Σάββατο

Tο λάθος τους με το ευρώ!!!!!, προσπαθούν να το ενισχύσουν εις βάρος όλων μας

Αντί να παραδεχθούν το λάθος με το ευρώ, αντί να παραδεχθούν ότι το ενιαίο νόμισμα σε κράτη-έθνη με άνιση ανάπτυξη και πολλές εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές ιδιαιτερότητες, «γονάτισε» τις οικονομίες των μικρότερων κρατών, γεγονός που συμπαρασέρνει στην ύφεση και στην κατάρρευση όλη την ΕΕ, επιμένουν! Επιμένουν για να μην καταποντιστεί το «όραμα» της «ομοσπονδοποίησης», που ένα στόχο έχει: να θέσει τα πατριωτικά & ριζοσπαστικά κινήματα εκτός του πολιτικού συστήματος, καθώς όπως θεωρούν, αυτά δεν θα έχουν θέση σε μια «ενοποιημένη» Ευρώπη.
Αντί λοιπόν να ξανασκεφθούν τα περί του ευρώ, αντί να δώσουν περιθώρια ελιγμών στις εθνικές κυβερνήσεις, ώστε αυτές να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με τα δικά τους κριτήρια τα προβλήματα των εθνών-κρατών τους, ενισχύουν τη συγκεντρωτική γραφειοκρατική συγκρότηση των Βρυξελών, μιλώντας για τη σύσταση μιας θέσης «επιτρόπου του ευρώ», άλλου ενός διορισμένου, η αποστολή του οποίου θα είναι προφανώς να επιβάλει μαζί με τους υπόλοιπους μη εκλεγμένους Μπαρόζο και σία, πολιτικές υπέρ της ομοσπονδοποίησης. Και σφίγγουν έτσι τη θηλιά στο λαιμό των οικονομιών, κυρίως της Νότιας Ευρώπης, στραγγαλίζοντας τα κράτη έθνη της περιοχής.
Φυσικά, πρωτεργάτες εδώ της ανοησίας αυτής, είναι οι Γερμανοί. Τους σιγοντάρουν στο συγκεκριμένο θέμα και οι Ολλανδοί, στους οποίους ανήκει η πατρότητα της ανόητης ιδέας ενός νέου επιτρόπου-μπαμπούλα. Όλα στο τραπέζι για να μην πάθει τίποτα το Σύμφωνο Σταθερότητας. Και τι είπε η Μέρκελ; Σαχλαμάρες, αλλά κρίνετε μόνοι σας: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να σκεφτούμε ευρύτερα επειδή το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης συνιστά μεγάλη πρόοδο όμως το δικαίωμα παρέμβασης, το οποίο χρειαζόμαστε όταν κάποιες χώρες επιμένουν να μην τηρούν το Σύμφωνο, δεν διατυπώνεται επαρκώς». Ο καθείς με τις εμμονές του...
eu-currencyΦυσικά, προτεραιότητά τους είναι η τήρηση της δημοσιονομικής «πειθαρχίας» στα 17 κράτη-μέλη της ευρωζώνης. Και φυσικά, οι διάφορες τρόικες θα συνεχίσουν να μας δυναστεύουν, να υπονομεύουν την κυριαρχία μας και να επιβάλλουν τις πολιτικές τους, αν και ποτέ δεν εκλέχθηκαν ή λογοδότησαν στον ελληνικό λαό. Έτσι αντιλαμβάνονται τη «δημοκρατία» τους οι διάφοροι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες.
Όταν να αντιληφθούν οι χαρτογιακάδες τι συμβαίνει σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, όπου η ανεργία έχει προ πολλού υπερβεί το 20%, δημιουργώντας αποπνικτικές συνθήκες, τότε θα είναι πολύ αργά για αυτούς. Ο λόγος στους πραγματικούς Ευρωπαίους και στους πατριώτες, σε όσους διακονούν τις αξίες της Europa Nostra.

Δεν υπάρχουν σχόλια: