη… Εάν υπήρχε πραγματική και όχι διακοσμητική αντιπολίτευση στη χώρα, μόλις ο Η. Κασιδιάρης έδωσε στη δημοσιότητα την ατράνταχτη απόδειξη ότι ο Σαμαράς παρενέβη ωμά στη (λεγόμενη…) «δικαιοσύνη» για να κλείσει «μέσα» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα απαιτούσε την εδώ και τώρα παραίτηση αυτού του πρωθυπουργού, του υπουργού «δικαιοσύνης», του «Παναθηναϊκάκια» και του δικαστικού που ελάμβανε αδιαμαρτύρητα τις παράνομες εντολές. Αλλά, η ουρά του Σαμαρά, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν απαίτησε όλα τα παραπάνω, αλλά αντιμετώπισε με ειρωνεία και με φανερή διάθεση υποβάθμισης έως εξαφάνισης τη συνταρακτική αποκάλυψη Κασιδιάρη, οι δε βολευτές του ψήφισαν με χέρια και με πόδια το ίδιο με τους Σαμαροβανεζέλους κατά την άρση της ασυλίας του. Ενδεικτικά, σας παραθέτω παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σημειωτέον ασχολήθηκε με το θέμα πολλές ώρες μετά την αποκάλυψη. Γιατί προφανώς, η ουρά του Σαμαρά επιχείρησε να το αποκρύψει, αλλά μόλις είδε ότι μαθεύτηκε, επιχείρησε να το περιπαίξει:    

Νέο σόου Κασιδιάρη: Έδωσε «ηχητικό ντοκουμέντο με Σαμαρά»

Ο υπόδικος νεοναζί, επανέλαβε τις καταγγελίες για τον Α. Σαμαρά περί άμεσης παρέμβασης στη Δικαιοσύνη αναφορικά με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως έδινε εντολές σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό σκιαγραφώντας τον με το συνθηματικό «παναθηναϊκάκιας». Χαρακτηρίζοντας αργότερα τον Σαμαρά τον αποκάλεσε «αλήτη, χυδαίο και μαφιόζο»

Ο Κασιδιάρης κατηγόρησε επίσης την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη που χειρίστηκε την υπόθεση για το γεγονός  είναι… από τη Μυτιλήνη και όπως είπε για αυτό διορίστηκε.

Στην… «αποφώνηση» Κασιδιάρη το λόγο πήρε και ο Ηλίας Παναγιώταρος, που δήλωσε «περήφανος» για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ήρωα».

(ΥΓ): Τι νουδούλα, τι ΣΥΡΙΖΑ! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: