Πέμπτη

...Βολεύτηκε και η …Συμπιλίδου



Α..ρε κατακαημένε ..Μητσοτάκη, τι σου έμελε να πάθεις στα τελευταία σου. .

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ, σελίδα 2539) θα διαπιστώσει έναν καινούργιο διορισμό. Πρόκειται για τη Θεοδώρα Συμπιλίδου του Γεωργίου, η οποία διορίστηκε ως ειδικός σύμβουλος με βαθμό β' του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Γ. Ορφανού. Εκτός εάν είναι συνωνυμία με τον περιβόητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που αποχώρησε την τελευταία στιγμή από το κόμμα και εντάχθηκε στην Πολιτική Άνοιξη με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη.

Βηματοδότης
Ο σύζυγος είναι επίσης πολιτικός, πασόκος, ο πρώτος αιρετός νομάρχης στην Ξάνθη και διορισμένος περιφερειάρχης επί Σημίτη στο Νότιο Αιγαίο, που εξακολουθεί να ασχολείται με τα κοινά αλλά όχι τόσο έντονα.
Η σύζυγος δεν πάει πίσω. Με την διαφορά ότι αυτή προέρχεται από την γαλάζια πολυκατοικία. Η Δώρα Συμπιλίδου, ήταν νομαρχιακή σύμβουλος του Παυλίδη τα προηγούμενα χρόνια, που μάλιστα είχε φημολογηθεί και για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης πριν μερικά χρόνια.

Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι αυτή η Δώρα Συμπιλίδου είναι αδελφή του Γιώργου Συμπιλίδη, του ανθρώπου που πέρασε στην ιστορία επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: