Δευτέρα

Συνεκμετάλλευση και υποταγή στη Τουρκία με ότι τρόπο γίνεται!




ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ  ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Δεν είναι εκτός λογικής όσα επι χρόνια γίνονται, με στόχο τη ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των ΔΙΚΩΝ μας κυριαρχικών δικαιωμάτων με τη Τουρκία


 
  1. Eπι χρόνια δεν γίνεται ΜΗ οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας (όποιος επαναλαμβάνει δημόσια ότι μία απο τις δύο είναι οριοθετημένες στον ΟΗΕ είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και εγκάθετος μυστικών υπηρεσιών, μαζί με τους δημοσιογράφους που τον ακούν).
  2. Προκήρυξη ΑΟΖ σαν όρος, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει διεθνώς. Υπάρχει μόνο οριοθέτηση και για αυτή και για την υφαλοκρηπίδα, οριοθέτηση με χάρτη αλα Τούρκα!
  3. Η Ελλάδα παράνομα κατά τον διεθνή νόμο προκήρυξε οικόπεδα προς έρευνα σε περιοχές μη οριοθετημένες, κάτι που όμως που δεν αμφισβήτησε η Τουρκία ως δικαίωμα περιέργως τόσα χρόνια και αυτό θα έπρεπε επι χρόνια και εσάς και τους δημοσιογράφους να τους έχει βάλει σε σκέψη, για το τί έχει ήδη συμφωνηθεί απο χρόνια. Προφανώς όσοι δημοσιογράφοι δεν ακούμπησαν ποτέ αυτά τα θέματα διαχρονικά έχουν και δεύτερο μισθό απο υπηρεσίες εντός και εκτός.
  4. Είναι γνωστό ότι ο Δένδιας στο Bloomberg μίλησε για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και ότι τα περισσότερα ΜΜΕ στην Ελλάδα το απέκρυψαν και το αποκρύβουν ενώ είναι σημείο αιχμής για όσα λέχθηκαν απο άλλους “καλλιεργητές” αυτής της ιδέας μετέπειτα, όπως τη Μπακογιάννη, το Χατζηδάκη, πιο πίσω το Μητσοτάκη κοκ 
  5. Εϊναι παράδοξο να πηγαίνεις σε ένα διεθνές δικαστήριο (η Ελλάδα επί Κοτζιά δήλωσε στον ΟΗΕ πως δεν αποδέχεται κανένα διεθνές δικαστήριο για την επίλυση καμμίας διαφοράς για οριοθετήσεις θαλασσίων ζωνών, απεκρύβη και αυτό απο τους πατριώτες των ΜΜΕ) όπως θέλει η Μπακογιάννη η γνωστή μαγείρισα απο την Κρήτη με συνυποσχετικό σε περιουσιακό στοιχείο που σου ανήκει!
  6. Η Ελλάδα έχει και ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα που δεν έχει οριοθετήσει ούτε με την Κύπρο, προφανώς με υποταγή στα ΜΟΕ που συμφωνεί διαχρονικά με τη Τουρκία, χωρίς να ξεχάσουμε τα μνημόνια τύπου Παπούλια, την Συμφωνία του Ελσίνσκι και άλλες που ακολούθησαν απο το Σημίτη. Που ακούστηκε μια χώρα να υπογράψει συνυποσχετικό ότι θα συμφωνήσει σε ότι αποφασίσει ένα διεθνές δικαστήριο, για κυριαρχικό της δικαίωμα που επι χρόνια υποταγμένα δεν εξασκεί!
  7. Δεν είναι τυχαία η επιμονή της Ελλάδας να μην ελέγχει το λιμενικό την θάλασσα στο Αιγαίο για μεταφορά όπλων προς τη Λιβύη πλήν των χωρικών της υδάτων (όπως και τη διακίνηση του πειρατικού προς ΕΕ). Δεν είναι ωφέλιμο για κανένα πολίτη της ΕΕ το να μη γίνεται έλεγχος απο τις χώρες του χαλαρού Νότου και φυσικά η ΜΗ φορολόγηση. Ετσι θα πληρώνει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των άλλων. Η Frontex είναι για πλάκα στο Αιγαίο. Υπάρχουν ειδικά ραντάρ όπως σας ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ. ΟΛΑ τα ΜΜΕ το κρύβουν. ΟΛΑ το ξέρουν. Εχουν πάρει μηνύματα απο εμένα. Μιλιά τα σκουπίδια.
  8. Δεν είναι τυχαία η επιμονή της Ελλάδας ώστε η Τουρκία να μη υφίσταται κυρώσεις απο την ΕΕ. Είναι θέμα υποταγής, όπως έγινε και με την αναγνώριση των Σκοπίων. Ολα σε βήματα και με πρόφαση ότι μας τα επέβαλλαν άλλοι. Μα δεν υπογράφουν οι άλλοι τις συμφωνίες για παραδόσεις αλλά αυτοί που τα ΜΜΕ σας δείχνουν και ψηφίζετε.
  9. Και το ΚΚΕ στο κόλπο είναι της υποταγής και της συνεκμετάλλευσης είναι. Οι κοσμοθεωρίες ήταν πάντα μια δικαιολογία για την προώθηση ιδεών και περιβάλλοντος στέρησης δικαιωμάτων στον διεθνή πολίτη. Είναι σαν το πρόβατο ο λαός.
  10.  Δεν είναι τυχαίο ο διαχρονικός παροπλισμός των ΕΔ, η μη ανάπτυξη επι χρόνια βιομηχανίας, η ανικανότητα των ΑΕΙ να προσφέρουν στην ελληνική βιομηχανία αυτά που πραγματικά χρειάζεται, η σπατάλη των ΕΣΠΑ σε τσιμέντα και έργα βιτρίνας ή μισθούς, ο πόλεμος απο το σύστημα σε όσους “προσπάθησαν”, πριν αναγκαστικά γίνουν μετανάστες όπως εγώ (τους προγραμμάτισαν προς αυτή τη κατεύθυνση απο μέσα).
  11.  Τυχαία σας δείχνουν τα ΜΜΕ τους αποτυχημένους μιας χρήσης, που ψηφίζετε; Τυχαία στη Βουλή μπαίνουν οι χειρότεροι; Τυχαία βλέπετε μεγάλα ονόματα δίπλα τους για να φαίνονται άξιοι ενώ οι πράξεις τους βρωμάνε; Δεν θα μπορούσατε να πιστέψετε περισσότερα, ότι και να σας πώ. Αλλά εγώ ξέρω κάτι περισσότερο απο σας για αδικία, όπως και για άλλα. Πολλά άλλα…
  12.  Θυμάστε τον Παυλόπουλο όταν μίλαγε για “αναγκαστικό νόμο” για τα μνημόνια στη Βουλή για να περάσουν τα μνημόνια εκατονταετίας; Δεν ήταν αυτό που έλεγε νομικά σωστό! Κανένας δεν τον αμφισβήτησε ποτέ νομικά σε αυτό εκτός απο εμένα και το έλεγα απο τότε πως έλεγε επιστημονικές βλακείες. Να γιατί Βουλή έχει αυτούς που έχει. Το ότι ο Πικραμμένος που στο ΣτΕ έβγαλε τα μνημόνια συνταγματικά και τώρα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν σας λέει κάτι; Επιμένουν… Θα πάνε πιο κάτω.
  13. Δεν είναι τυχαία η σιωπή υπέρ της επιλογής Μητσοτάκη απο τα ΜΜΕ του καρτέλ που ελέγχει την ενημέρωση, κάτι που δεν βλέπει το ΕΣΡ. Δεν είναι τυχαία σαν επιλογή αυτών που ψηφίζετε, να αποσιωπείται αυτό που γίνεται σήμερα και να προωθείται σαν φυσιολογικό η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και αλλού.
  14. Το ΚΣάι δεν το είδα ποτέ σαν στηριχτή της πολιτικής Μητσοτάκη αλλά άλλων. Η Τουρκία είναι μπροστινός και δεν υπάρχει θέμα Οθωμανικής αυτοκρατορίας όπως πολλοί λένε για να μη πάει το μυαλό σας αλλού. Αλλού είναι το κόλπο. Ο απών είναι ο ένοχος. Ο ΑΠΩΝ.
ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ!
 
 
Τους λέει ΤΙ να ΜΗ κάνουν π.χ. να παραπονούνται στην ΕΕ για τη Τουρκία και αυτοί ΔΕΝ το κάνουν. Και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ! Aντί να τον καταστήσουν persona non grata μετά τόσες μέρες οι υποταγμένοι, κάνουν ότι τους λέει σαν σκυλάκια.
Αυτό το είδαμε και σήμερα στην ΕΕ, που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν για μέτρα κατά της Τουρκίας λόγω υψηλής στρατηγικής!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Και να πέσει η αναγνωρισμένη κυβέρνηση στη Λιβύη, η συμφωνία που έχει κάνει η κυβέρνηση αυτή με τη Τουρκία δεν αλλάζει. Είναι κατατεθειμένη στον ΟΗΕ. Συνεπώς ότι η Ελληνική κυβέρνηση μάχεται να την βγάλει άκυρη και μιλάει όπως την διατάζουν και μόνο για υφαλοκρηπίδα, καλύτερο είναι να οριοθετήσει άμεσα με την επίσημη κυβέρνηση της Κύπρου. Είναι πλέον μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: