Τρίτη

Καλά αυτός γιατί δεν είναι παρέα με τον ΑΚΗ; Επειδή την κοπάνισε νωρίς;




 «Ολέθριο λάθος» χαρακτηρίζει ο …γνωστός …μη ….φαγοπότης… φτωχός ερημίτης των Δολιανών Κώστας Λαλιώτης, κάθε επιλογή και κάθε απόφαση που οδηγεί σε διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.
Σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός, αναφέρει: «Όλοι έχουμε χρέος, ιστορικό και πολιτικό, σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την χώρα, την κοινωνία και τη δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, να διαφυλάξουμε την συνοχή και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και να διαμορφώσουμε μια αυτόνομη στρατηγική, ώστε να μην είναι προσάρτημα κανενός».
Κλείνοντας ο Κώστας Λαλιώτης τονίζει ότι: «Κάθε επιλογή και κάθε απόφαση, που οδηγεί στη διάσπαση είναι ένα ολέθριο λάθος και μετά έπονται ένας παρατεταμένος εσωκομματικός “εμφύλιος” και μύρια, μοιραία λάθη».

Για να μην ξεχνάμε…..

Ένα από τα σκάνδαλα του Λαλιώτη ήταν τοΕθνικό Κτηματολόγιο : «εξαφανίστηκαν» αμέτρητα δισ. Πολιτικός προϊστάμενος για την εκτέλεση του έργου ο Κ. Λαλιώτης. Το αποτέλεσμα ήταν να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητας από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής ...!!! Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες έκριναν ότι χρησιμοποιηθεί λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμφθούν με βάση το άρθρο 390. Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα. Έτσι η κατάχρηση των δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: