Τρίτη

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ !!!!ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΩΝΙΣΜΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

kouzilos
Μετά από μια μαραθώνια απολογία περίπου 7 ωρών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Κούζηλος προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί εντός της ημέρα στον Κορυδαλλό.
Σύμφωνα με  τις πρώτες πληροφορίες οι ανακρίτριες έχουν στοιχεία εναντίον του για την επίθεση στο στέκι “Ρεσάλτο” , 4 μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Οι ανακρίτριες τον θεώρησαν ύποπτο τέλεσης κι άλλων αδικημάτων και τον προφυλάκισαν.
Εξω από το Εφετείο ήταν συγκεντρωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής που χειροκρότησαν τον κ. Κούζηλο.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 12 Ιουνίου θα απολογηθεί η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και στις 13 Ιουνίου θα απολογηθεί ο βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Κούζηλου.
“Η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει να κρατά πολιτικούς ομήρους τον Αρχηγό και τους βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης του Τόπου, καταλύοντας κάθε έννοια Συντάγματος και Δικαιοσύνης.
Οι επίορκοι της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας που ενορχήστρωσαν αυτήν την πρωτοφανή σκευωρία θα λογοδοτήσουν. Ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται.
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!” σχολιάζει η Χρυσή Αυγή μέσα από το επίσημο site.
Το σκεπτικό της προφυλάκισης Κουζηλου
Συγκεκριμένα στο σκεπτικό της προφυλάκισης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βάρυνε το γεγονός ότι ο βουλευτής Πειραιά απεικονίζεται σε βίντεο και φωτογραφίες στις 25 Ιανουαρίου 2014 στο Κερατσίνι να συμμετέχει σε πορεία Χρυσαυγιτών προς το κοινωνικό στέκι Ρεσάλτο στο οποίο πέταξαν πέτρες και καπνογόνα προκαλώντας ζημιές. Πέτρες πετάχτηκαν και σε διπλανά σπίτια και δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο. Για την υπόθεση αυτή έχει υποβληθεί μήνυση από κατοίκους της περιοχής κατά παντός υπευθύνου, καθώς, όπως αναφέρουν, κινδύνευσαν και παιδιά από σπασμένα τζάμια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό τους οι δικαστικοί λειτουργοί αναφέρουν πως, ενώ ο βουλευτής γνώριζε την άσκηση ποινικής δίωξης και την έρευνα σε βάρος της Χρυσής Αυγής για αναλόγου ύφους επιθέσεις, συμμετείχε σε μία, τρεισήμισι μήνες μετά την άσκηση των διώξεων. Κατά συνέπεια πρέπει να κρατηθεί προσωρινά «προς αποφυγή τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων».
Τι δήλωσε αμέσως μετά ο Ηλίας Κασιδιάρης
“Προφυλακίστηκε άλλος ένας βουλευτής χωρίς να υπάρχει σε βάρος του το παραμικρό στοιχείο. Προκαλώ όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του Νίκου Κούζηλου να το καταθέσει. Μιλάμε για ένα δικαστικό έγκλημα.
Η Χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά δεν κατάφερε να σταματήσει την Χρυσή Αυγή στις εκλογές. Είμαστε το τρίτο πολιτικό κόμμα και προσπαθούν να μας σταματήσουν μέσω αυτής της παράνομης διαδικασίας, μέσω μίας αθλιότητας που καταλύει το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Διότι με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή, θα περνούν εθνοκτόνα μέτρα και μνημόνια χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει, δεν πρόκειται να σταματήσει τον πολιτικό Αγώνα, ακόμα κι αν όλοι οι βουλευτές πάμε στη φυλακή.
Πρόκειται για ένα έγκλημα σε βάρος της Λαϊκής Κυριαρχίας με ευθείες πολιτικές εντολές”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: