Παρασκευή

Θεσμική συνάντηση Μπακογιάννη με Τσίπρα - Μετράει ώρες ο βουλευτής Μεσσηνίας


Ανέλαβε την ΝΔ η Ντόρα: Θεσμική συνάντηση Μπακογιάννη με Τσίπρα - Μετράει ώρες ο βουλευτής Μεσσηνίας
Κομμάτι - κομμάτι ξεσκίζει το πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας η Ντόρα Μπακογιάννη που βλέπει πως ήρθε πια η ώρα να πάρει η οικογένεια της εκδίκηση για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον προδότη Σαμαρά.
Σε μια δίχως προηγούμενο κίνηση αδειάσματος, η Ντόρα αφού συνάντησε τον Καραμανλή, επισκέπτεται σε λίγη ώρα τον Τσίπρα σε μία θεσμική συνάντηση σαν πρόεδρος κόμματος προς πρωθυπουργό.
Όπως είναι αναμενόμενο, στο συνέδριο του κόμματος που δεν αργεί, ο αποκεφαλισμός Σαμαρά είναι βέβαιος και ο μόνος που ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί είναι ο υπό προθεσμία πρόεδρος του κόμματος. Οι φιλικές προς την ψοφοδεξιά ιστοσελίδες δεν ελέγχονται πια από την κλίκα Μουρούτη και γράφουν ανοιχτά για την ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος, ενώ και στο στοίχημα δεν τα πάει πολύ καλά...
Εντωμεταξύ ο ίδιος ο αρχισκευωρός είναι ένα κινούμενο πολιτικό πτώμα. Στην σημερινή ορκωμοσία δεν είχε καν το θάρρος να κοιτάξει προς τα έδρανα των νικητών, των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ψοφοδεξιάς που θύμιζε περισσότερο πολιτική κηδεία δεν τον χειροκρότησε κανένας. Μόνο στο τέλος έπεσαν κάτι παλαμάκαι με βαριά καρδιά επειδή γράφουν και οι κάμερες...
Οι ώρες του βουλευτή Μεσσηνίας λιγοστεύουν μέρα με την μέρα και δεν αργεί η στιγμή που θα τον αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: