Τρίτη

Ετοιμάζει την..... νέα ΠΟΛΑΝ ο Σαμαράς.



Πυρετωδώς εργάζονται στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια. Η εντολή του Σαμαρά είναι να καταρτιστούν οι λίστες με τέτοιο τρόπο. ώστε η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, να είναι όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε στελέχη που είναι κοντά στο Μαξίμου, με στόχο η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα να είναι "μπετόν αρμέ" και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα εσωτερικά στη ΝΔ, με φωνές που δεν θα στοιχίζονται με την κεντρική γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα δοθεί προτεραιότητα σε στελέχη που πρόσκεινται στον Κώστα Καραμανλή, ενώ από αυτούς που θα δώσουν την μάχη του σταυρού , ο μηχανισμός (ΝΟΔΕ , τοπικά στελέχη κτλ) θα πέσει πάνω σε εκείνους που μετά τις εκλογές, θα είναι μόνο "Αντώνης Σαμαράς" 

Με απλά λόγια τραβά το καζανάκι σε μητσοτακικούς – Καραμανλικους και  σπρώχνει τους παλαμοκρούστες Σαμαριστές.
Η εκλογική αναμέτρηση, θα στείλει στο σπίτι τους το 70% των νυν βουλευτών της ΝΔ!
Δήθεν Πρωτοκλασάτοι υπουργοί νυν υπουργοί, όπως ο Δένδιας στη Β' Αθηνών είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα εκλεγούν...
Πολύ αισιόδοξα στην Α' Αθηνών  ζήτημα αν θα εκλέξει 3 βουλευτές και 5 ή 6 στη Β' Αθηνών!
Με ποσοστό κάτω από το 20% που αναμένουμε ότι θα λάβει η ΝΔ θα εκλεγούν περί τους 60 βουλευτές, εκ των οποίων το ένα τρίτο από αυτούς δεν βρίσκονται στη νυν ΚΟ του κόμματος. Δηλαδή η νυν ΚΟ ζητημα αν θα εκλέξει  40-45 βουλευτές .



Ο Γερμανόδουλος Σαμαρίσκος με άφατη περιφρόνηση, σαν να πρόκειται για έγκλημα είπε απευθυνόμενος στους Μαου-Μαου :
«Μια μειοψηφία 132 βουλευτών σέρνει τη χώρα σε εκλογές»
Και μιλάει για μια διαδικασία που προβλέπεται ρητά από το σύνταγμα που… τόσο πολύ σέβεται. . Το οποίο επιπροσθέτως προβλέπει ότι οι βουλευτές διαθέτουν απεριόριστο δικαίωμα γνώμης και ψήφου, για να μην αναφερθούμε στα δύο μέτρα και δύο σταθμά όπου  Οι 2 Χρυσαυγίτες (μη μου πει κανείς ότι λευκάνθηκαν, επειδή είναι τώρα ανεξάρτητοι) είναι καλοί, γιατί ψήφισαν τον Δήμα, οι υπόλοιποι κακοί γιατί είπαν ΠΑΡΩΝ.
Τώρα για  ένα μήνα οι Νουδουληστές θα μας πρήξουν τους όρχεις και λένε  ότι έρχεται η συντέλεια του Κόσμου… Μετά μπορεί να πουν πως έκαναν λάθος υπολογισμούς οι… Μαγιας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: