Δευτέρα

Οι Εβραιoσιωνισται μπλοκαρισαν την υποψηφιοτητα του Φαηλου!!!Με τον αερα που τους εδωσαν Σαμαρας και Αβραμοπουλος αυτα παθαινουν στη ΝΔ!!!






"Η δεξιά δεν μένει πια εδώ". Αυτό θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής εξέλιξης με την απόσυρση της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη από υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μετά από απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, του ΣΥΡΙΖΑ και ποιος ξέρει και ποιων άλλων εκτός Ελλάδας (το AJC , αλήθεια, ποια γνώμη έχει για το θέμα;)

O πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έχει γίνει υποχείριο του Ε.Βενιζέλου και διώχνει όλους τους δεξιούς από το κόμμα που κάποτε αποτελούσε τη σπονδυλική στήλη της δεξιάς παράταξης.

Με Φ.Κρανιδιώτη εκτός, με Π.Μπαλτάκο, εκτός, το μόνο που έχει μείνει στη ΝΔ είναι το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ που πλέον στοιχειώνει την Συγγρού...και οι κολητοι του ΑJC


Στην σχετική δήλωση απόσυρσης της υποψηφιότητάς του, ο Φ.Κρανιδιώτης αναφέρει:

«Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.

Η αντζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλο είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε και μας αφορούν. Κάθε πολιτική, που αφορά πχ το πρώτο δικαίωμα των πολιτών, την ασφάλεια, ή την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και είναι απλώς λογική κι αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται.

Επειδή ανήκω στον κόσμο της εργασίας κι όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε από μένα, είναι στο υστέρημα του χρόνου μου από τον αγώνα της επιβίωσης, χωρίς αντιμισθίες και χωρίς αργομισθίες, αφού ποτέ, πλην της στρατιωτικής μου θητείας, δεν πήρα μισθό από το κράτος, ούτε από συγκροτήματα κι επιχειρηματίες, επιλέγοντας μόνο το ελεύθερο επάγγελμα κι άρα ουδόλως με ενδιαφέρει να κάνω την πολιτική βιοπορισμό.

Γι' αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα; Την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειάς. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες».
ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
 ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ......


Οι ευρωεκλογές και οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση απέχουν πλέον μια ανάσα. Οσοι ζωντανοί ας αντισταθούν στη νεοταξική λαίλαπα που άλωσε ακόμα και τη ΝΔ...

 Η χώρα ειναι τελικα  υπό ομηρία από την αριστερά.

"Θανατηφόρος" συνδυασμός κωμικοτραγικών χειρισμών από το κόμμα του Σαμαρά και απύθμενης θρασύτητας από τη συμπαιγνία αριστερών και μη. Είναι να τρελαίνεσαι και να απορείς με το θράσος τους.

Απαγορεύεται το "ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΙΝ" ! Επιτρέπεται το "ΑΝΤΙΔΕΞΙΕΙΝ" !

Σε μία δημοκρατική χώρα του σύγχρονου πολιτισμένου δυτικού κόσμου που έχει πληρώσει τα μάλλα στο παρελθόν από τους κομματικούς φανατισμούς και διχασμούς,επιτρέπεται σε μία αριστερή (Χριστοφιλοπούλου) να απαιτεί να καθαρίσει το πολιτικό σκηνικό από τους δεξιούς (προσοχή, δε χρησιμοποιεί τη λέξη "ακροδεξιός", αλλά τη λέξη "δεξιός"). Δε θα πρέπει να υπάρχουν δεξιοί σε αυτή τη χώρα, είναι "μιάσματα", σίγουρα είναι και "κρυφοναζιστές", μακάρι να μπορούσαμε μάλιστα να ποινικοποιήσουμε τη δεξιά ιδεολογία.

Η μόνες ιδεολογίες που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή τη χώρα, είναι η αριστερά, ο κομμουνισμός και η "μανέστρα" ροζέ φιλελεύθερων+αναρχοελευθεριακών+κεντροσοσιαλδημοκρατών. Για τη Χριστοφιλοπούλου απαγορεύεται να είσαι δεξιός και αντικομμουνιστής. Επιτρέπεται να είσαι όμως αριστερός και αντιδεξιός (έστω και αν το τελευταίο δεν το εκφράζεις άμεσα).

Η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας δε, είναι τραγική.

Η απίθανη Βούλτεψη το ξεκαθάρισε άλλωστε: "'Οποιος είναι αντικομμουνιστής, δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία".

Η εικόνα του Μιχελάκη προχθές στη Βουλή, ήταν αποκαρδιωτική. Συναγωνίζοταν τον Λαφαζάνη, για το ποιος θα πετάξει την πιο αντι-χρυσαυγίτικη κορώνα.

Στη Συγγρού έχουν αποφασίσει τη στρατηγική τους, που συνοψίζεται στην πρόταση:

"Ο Σαμαράς στην εξουσία καθ' οποιονδήποτε τρόπο".

Τους οπαδούς τους τους έχουν γραμμένους. Βασίζονται στο να κρατήσουν κάποιους λίγους κολλημένους από το να μη λακίσουν και αυτοί, μέσω κωμικοτραγικών άρθρων σε φιλοσαμαρικά ιστολόγια, και απο εκεί και πέρα στόχος να καλύψουν το "κενό" με αμφιταλαντευόμενους κεντρώους, κεντροσοδιαλδημοκράτες, ροζουλί φιλελεύθερους.

Γι αυτό και από προχθές έχει κυρηχθεί ομερτά στη ΝΔ. Η λέξη "δεξιός", μετά και τη λέξη "λαθρομετανάστης", είναι απαγορευμένη πλέον. Οποιος εκστομίσει τη λέξη "δεξιά" από εδώ και πέρα, θα τεθεί σε καραντίνα. Το "δε φοβόμαστε για την ιδεολογία μας" του 2009, έχει μετατραπεί σε πλήρη υποταγή στις υποδείξεις του Μπένυ και του Κουβέλη.

Ο σκοπός είναι ο Σαμαράς να φάει όσες καρπαζιές χρειαστεί, προκειμένου να μη "θυμώσει " ο Μπένυ. 'Αλλωστε ο μόνος συνομιλητής του Σαμαρά είναι ο Βενιζέλος. Ο Αντώνης κατάφερε και εισήγαγε μία παγκόσμια καινοτομία....κατέστει ο πρώτος αρχηγός κεντροδεξιού κόμματου παγκοσμίως, που έχει τσακωθεί με όλους τους δεξιούς.....

Τσακώθηκε με τον Κατατζαφέρη, τσακώθηκε με τον Μιχαλολιάκο, έβαλε τα μαστόρια του να ρίχνουν λάσπη προεκλογικά κατά του Τζήμερου. Και τώρα εισπράττει τα αποτελέσματα. Ο Μιχαλολιάκος δεν ασχολείται καθόλου μαζί του, ο Καρατζαφέρης τον αποκάλεσε προχθές "φασίστα" και ο Τζήμερος στήριξε τον Καμίνη στις δημοτικές.

Οι μόνοι "δεξιοί" με τους όποιους συνεργάζεται ο Σαμαράς, είναι το Πασόκ και η ΔΗΜΑΡ.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ με κεφαλήν πλεόν στις δημοσκοπήσεις, οι Χριστοφιλοπουλέισες να απαιτούν χωρίς ίχνος μέτρου την κατάργηση μία ολόκληρης ιδεολογίας, οι αριστεροί να έχουν αλώσει τη χώρα, οι πρυτάνεις αποφάσισαν με το έτσι θέλω να μην προβούν τελικά στη διαγραφή των αιωνίων φοιτητών....!!! γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απόφαση του υπουργείου, οι αναρχοτραμπούκοι να συνεχίζουν να ξυλοφορτώνουν ανενόχλητοι όποιον τους καπνίσει και το τουρκικό ναυτικό να αλωνίζει στο Αιγαίο με αποκορύφωμα την προχθεσινή ημέρα όπου τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι την Αμοργό.....

Οι προεκλογικά λαικίστικοι ψηφοθηρικοί βρυχηθμοί του Σαμαρά κατά του νομοσχεδιού Ραγκούση, θα δώσουν τη θέση τους σε ένα νομοσχέδιο ΑΚΟΜΑ χειρότερο από αυτό του Ραγκούση.

Και όλα αυτά με κυβέρνηση "δεξιάς" υποτίθεται.....

Ποτέ άλλωτε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δε βρέθηκε σε κατάσταση είσπραξης καρπαζιών από την αριστερά όσο τώρα.

Για τον Σαμαρά τα παραπάνω δεν αποτελούν το μέγα πρόβλημα. Το μέγα πρόβλημα του Σαμαρά είναι η "εγκληματική οργάνωση" της ΧΑ, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από 3 ημέρες ακροαριστεροί ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο για πολλοστή φορά, νεολαιους του ίδιου του του κόμματος......Για αυτούς ο ανεκδιήγητος Δένδιας αδυνατεί να βρει 32 ......υποθέσεις να τις στείλει στον εισαγγελέα.

Καλά τα έλεγαν πάντως αυτοί που τα έλεγαν προεκλογικά:

"Ψηφίζεις Σαμαρά, τρως Βενιζέλο".




'Ισως όμως να ισχύει και το :

"Ψηφίζεις Σαμαρά και βιώνεις στη χώρα ότι θα βίωνες και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ"......

  'Αραγε από αυτά που ανέφερα παραπάνω, εσείς βλέπετε πράγματι κάποια διαφορά;

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ ( ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΤΩ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ EJC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Απονομή της Πυξίδας του Ήθους στον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά......


Στις 9.12.2013 πολυμελής αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC) επισκέφθηκε την Αθήνα προκειμένου να εκφράσει την εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού προς τον Πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά και την Ελληνική Κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της ανόδου του νεοναζισμού



Παράλληλα, συγκλήθηκε στην Αθήνα η Εκτελεστική Επιτροπή του EJC. Η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συμβουλίου του EJC και πρόεδρο του ΚΙΣ Μεγάλης Βρετανίας κ. Βίβιαν Γουάινμαν, συνοδευόμενη από την ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού, τον πρόεδρο, τον γεν. γραμματέα και τον γεν. ταμία του ΚΙΣΕ κ.κ. Βενιαμίν Αλμπάλα, Βίκτωρ Ισ. Ελιέζερ και Δανιήλ Μπεναρδούτ, καθώς και από τους προέδρους της Ι.Κ. Αθηνών κ. Μίνο Μωϋσή και της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στον οποίο απονεμήθηκε διάκριση «σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα». 



Την αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι 10 Ευρωπαϊκών Ισραηλιτικών Κοινοτήτων, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου κ. Κόμπι Μπενατόφ, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος (φωτογραφία). 






Ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Βενιαμίν Αλμπάλας, στην παρουσίασή του, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, τόνισε ότι ο Ελληνικός Εβραϊσμός ενώνει την φωνή του με τον ευρωπαϊκό στην «έκφραση της εκτίμησης για τον αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο καταπολεμάτε τον νεοναζισμό και όλους όσους απειλούν τις ανθρώπινες αξίες στη χώρα μας. 



Ο τρόπος με τον οποίο προστατεύετε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της μεταδίδει ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, στις ίδιες χώρες και στους ίδιους λαούς που υπέφεραν από τη βαρβαρότητα του Ναζισμού με εκατομμύρια θύματα, μεταξύ των οποίων και έξι εκατομμύρια Εβραίοι: Ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός θα προστατεύσουν με κάθε μέσο τη Δημοκρατία, τις ανθρώπινες αξίες και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ενάντια σε κάθε προσπάθεια αναβίωσης του μίσους, της μη ανοχής, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, και εδώ μαζί σας, κύριε Πρωθυπουργέ, η ηγεσία του εβραϊσμού της Ευρώπης». 



Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συμβουλίου του EJC κ. Β. Γουάινμαν, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την υποδοχή, εξήρε το ήθος, την πυγμή, τις υψηλόφρονες αρχές και τη συνέπεια των λόγων με τα έργα του Α. Σαμαρά. «Πολλοί ηγέτες αρκούνται στα λόγια και στις εξαγγελίες μέτρων, εσείς κάνατε πράξεις τα λόγια σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γουάινμαν και συνέχισε: 



«Σας συγχαίρουμε γιατί επιδείξατε θαρραλέα και γενναία στάση απέναντι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο χρησιμοποιεί καταχρηστικά τη Δημοκρατία ώστε να προωθεί τη ρατσιστική του ιδεολογία και τη ρητορική του μίσους», και συμπλήρωσε: 



«Ήρθαμε εδώ να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εμπειρία σας, ως παράδειγμα και πρότυπο για την υπόλοιπη Ευρώπη, όταν η Ελλάδα θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιανουάριο». 



Ο κ. Γουάινμαν επέδωσε στον Πρωθυπουργό το βραβείο «Πλοηγός της Ιερουσαλήμ» του EJC. Το βραβείο αυτό έχει επίσης επιδοθεί στον πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν, και τους πρωθυπουργούς του Βελγίου και της Τσεχίας. «Πρόκειται για μία πυξίδα που σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δεν δείχνει τον Βορρά, αλλά την Ιερουσαλήμ για όλα όσα αυτή συμβολικά αντιπροσωπεύει. Είναι μία Πυξίδα Ήθους που ευχόμαστε να οδηγήσει σε ένα μέλλον ηθικής, ανοχής και σεβασμού των ανθρώπινων αξιών», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συμβουλίου του EJC. 



Παραλαμβάνοντας τη διάκριση ο πρωθυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο αγώνας για την Δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι κάτι παραπάνω από καθήκον. Τα σημερινά ανησυχητικά σημάδια μάς καλούν να αποδείξουμε ότι η Δημοκρατία είναι αρκετά δυνατή ώστε να αντισταθεί στην μισαλλοδοξία και στον ρατσισμό. Και πράγματι αποδείξαμε ότι στην Ελλάδα ο ρατσισμός δεν είναι ανεκτός. Στη διάρκεια αυτού του αγώνα, ο οποίος είναι παράλληλος με τον αγώνα μας για την ανάπτυξη της χώρας και την ανάκαμψη από την οικονομική κρίση που επί τόσα χρόνια πλήττει τον λαό, πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές της Δημοκρατίας και σε επαγρύπνηση ώστε να μην την εκμεταλλευτούν καταχρηστικά όσοι την αντιστρατεύονται. Σας ευχαριστώ για το βραβείο αυτό, το οποίο δέχομαι εκ μέρους και στο όνομα ολόκληρου του ελληνικού λαού ο οποίος έχει αγωνιστεί για την ελευθερία και τη Δημοκρατία κατά του ολοκληρωτισμού». 



 Ακολούθησε συζήτηση με τον κ. πρωθυπουργό κατά την οποία εθίγησαν καίρια θέματα όπως οι ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου και τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας σχετικά με τον αντισημιτισμό που έγινε από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRA) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία δείχνουν ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού. «Η πρόσφατη έρευνα του FRA για τον αντισημιτισμό θα πρέπει να αποτελέσει ένα δυνατό μήνυμα για την ανεκτικότητα στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Γουάινμαν. «Το γεγονός πως περισσότερο από το ένα πέμπτο του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού φοβάται να προσδιορίσει το θρήσκευμά του ή αποφεύγει να επισκέπτεται χώρους εβραϊκού ενδιαφέροντος είναι μία ηχηρή προειδοποίηση πως οι δημοκρατίες δέχονται επίθεση». 



Στη συνέχεια τα μέλη της αντιπροσωπείας και η ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού παρακάθησαν σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε προς τιμήν τους ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. Η εκτελεστική αντιπρόεδρος του EJC κα Ράγια Καλένοβα προσέφερε στον υπουργό έκδοση αφιερωμένη στις Ευρωπαϊκές Εβραϊκές Κοινότητες (φωτογραφία), ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε εγκάρδιο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στους πανάρχαιους δεσμούς της χώρας με τους Εβραίους, στη σημασία της διάδοσης του αντιρατσιστικού μηνύματος, στις προσπάθειες της Ελλάδας για ανάπτυξη μέσω της προώθησης του πολιτισμού και κάλεσε τους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού εβραϊσμού να επισκεφθούν και πάλι την Ελλάδα. 







Αργότερα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έγινε η σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του EJC, στην οποία χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Β. Αλμπάλας και συμμετείχαν εκ μέρους του Ελληνικού Εβραϊσμού ο γεν. γραμματέας και ο γεν. ταμίας του ΚΙΣΕ κ.κ. Β. Ι. Ελιέζερ και Δ. Μπεναρδούτ και ο πρόεδρος της Ι.Κ. Αθηνών κ. Μ. Μωυσής. 


Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο εκπροσωπεί 42 Εβραϊκές Κοινότητες της Ευρώπης με 2.500.000 μέλη.


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ NEWSBOMB ΣΤΙΣ 27/12/2013......





Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή «τελειώστε με την ΧΑ»...... 


 

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΧΑΡΙΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ....ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.....
Σήμερα το newsbomb.gr φέρνει στο φως τον άνθρωπο που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση την σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών εξ αυτών. 

Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχε δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως. Από το γραφείο του Ντέιβιντ Χάρις στη Νέα Υόρκη περνούν καθημερινά δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους κορυφαίοι Αμερικανοί και ξένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκακιέρας.

Όταν ο Ντέιβιντ Χάρις συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, λίγες εβδομάδες μετά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να έδωσε στον Σαμαρά συγχαρητήρια για την "εξαιρετική δουλειά". Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσυχρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: