Σάββατο

Ο «ΝΟΜΟΤΑΞΙΤΗΣ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ «ΑΣΥΛΟ» ΚΑΙ Η… ΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Ένα διόλου πρωτοφανές γεγονός –έχει ξαναγίνει επανειλημμένως, όχι επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί ψοφοδεξιάς!- έλαβε χώρα την Πέμπτη, αλλά οι ενημερωτές μας το κράτησαν… κρυφό, για να μην εκθέσουν την… εθνοσωτήριο του γιού του «σκύλου των Ές-Ες»!

Και δε μπόρεσαν να κρατήσουν μυστικό, μόνο όταν η είδηση και η ντροπιαστική φωτογραφία δημοσιεύτηκαν στη γνωστή ιστοσελίδα – την οποία υπόσχονταν προεκλογικά πως θα… σφράγιζαν οι «ακροδεξιοί» της Νουδού (το μπουμπουκαριό!), αλλά εδώ κι ενάμιση χρόνο ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Μάλλον, το… λησμόνησαν τα… λαμπρά παλουκάρια, με τα μεγάλα τα… «ακροδεξιά» παπάρια! 

Εισβολή, λοιπόν, στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, έκαναν συντρόφια, τα οποία αφού περικύκλωσαν το ανυπεράσπιστο θύμα τους, του κρέμασαν στο λαιμό μια ταμπέλα που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις», φωτογράφισαν το «κατόρθωμά» τους και εν συνεχεία τον διαπόμπευσαν μέσω της ιστοσελίδας – που δεν την «πιάνει» κανένας νόμος!

Και βέβαια, υποτίθεται πως οι «εθνικόφρονες» και «νομοταξίτες» της Νουδού έχουν καταργήσει το νόμο για το περιβόητο «άσυλο», αλλά όπως φαίνεται και σ’ αυτή την περίπτωση –που επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι η μόνη!- ο νέος νόμος ισχύει μόνο στα χαρτιά, για να μην θιγεί η… αγία αριστερά! Η οποία, τόσο χρήσιμη ήταν στην καλλιέργεια του απαραίτητου κλίματος τρομοκρατίας, για να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ): Αλήθεια, ποιος… κουμπαράς του Χάρβαρντ υποσχόταν προεκλογικά πως θα… εξαφανίσει τα «γκρουπούσκουλα»; Ας μαζέψει τώρα τα χεσμένα του βρακιά, που μας έκανε και τον… παλικαρά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: