Σάββατο

Η ΕΛΑΣ γίνεται βραχίονας της αριστεράς!

Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας καλούν τον Μανώλη Γλέζο να χαιρετίσει ημερίδα της ΠΟΑΣΥ & ΠΟΑΞΙΑ
Θέλουν να είναι αρεστοί στο σύστημα οι της ΕΛΑΣ και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το καταφέρουν. Μια ζωή έτσι ήταν, επιβεβαιώνοντας τη ρήση των ριζοσπαστών ότι οι αστυνομικοί, αποτελούν απλά έναν αστικό στρατό κατοχής. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ένστολοι συνδικαλιστές, κουβαλάνε τον κομμουνιστή Μανώλη Γλέζο, γνωστό για τα συνεχή και καθ' όλα αντεθνικά ατοπήματά του (από τις αβάντες της δεκαετίας του '60 στους Σκοπιανούς με την περιβόητη συνέντευξη στη Μόσχα, μέχρι τα όσα προσβλητικά για τον Ελληνισμό είπε πρόσφατα για τον Μέγα Αλέξανδρο σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάρου), σε ημερίδα με θεματικό τίτλο «Αστυνομία και Ανθρώπινα Δικαιώματα» (καλό!).
Ο λόγος για τις Ομοσπονδίες των αστυνομικών ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, που θέλοντας να πάρουν πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του φαινομένου της βίας (γιατί δεν ξεκινούν από τις τάξεις τους, «συνετίζοντας» όσους δέρνουν με περισσό ζήλο Έλληνες εργαζόμενους και πατριώτες;), φέρνουν έναν άνθρωπο που πιστεύει σε αυτή, έστω και αν της κοτσάρει μπροστά τον όρο "επαναστατική" ή "προλεταριακή"...
Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην οδό Χίου 8, στην Καισαριανή, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θεματικό τίτλο «Αστυνομία και Ανθρώπινα Δικαιώματα». Και λίγο μετά τις γροθιές σε γυναίκα φωτορεπόρτερ, που έκαναν το γύρο του κόσμου, οι συνδικαλιστές, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, μας λένε ότι το αίτημά τους για μια Αστυνομία ορθολογικά διαρθρωμένη και κοινωνικά αποτελεσματική «θα πρέπει να συνοδεύεται από την αρχή ότι θα ‘σέβεται τους ίδιους τους ανθρώπους που την στελεχώνουν ως εργαζόμενους, ως πολίτες με τα ανάλογα δικαιώματα'. Είναι σαφές ότι η Αστυνομία ανήκει στον ελληνικό λαό, προορισμένη να προστατεύει τον πολίτη, την περιουσία του και ταυτόχρονα πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να προστατεύει αυτά όταν απειλούνται από μεμονωμένες ή οργανωμένες συμπεριφορές».
Όπως την 28η Ιουνίου, ή στον Άγιο Παντελεήμονα. Τότε που πέταξαν χημικά μέσα στην εκκλησία, ξυλοκοπώντας παράλληλα τον ιερέα... Και μας λένε και άλλα: «Οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο ρόλος της Αστυνομίας, η στελέχωσή της, η εκπαίδευση των εργαζομένων σ' αυτήν, δεν είναι αυτή του οργάνου της βίαιης καταστολής σε βάρος πολιτών που κινητοποιούνται και εκφράζουν συλλογικά τις διεκδικήσεις τους απέναντι στις εκάστοτε εφαρμοζόμενες αντικοινωνικές πολιτικές των κυβερνήσεων». Βρε τι μας λένε!
page-3
Πάντως, μια χαρά τους βλέπουμε όλοι να δέρνουν τον κόσμο. Με αυταπάρνηση. Άρα, κάτι δεν μας λένε καλά ή απλά, μας δουλεύουν. Και τώρα, ψάχνοντας για «προοδευτικό» άλλοθι στην καταστολή, φέρνουν τον πάντα πρόθυμο Μανώλη Γλέζο, για να τους αναμασήσει τα γνωστά αριστεριστικά στερεότυπα περί "δικαιωμάτων" (που στη χώρα μας έχουν μόνο οι αλλοδαποί και οι παρδαλές μειονότητες), στον χαιρετισμό που θα τους απευθύνει. Ίσως και να τους πει πως ανέβηκε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου και "ψεκάστηκε" από τα ΜΑΤ, μιας και όπως είπε ο «πολύς» κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Γλέζος δεν είχε καμία δουλειά εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: