Παρασκευή

Ανανεωμένο το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στη Λάρισα !!!!

alt

.
Δόθηκε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο νομό Λάρισας. Για την ακρίβεια, ανακοινώθηκαν τα δέκα από τα έντεκα ονόματα που θα το απαρτίζουν, καθώς το εντέκατο – που όμως είναι ήδη καθορισμένο – αφέθηκε στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη για να γνωστοποιηθεί.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται, όπως ήταν φυσικό, ο απερχόμενος βουλευτής του κόμματος στο νομό Αστέριος Ροντούλης, αλλά είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα υπόλοιπα εννέα άτομα του ψηφοδελτίου διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των Λαρισαίων.
Ετσι και σύμφωνα με όσα σημειώνει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Ελευθερία», εκτός του Αστέριου Ροντούλη, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μητσιούλης, ο δικηγόρος Θεόδωρος Γκαμπέτας, η ιδιωτική υπάλληλος Γεωργία Ηλία – Γεωργούλα, ο έμπορος Δημήτρης Αναστασιάδης, η ασφαλίστρια Βικτωρία Μπαντρά, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κρεστενίδης, η καθηγήτρια βυζαντινής μουσικής Αθανασία Σουλτσιώτη, ο απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας Κλεόβουλος Καλογιαννίδης και ο καθηγητής Βασίλης Πέρπερας.
Το όνομα του ενδέκατου της σχετικής  λίστας θα γνωστοποιηθεί τις προσεχείς μέρες.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: